Şimdi Ara

Yeni FİLM kanali Sundance Channel 26 Kasimda Digiturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni FİLM kanali Sundance Channel 26 Kasimda Digiturk te hd ve sd , 1 Aralikta da yabanci dil olcak iyi seyirler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdigiturk

Yeni FİLM kanali Sundance Channel 26 Kasimda Digiturk te hd ve sd , 1 Aralikta da yabanci dil olcak iyi seyirler .

arkadaşım...digitürk üzerinden yakında yayına geçecek yeni kanal sundance channel aralık ayında hangi yabancı lisan üzerinden yayın yapacak?...bilgilerinizle aydınlatmanızı rica ederim...
  • Star , primer , family gibi buda altyazılı ve ingilizce olcak yabancı dil olarak tabi :)
  • frekansı kac ?
  • arkadaşlar...digitürk üzerinden yakında yayına girecek sundance channel merak içinde bekliyorum...kanalın yabancı lisans aldığını varsayıp sansürsüz yayın yapacağını düşünüyorum...saygılar...
  • Sanırım TEST 6 bu kanal olacak
  • Kanal bagimsiz sinema filmleriyle ve buna destgiyle taninan unlu aktor Robert Redford tarafindan kurulmus,kanalin digiturke gelisi nedeniyle aktorun istanbula gelecegi bilgisi verilmis

• 6 yada 7. kanalda
  • arkadaşlar...digitürk platformunun 7 numaralı kanalından sundance channel yayın yapacakmış...
  • Turkce olmadiktan sonra

• arkadaşlar...hotbird uydusunun üzerindeki polonya şifreli yayın şebekesinde sundance channel yaptığım araştırmalar sonucunda mevcut olduğunu öğrendim...dreambox paylaşım özellikli uydu alıcım sayesinde yayınlarını seyredebiliyorum...polonya şifreli yayın şebekesinde sundance channel standart dijital ve yüksek çözünürlüklü yayın yapıyor...görüntü ve içerik kalitelerini beğendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...hotbird uydusunun üzerindeki polonya şifreli yayın şebekesinde sundance channel yaptığım araştırmalar sonucunda mevcut olduğunu öğrendim...dreambox paylaşım özellikli uydu alıcım sayesinde yayınlarını seyredebiliyorum...polonya şifreli yayın şebekesinde sundance channel standart dijital ve yüksek çözünürlüklü yayın yapıyor...görüntü ve içerik kalitelerini beğendim...

Bu kanal her ülkede farklı içeriklerle mi yayın yapıyor yoksa A.B.D.'ndeki içeriği mi izleyeceğiz ?

Keşke kanalı açsalardı bir günlüğüne merak etmiştim ama Film paketi pahalı almazlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.