Şimdi Ara

Yeni Focus - Skoda Octavia - Golf - Citroen Picasso - kararsızım yardımmm:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok kararsızım, zaten karşılaştırmaya çalıştığım araçlardan da anlamışsınızdır, yardımcı olursanız çook mutlu olurum.

Dizel otomatik olsun, izmir manisa arası rampalarda kasmasın istiyorum ve ferah olsun tabi.

-Yeni focus
    -Skoda octavia
    -Golf (Jetta demiyorum çünkü deneme sürüşünde içim daraldı, bu nedenle golfü tercih ederim)
    -Citroen picasso

Şimdiden teşekkür ederim. Syg.

• Yeni Focus.Vw otomatiği sorunlu çıkıyor hep octaviadanda yol tutuşu performans iç dizayn olarak daha iyidir
  • golf yada octavia
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzu_atalay

Merhaba,

Çok kararsızım, zaten karşılaştırmaya çalıştığım araçlardan da anlamışsınızdır, yardımcı olursanız çook mutlu olurum.

Dizel otomatik olsun, izmir manisa arası rampalarda kasmasın istiyorum ve ferah olsun tabi.

-Yeni focus
    -Skoda octavia
    -Golf (Jetta demiyorum çünkü deneme sürüşünde içim daraldı, bu nedenle golfü tercih ederim)
    -Citroen picasso

Şimdiden teşekkür ederim. Syg.

Bagajı ve arka diz mesafesi en geniş olan Octavia

1.6 TDI CR 105 HP DSG Tipt. biraz tuzlu gibi geldi fiyatı

Citroen c3 picasso mu c4 picasso mu ?

Golf ve focus hakkında pek bilgim yok

• Yeni Skoda Octovia hem dış hemde iç görünümü cidden çok iyi. Fiyatıda bence o segmentdeki arabaya göre gayet iyi. Skoda ya ne olcak demeyin çünkü Alman mühendisler ilgileniyor artık Skoda ile. :)
  • citroeni ele. rampalarda hiç birisi kasmaz ama en serisi focustur. 115 beygir 285 tork. diğerleri 105 bg 250 tork
  • c4 picasso demeye çalışmıştım, c3 yazmışım:)
    citroeni neden eledik?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Skoda Fabia
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golf veya Focus derim.
  • butce uygunsa octavia iyi bir tercih olur. geniş konforlu kaliteli.
  • yeni opel astra derim ford odun gibi araba wv nın otomatık kotu
    skoda ile wv aynı fabrika çıkışlı citroen i zaten saymıyorum
  • yeni focus dizelde otomatik yok zaten
    bu yüzden focusu eleyebilirsiniz
  • Dizel Otomatik almayın bence..

DSG ler patlıyor yavaş yavaş.. Focusdada Dizel Otm. yok zaten henüz.

Donanım seviyeleri önemli.. Golf Highline olucaksa Golf derim yoksa Focus.

Birbirine yakın araçlar Golf-Focus-Astra.. DSG ve 1.3 Cdti hariç Hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız.
  • uzun süre satmıyacağım diyorsan düz vites focus yada octavia
    ama 2 yıl biner satarım dersen bmw 1.16 d ye bak bagaj çok önemli değil dersen ki bagajı focus hb ile aynı.çünkü bu gün kaskom doldu yeniletiyordum arabanın değeri sıfırdan 8 binlira aşağı çıkıyor kaskocu arkadaşım bmw 1.16 ya baktım 2011 ile 2012 arasında bin tl fark çıktı yani şeytan o an beni bile dürttü ama değişim bana külliyen zarar olur .izmir borusanda bmw testi var ise önce test et sonra diğerlerine bir bak.baz donanımlı dizeli 68 bin pazarlık yaparsan biraz daha düşebilir
  • Golf derim.On numara araç
  • Yazdıklarınızdan okudugum kadarıyla Ferah bir araç arıyorsunuz.Ferahlık diyince c4 picassoyu tek geçerim....
  • öncelikli olarak 4 markadan citröen'i kafadan bir kere silin..o marka sadece görüntü..rampada yokuşta vs kasmasın diyorsunuz c4 sizi utandırır..fransız'da binilcek bana göre sadece renault'dur..skoda octavia bence gereksiz bir araç..focus ve golf tercihlerinde karar kılın bize soracak olursanız golf alın derim tabi..fakat ford'da powershift teknoloji şanzımanı ecoboost motoru ile golf'u aratmıyacak bir cihazdır..jaguar şanzımanıda for şanzımanıdır powershift..ecoobost motorları çok verimli çok iyi gidiyor ve çok makul yakıyor..fakat dediğim gibi ford focus ile wolksvagen golf markalarını size hangi motor hacmi uygun bir deneyin test edip alın derim..
  • i30'u bekle derim. Lansmanda indirimli bir fiyat olursa alınabilitesi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

öncelikli olarak 4 markadan citröen'i kafadan bir kere silin..o marka sadece görüntü..rampada yokuşta vs kasmasın diyorsunuz c4 sizi utandırır..fransız'da binilcek bana göre sadece renault'dur..skoda octavia bence gereksiz bir araç..focus ve golf tercihlerinde karar kılın bize soracak olursanız golf alın derim tabi..fakat ford'da powershift teknoloji şanzımanı ecoboost motoru ile golf'u aratmıyacak bir cihazdır..jaguar şanzımanıda for şanzımanıdır powershift..ecoobost motorları çok verimli çok iyi gidiyor ve çok makul yakıyor..fakat dediğim gibi ford focus ile wolksvagen golf markalarını size hangi motor hacmi uygun bir deneyin test edip alın derim..

İlk defa psa grubunun dizeli rampada utandiracagini duyuyorum.ilginc.
  • C4 Picasso, genişlik, donanım, pratiklik yanı kısaca uzun yol için yapılmış en iyi araçlardan biri ben bu aracın şehir içi kullanımı amacıyla alınmasına karşıyım sonuçta hakkınında verilmesi lazım. Eğer bu araç uymaz derseniz focus iyi bir seçim olabilir.

"spacecake" adlı kişiye gelince, övdüğün ford motoru ile yerden yere vurduğun psa grubunun dizeli birebir aynı motorlardır. Kulaktan dolma bilgilerle marka kıyaslama gibi saçma işleride bırakın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 9 Mart 2012; 0:23:37 >
  • şahsen peugot ve citröen kullandımda zaten her 2 markada hemen hemen aynı kalite ve özellikde..böyle rezil araçlar görmedim....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.