Bildirim
yeni FOCUS otm. kaç para?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı konuyu bende acacaktım... titanyum arıyorum ama temizlerin fiyati internette cokk pazara gittim bugun bitane bulamadım
Ramiye gittim bu arada pazarada...ben manuel bakıyorum bu arada
Güncel olarak alanlar varsa fiyat verebilir mi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutuklu22 -- 24 Nisan 2011; 18:01:34 > -
yalnız ben yeni gelecek olan focus otomatiğin fiyatını sormuştum.. -
özür hocam ama pek ilgilenende yok sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: ata1234
yalnız ben yeni gelecek olan focus otomatiğin fiyatını sormuştum..
-
yıl sonuna kadar beklmen gerekiyor -
Valla en dolusu 60 bın sınırına dayanıyor galiba ...
Zaten 47 bın gibi rakamdan başlıyor
en ust modelı 57 bın cıvarı ekstraları koyuncada az bıle demışım 63 bın gıbı rakamlara gelir..
Acıkca diyim ılk heves soyle 1000 bın veya 2000 edet satılır heveslısı alır ondan sonra bayıler bırbırlerıne bakarlar .....
aynen yenı astrada oldugu gibi...
Ford,Opel,Reno
farkında olmadan VW ekmegıne yag suruyorlar haberleri yok...
Valla arkadaşım gidip 55 bın tl C segmentinde bır araca o paraları vereceğine git temız ıkıncı el D segmenti arac bın güzelcene..
Ford bu yaa ford bır oncekı kasasında en dolusunu bılr 50 bın seviyelerine alırken ki 35 bile vardı
Şimdi 45 bınden başlıyor
Şimdi acı gercekler var...bugune kadar fiyat polıtıkasını eleştirdiğim VW cıkıyor one cunku...
Ben fordun en baz modelıne 45 vereceğime gider golf alırım orta dolulukta forddan daha iyidir..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ford focus 4 otomatik kapı kilitleme
- ford transit 330 s kullanıcı yorumları
- lpg"li araçta motor arıza lambası söndürme
- bujiler ıslanırsa ne yapmalı
- 1.6 tdci motor nasıl
- ford fiesta sıfır
- ford f-150 fiyat
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- ford transit 2023
- ford puma 2024 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X