Arkadaşlar... otomatik vites Yeni fiesta Titanium 5K 1.4 almayı düşünüyorum... şuan resmi web sitesindeki fiyatı 33.160 TL. internette inceleme yaparken yeni fiestanın fiyat incelemesini okudum aşağıda:
buraya baktığımda şuan aracın fiyatı şimdiye kadarki en yüksek değerde.... aralık ayını beklesem sizce aracın fiyatındaki değişim nasıl olur..daha doğrusu düşermi ? artarmı ? (gerçi ford a göre şuanki fiyatlar kampanyalıymış...ekim sonuna kadar ötv indirimli fiyata devam ediyorlarmış...)
değişme olur ama nezman biliyormusun ? nezman sen aracı alsan aldıkdan 1 hafta sonra düşecek şimdi almışsın 3 ay sonra almışsın hiç öemli değil :D
Şuan için kesinlikle beklemelisin yada bayi ile görüş ciddi bir indirim falan yaptırabilirsen al derim..
Ciddi indirim ise liste fiyatından en az 2000 lira indirim demektir bence. Çünkü aralık ayı gibi bu kadar indirim yapıyorlardı..
Yıl sonuna doğru fiyatlarda azalma olmaz ama düşük faizli uzun vadeli kredi seçenekleri falan yapabilirler..
sadece fiesta için değil tüm otomotiv için en uygun zaman, aralık ayının ikinci yarısıdır.
ayrıca çıplak araç almazsınız, bayiler benden alırsan hem şu kadar indirim yaparım hem de şu şu şu hediyeleri (cam filminden xenon kitlerine, kauçuk paspasından bluetooth lu dikiz aynasına kadar çok çeşitli hediyeler veriliyor) veririm diye peşinizde gezerler..
2 ay daha sabretsin araç alacaklar..
Ya herşey iyi güzelde benim aracım yok ve gerçekten almam lazım nasıl bekleycem ben yahu 2 ay zaten 2. el düşünüyorum gerçi kampanyalarının durumuna göre belkide sıfır alabilirdik ama bekle beklede nereye kadar 1-2 bin lira içinse de beklemeninde pek bi mantığı yok
fiesta almak için en iyi zaman 15-25mart arası İDİ kaçırdık.. ozaman da zaten doğru dürüst araba yoktu... Dolayısıyla bize geçmş olsun..
ancak 2 aydır yakından takip ediyorum dooru dürüst hiç biri ikinci elde satılamadı..Ne olursa olsun ikinci elde zayıf olma geleneğini sürdürüyor... Bence istediğiniz arabayı bekleyin..eninde sonunda ikinci ele düşecektir.