Şimdi Ara

Yeni Fiesta Trend Kullanıcıları Buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
10.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizler aradaki farkı alırken vermeyi gerekli görmeyip titanyum yada still paketi almayan trend kullancıları olarak bence aracımıza ne yapabilirizi burası üzerinden tartışabiliriz.

Öncelikle ben biraz titanyum almadıgıma pişmanım çünkü aradaki farktan daha çok donanım var.

Ne yapabilirizi tartışmak için aklıma gelenler:

- Ben 195 / 50 / 15 lastik ve orjinal 2011 sport jant taktırdım arabama. Her yönden düşündüğümde iyi bir seçim yaptıgımı düşünüyorum, sizede tavsiye ederim. Sakın ama sakın 16"lik eski sport jantları tercih etmeyin. Şuandaki mevcut 15 lastik ve jantlar en ideal seçim olacaktir.

- Cam altı nikelajların toplam maliyetinin 1000tl oldugunu duydum. Sizce ucuza halledebilirmiyiz? Eğer edemessek yan sanayi cam altı çıtalar nasıl durur acaba?

- Titanyum ve still paket gibi arka camları karartma yapabiliriz ancak benim görüşüm sadece arka camların renkli olması olduça sırıtıyor. Yaptırmayı deneyen varmı?

- Sis farı konusunda sanırım maalesef yapacak bişey yok. Çünkü, bizim tamponlar diğerlerinden farklı ve yer yok. Anca bir arkadasın forumda bahsettiği üzere let vb. basit çözümler olabilir. Ne derece şık olacaği tabi tartışılır.

- Park sensörü takılabilir ama taktıran varmı ve nasıl olur hakkında hiçbir fikrim yok.

- Arka cam otomatiği, hız sabitleyicisi, otomatik klima zaten benim için gereksiz özellikler ve taktırmasıda zor.

Fiki ve paylaşımlarınızı bekliyorum. Sport 15" jant ve lastiklerle resimleri yakın zamanda buraya koyacağım.

• Arkadaslar bir diger konu Fiesta Trend lerde arkada hoparlör bulunmuyor. Kimisi tesisat var yazmıs kimisi yok. Trend'in arkasina kolon taktıran varmı aranızda?
  • öneri olarak ön tampona focuslardaki görüntü verilebilir sis farı yerinde bulunan bölgeye mat siyah folyp kaplama yaptırılarak
     Yeni Fiesta Trend Kullanıcıları Buraya!
  • bununla ilgili bir örnek varmı elinizde? netten baktım ama bulamadım..
  • arşivimde bulamadım ama forumda eski sayfalarda folyo kaplama ile birkaç hattı vurgulanmış fiesta vardı
    ama biraz karıştırmak lazım
  • arkada kapı üstü tesisat var bende 2013 te yanlız sis farını nasıl halledeceğim ? bilmiyorum ? birde Drl taksam nası olur en iyi model tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
    tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtersad

arkada kapı üstü tesisat var bende 2013 te yanlız sis farını nasıl halledeceğim ? bilmiyorum ? birde Drl taksam nası olur en iyi model tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
    tşk

2013 lerde sis farı en kolayı. öncekilerde komple tampon değiştiren vardı. sonradan o dar alana giren ledli ışıkları takmaya başladılar ama o da faydasız çıktı. tavsiyem 2013 lere sis takarken halihazırda xenon 6000k falan takılması. tek seferde bitirin işi

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarcse

Arkadaslar selamlar,

Bizler aradaki farkı alırken vermeyi gerekli görmeyip titanyum yada still paketi almayan trend kullancıları olarak bence aracımıza ne yapabilirizi burası üzerinden tartışabiliriz.

Öncelikle ben biraz titanyum almadıgıma pişmanım çünkü aradaki farktan daha çok donanım var.

Ne yapabilirizi tartışmak için aklıma gelenler:

- Ben 195 / 50 / 15 lastik ve orjinal 2011 sport jant taktırdım arabama. Her yönden düşündüğümde iyi bir seçim yaptıgımı düşünüyorum, sizede tavsiye ederim. Sakın ama sakın 16"lik eski sport jantları tercih etmeyin. Şuandaki mevcut 15 lastik ve jantlar en ideal seçim olacaktir.

- Cam altı nikelajların toplam maliyetinin 1000tl oldugunu duydum. Sizce ucuza halledebilirmiyiz? Eğer edemessek yan sanayi cam altı çıtalar nasıl durur acaba?

- Titanyum ve still paket gibi arka camları karartma yapabiliriz ancak benim görüşüm sadece arka camların renkli olması olduça sırıtıyor. Yaptırmayı deneyen varmı?

- Sis farı konusunda sanırım maalesef yapacak bişey yok. Çünkü, bizim tamponlar diğerlerinden farklı ve yer yok. Anca bir arkadasın forumda bahsettiği üzere let vb. basit çözümler olabilir. Ne derece şık olacaği tabi tartışılır.

- Park sensörü takılabilir ama taktıran varmı ve nasıl olur hakkında hiçbir fikrim yok.

- Arka cam otomatiği, hız sabitleyicisi, otomatik klima zaten benim için gereksiz özellikler ve taktırmasıda zor.

Fiki ve paylaşımlarınızı bekliyorum. Sport 15" jant ve lastiklerle resimleri yakın zamanda buraya koyacağım.

buradan iki madde cevaplıyım.

-jant seçimi yaparken çok dikkatli olmak gerekiyor. araç ne olursa olsun 4 teker üstünde gidiyorsunuz derler ya, bizim ülkedeki jantlarda birebir kopya, replika olduğu için biraz sakat. gerçek anlamda orjinal jant bulmak, hem meziyetli hem pahalı.

-geri görüş kamerası bir yana da park sensörü kadar lüzumsuz bir şey yok. yağmurlu havada kendi kendine öter. hızlı gelirsin geç tepki verir. en temizi at kolu arkaya çevir kafayı topla gel tampon sağlam kalsın serviste neredeyse 200 lira o paraya spoiler alınıyor internette.

• 2012 1.25 trend fiestam var. 2013 titanyum fiastanın orjinal jant ve hankook 195 50 15 jatlarını taktım. Araç beyaz .tavan siyah kaplama camlar filimli.cenmax ın yalnızca sesli park sensörü var çok memnunum hiç kafasına göre ötmedi . Tavandaki lamba titanyum daki harita okuma lambasıyla değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sis farı yerine led denedim oldu
     Yeni Fiesta Trend Kullanıcıları Buraya! Yeni Fiesta Trend Kullanıcıları Buraya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 model fiesta trend için JANT tavsiyesi alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.