Şimdi Ara

Yeni Fiesta Cam Altı Nikelaj Çıtalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bende ufak bir degisiklik yaptım baslıklı arkadasın koydugu nikelaj görünümlü cam altı çıtaları gördüm tek kelimeyle bayıldım..

Okdr orjinaline benziyorki Ford acaba 3M emi yaptırıyor diye düşündüm doğrusu..

Yanlız netten araştırdığımda türkiyede satan tek bunu bulabildim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-33691779/detay

Bana pek güzel gelmedi..sanki kalitesiz gibi..bide yerli üretim..

Bunun dışında ebay.co.uk den buldum..ordada 99$ bide 50$ kargosu var

Birde alibaba.com dan 89$ a buldum..ama Hong Kong'dan geliyor. Bu konudaki aldıgım son mail aşağıda. Toplamda 135$ ancak 1 den fazla alırsak 50$ lık kargoyu min'a indirebiliriz.

Dear Mr Serdar,

Thank you for your reply.

We have various chrome accessories for Ford Fiesta cars. You may find these in this linkhttp://autochrome.en.alibaba.com/search/product?IndexArea=product_en&SearchText=Ford+Fiesta

We could send you the sample for your testing, the price for Ford Fiesta Hatchback 2010 Chrome Side Window Full Trim Set is 85USD, and the ship cost by EMS to your place is 50USD. The total would be 135USD.

We prefered to take Paypal for sample order, and please advise your specific address so that we could send the item to you soon.

Looking forward to your reply.

Regards, Joy

Sales Executive

Global Prime Limited

• link açılmıyor kontrol edebilirmisiniz?
  • sizce nasıl olur bu? alıpta kötü olursa üzülmek istemem doğrusu
  • Ebay'den verilen link fiesta sedan için.Sahibindende ki ilanda bahsedilen çıtalar yapıştırma orjinali lastik fitiliyle birlikte geliyor.Ama fiyatı serviste 980 lira komplesi.Bence alınıp kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.