Şimdi Ara

Yeni Focus - Skoda Octavia - Golf - Citroen Picasso - kararsızım yardımmm:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır oktavia 1.6 tdi dsg elegancem var. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Konforu da C sınıfı bir araç için oldukça iyi. Tavsiye ederim, test sürüşü yapıp deneyebilirsiniz.
  • Millet başlığa bakıp cevap yazmaya devam ediyor Konu sahibi DİZEL-OTOMATİK-FERAH olsun demiş tavsiyelere bak...

Bu seçeneklerden bu kriterleri sağlayan bir tek Citroen C4 Picasso var
  • megane hb de olabilir .neden düşünmediniz.

seçenekler ler arasından golf diyorum.

jetta içiniz daraldıysa yeni focusta kesin panik atak geçirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 9 Mart 2012; 9:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

Millet başlığa bakıp cevap yazmaya devam ediyor Konu sahibi DİZEL-OTOMATİK-FERAH olsun demiş tavsiyelere bak...

citröen denilen zımbırtıya o para verilmez gerçi bayan alırsa nedemek istediğimi çok iyi anlar..dizel sarfiyatı 2.0 benzinli bir araçla hemen hemen neredeyse aynı kağıt ile verilen veriler faso fiso boş 100 km'de her türlü 8lt dizeli sömürüyor ki birde gitmiyor haliyle gaza asılmanız gerekiyor..birde o çalışı yokmu john deer traktörleri halt etmiş yanında..birde fransıza renault hariç güvenlikte pek güvenmiyorum..aslında bir bayan gidecek en kaliteli ve sağlam araç saab veya volvo alternatif olarak suv yada herkezin bildiği gibi jip..her ne kadar citröe'nin yaratıcı kızını bir festivalde yaptığı o zamana göre normal bize göre şu zamanda ilkel gelen aracında o aracın devrilerek ölmesi sonucu citröenin kurucusu devrilmeyen araçlar üretsede..araç segmentinde fransızlar listemde 4 yada 5.sırada..bayanın verdiği listede 2 araç bayanı iyiki almışım dedirtebilir..ya ford focus veya golf..bayan biraz ferah olsun demiş focus onu biraz bu konuda tatmin etmeyebilir lakin golf gayet iç kabin olarak tatmin edebilir..hee arkadaşlar yok ferahlık dedi yok otobanda sürekcemiş dedi o zaman alsın 1 adet Cadillac FleetWood Brougham gitsin gidebildiği yolları otobanları yollar onun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 9 Mart 2012; 10:04:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Millet başlığa bakıp cevap yazmaya devam ediyor Konu sahibi DİZEL-OTOMATİK-FERAH olsun demiş tavsiyelere bak...

citröen denilen zımbırtıya o para verilmez gerçi bayan alırsa nedemek istediğimi çok iyi anlar..dizel sarfiyatı 2.0 benzinli bir araçla hemen hemen neredeyse aynı kağıt ile verilen veriler faso fiso boş 100 km'de her türlü 8lt dizeli sömürüyor ki birde gitmiyor haliyle gaza asılmanız gerekiyor..birde o çalışı yokmu john deer traktörleri halt etmiş yanında..birde fransıza renault hariç güvenlikte pek güvenmiyorum..aslında bir bayan gidecek en kaliteli ve sağlam araç saab veya volvo alternatif olarak suv yada herkezin bildiği gibi jip..her ne kadar citröe'nin yaratıcı kızını bir festivalde yaptığı o zamana göre normal bize göre şu zamanda ilkel gelen aracında o aracın devrilerek ölmesi sonucu citröenin kurucusu devrilmeyen araçlar üretsede..araç segmentinde fransızlar listemde 4 yada 5.sırada..bayanın verdiği listede 2 araç bayanı iyiki almışım dedirtebilir..ya ford focus veya golf..bayan biraz ferah olsun demiş focus onu biraz bu konuda tatmin etmeyebilir lakin golf gayet iç kabin olarak tatmin edebilir..hee arkadaşlar yok ferahlık dedi yok otobanda sürekcemiş dedi o zaman alsın 1 adet Cadillac FleetWood Brougham gitsin gidebildiği yolları otobanları yollar onun :)

Arkadaş gelip kulaktan dolma bilgilerle buraya yorum yapma, beğenmediğin citroen'in motoruyla tavsiye ettiğin focus'un motoru aynı haberin yok sanırım (bilmeden focus'u da traktör yaptın bravo)... Ayrıca focus dizel'de otomatik seçeneği olmadığını da bilmiyorsun.

Orta sınıf araba tavsiyesi isteyen kişiye de senin verdiğin tavsiyeler verilmez, yok Saab'mış Cadillac'mış bilmemne çocuk gibi yorum yapmayın şuraya...

• 1 kere ben traktör gibi yorumu citröen için yaptım..2.kulaktan dolma bilgilerle değil bilgilerimizi yaşayarak tecrübe edinir yorum yaparız.3.orta sınıf olarak az biraz bütçe zorlanarak saab'da alınabilir volvo'da alınabilir..4.ben bu örneği siz gibi ömrü hayatında sürdüğü araba 3-4 modeli geçmemiş insanlara atıf olarak cadillac yorumu espri olarak verdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 9 Mart 2012; 12:11:37 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 29 Şubat 2016; 22:14:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş gelip kulaktan dolma bilgilerle buraya yorum yapma, beğenmediğin citroen'in motoruyla tavsiye ettiğin focus'un motoru aynı haberin yok sanırım (bilmeden focus'u da traktör yaptın bravo)... Ayrıca focus dizel'de otomatik seçeneği olmadığını da bilmiyorsun.

Orta sınıf araba tavsiyesi isteyen kişiye de senin verdiğin tavsiyeler verilmez, yok Saab'mış Cadillac'mış bilmemne çocuk gibi yorum yapmayın şuraya...

ecoboost motorla psa motorun ne aynı benzerliği var anlamadım ben..ki bütün otomotiv firmaları düşük motor hacmi yüksek hp ve manuel şanzıman ile oto piyasasına tüm markalar giriş yaptı..allaha şükür nekadar süper spor araçlara binsekde normal sınıf araçlarıda azbuçuk takip ediyor ve inceliyoruz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ecoboost motorla psa motorun ne aynı benzerliği var anlamadım ben..ki bütün otomotiv firmaları düşük motor hacmi yüksek hp ve manuel şanzıman ile oto piyasasına tüm markalar giriş yaptı..allaha şükür nekadar süper spor araçlara binsekde normal sınıf araçlarıda azbuçuk takip ediyor ve inceliyoruz..

Başlığı okumak o konuya yazmak için yeterli olmuyor arkadaşım, konunun ilk mesajını da oku, istenen tavsiye DİZEL-OTOMATİK... Focusta var mı, yok... Ecoboost'u sen çıkardın ben ecoboost demiş miyim mesajımda. Sen süper spor otomobillere binmeye devam et arkadaş, normal sınıf seni biraz aşıyor

Bu konuya da son mesajım, mundar ettik arkadaşın konusunu, konu sahibinden özür dilerim...

• Ecoboost değil.Dizel motorlar aynı.PSA ile Fordun anlaşması var
  • arkadaşlar bence en güzel tercih golf olacaktır.sorunsuzluk ve ölüsü bile para eden araçtır.yani durmak yok yola devam.saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

arkadaşlar bence en güzel tercih golf olacaktır.sorunsuzluk ve ölüsü bile para eden araçtır.yani durmak yok yola devam.saygılar...

Golf gerçekten arkadaşın isteklerini karşılıyor ancak araç ellerinde yok.Bayağı beklemek gerekiyor.
  • Yeni Focus deyip olaydan uzaklaşırım. Golf e 50 binlira para vermek bence akıl işi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Yeni Focus deyip olaydan uzaklaşırım. Golf e 50 binlira para vermek bence akıl işi değil

hocam olabilir ford ta güzel bir araç.ama golf ile focusu yanyana koy ve alıcı gözüyle bir bak.farklar meydana çıkar.bence parasını hak ediyor vw.ama ford ta güzel arabadır..ben internetten bir video izledim adam golfün kapısını açtı kapının üzerine çıktı tepindi resmen sonra kapıdan indi kapıyı açıp kapattı tık yok.bence vw saygılar..
  • quote:

Yeni Focus deyip olaydan uzaklaşırım. Golf e 50 binlira para vermek bence akıl işi değil

ki 50 lirayada ne sis farı var nede sunroof fln..tam donanımlısı 64 65 milyara denk geliyor..bildiğim kadarıyla...
  • tarz meselesi sadece. sokakta golf sahibi bir ton apaçi var ve 25 bin 30 binlira paraya bu arabaya biniolar. 50 bin para veripte onlarla aynı ayarda. en azından dıştan bakıldığında aynı ayarda bi arabaya binmemek olarak kastettim.
    ne alsın o zaman diyenlerde olabilir. örnegin bi lancer alınabilir 45 bin e
  • Golf TDI..
  • quote:

tarz meselesi sadece. sokakta golf sahibi bir ton apaçi var ve 25 bin 30 binlira paraya bu arabaya biniolar. 50 bin para veripte onlarla aynı ayarda. en azından dıştan bakıldığında aynı ayarda bi arabaya binmemek olarak kastettim.
    ne alsın o zaman diyenlerde olabilir. örnegin bi lancer alınabilir 45 bin e

aynı olayı mercedes bmw alıp yapanlarda var hocam malesef.ve sokaklarda 1970 li yıllardan beri golf mevcut..lancerde çok güzel araç ama emin ol vw tadı vermez..tabi tercih meselesi saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Golf TDI..

aynen ömürlük araba..
  • Ben bir aracı türkiyenin ömür ortalamasını aldığımızda 69 ki bu devletin belirlediği bir ortalama, ben bir ömür aynı aracı asla kullanmam.
    O yüzden ömürlük felan hikaye benim için. vw polom vardı aldım boyumun ölçüsünü o yüzden vw le işim olmazdı. ford,volvo daki motorlar psa nın motoru bunu unutmayın. geniş ferah otomatik dizel ise tercihinizi picassodan yana kullanın memnun kalırsınız...( Her marka aracın sorunları karşınıza çıkabilir ama vw sorunsuzdur felan demesin kimse bana )...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.