Şimdi Ara

Yeni Ford fiesta 1.6 TDCİ kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
0
Favori
71.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbcemo

Arabayı çalıştırmadan önceki son kademeye kadar çevirdiğimizde sanki bir üfleme sesi geliyor anlayabildiğim kadarıyla

Eğer dediğini anlayabildiysem o ses otomatik klimanın fan sesi. Bence bir sıkıntı yok:)
  • Doğru anlamışsınızdır bence. Neden öyle bir ses geliyor peki bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbcemo

Doğru anlamışsınızdır bence. Neden öyle bir ses geliyor peki bilginiz var mı?

Aracın iç ısısını ölçmek içindir sanırım. Ama 1 dakika sonra o ses kesiliyo benimkinde
  • Bu arada Ford'a sustalı anahtar ile ilgili bir mail daha attım..
    İnatla atmaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: srfdrd3555

Bu arada Ford'a sustalı anahtar ile ilgili bir mail daha attım..

Neden ki?
    Şuanki satışta sustalı anahtar var zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 48H6776

quote:

Bu arada Ford'a sustalı anahtar ile ilgili bir mail daha attım..

Neden ki?
    Şuanki satışta sustalı anahtar var zaten...

Şuankilerde var kardeşim. Daha geçen aya kadar bir çok insanın anahtarı sustasız verildi.....
    O sebebten uğraşıyorum
  • Beyler bu ön camın orada böyle mantarımtırak bir nesne var arabnın içinde kalıyor o nedir bilen var mı ? Birde müzik çalar telefon geldiğinde nasıl sessize alınıyor ? Birtürlü bulamadım.

Şimdi Ford' a sustalı anahtar için 3. mailimi atacağım bu anahtarı gördükçe sinirim bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 5 Haziran 2010; 19:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Beyler bu ön camın orada böyle mantarımtırak bir nesne var arabnın içinde kalıyor o nedir bilen var mı ? Birde müzik çalar telefon geldiğinde nasıl sessize alınıyor ? Birtürlü bulamadım.

Şimdi Ford' a sustalı anahtar için 3. mailimi atacağım bu anahtarı gördükçe sinirim bozuluyor.

Tam olarak nerede ve nasıl bişey kardeşim o mavimtrak şey?
    Müzikçalar sessize alma tuşu yok. Açma kapama düğmesine basman gerekiyo. Zaten cd kapandığı parça nerede kaldıysa oradan devam ediyor. yada elinle sesi hızlıca kısacaksın. Aslında mute dediğimiz tuş olsa güzel olurmuş yada parçayı duraklatma tuşu

• quote:

quote:

Beyler bu ön camın orada böyle mantarımtırak bir nesne var arabnın içinde kalıyor o nedir bilen var mı ? Birde müzik çalar telefon geldiğinde nasıl sessize alınıyor ? Birtürlü bulamadım.

Tam olarak nerede ve nasıl bişey kardeşim o mavimtrak şey?
    Müzikçalar sessize alma tuşu yok. Açma kapama düğmesine basman gerekiyo. Zaten cd kapandığı parça nerede kaldıysa oradan devam ediyor. yada elinle sesi hızlıca kısacaksın. Aslında mute dediğimiz tuş olsa güzel olurmuş yada parçayı duraklatma tuşu

Mavi değil ya mantar mantara benziyor tam olarak ön camın ortasında ama arabanın iç kısmında kalıyor... Aslında ford genelde mute tuşunu koyardı ama buna koymamış sanırım direksiyonda bi M harfi var ama oda susturmuyor :)

• M tusuna uzunca basarsanız cd deyse radyoya radyodasa auxa geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizin

M tusuna uzunca basarsanız cd deyse radyoya radyodasa auxa geçiyor.

Evet onu biliyorum.. Dostum peki bu ön camdaki mantar gibi şey nedir biliyor musun ?
  • quote:

quote:

Evet onu biliyorum.. Dostum peki bu ön camdaki mantar gibi şey nedir biliyor musun ?

Tam olarak neden bahsettiğini anlayamadığım için şimdi aracıma gidiyorum bakmaya :))))
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak neden bahsettiğini anlayamadığım için şimdi aracıma gidiyorum bakmaya :))))

Ben senin dediğin şeye benzer bişey göremedim. Gece karanlığından da olabilir.
    Merak ettim doğrusu, resim ekleyebilir misin???

• quote:

quote:

quote:

quote:

Resmi yok elimde...şimdi garaja insem mi ki ? :D bende senin gibiyim he çok örtüşüyoruz. Garaja inebilirim sırf bunun için üşenmem :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resmi yok elimde...şimdi garaja insem mi ki ? :D bende senin gibiyim he çok örtüşüyoruz. Garaja inebilirim sırf bunun için üşenmem :)

İkimizde canavarlarımızı en ince ayrıntısına kadar tanımak istiyoruz :)

• Aynen :) Ben motorundan çok memenunum bugün Bizim Connecti kullandım aman allahım bukadar mı ses çıkartır bir araba bildiğin traktör :) Ama performansı bizim aracı tokatlayacak derecede iyidi :) Gerçi bu işler belli olmaz zira bizim aracın performanıs beni tatmin ediyor. Bu arada çok geç olmasa garja inerdim ama şimdilik yarın sabaha bırakyorum foto işini :) ( Gerçi napıyor diye bakasım da geliyor. Sizde de oldumu bilmiyorum ama her 10 dk bir gidip görmek istiyorum. ) :))
  • quote:

Aynen :) Ben motorundan çok memenunum bugün Bizim Connecti kullandım aman allahım bukadar mı ses çıkartır bir araba bildiğin traktör :) Ama performansı bizim aracı tokatlayacak derecede iyidi :) Gerçi bu işler belli olmaz zira bizim aracın performanıs beni tatmin ediyor. Bu arada çok geç olmasa garja inerdim ama şimdilik yarın sabaha bırakyorum foto işini :) ( Gerçi napıyor diye bakasım da geliyor. Sizde de oldumu bilmiyorum ama her 10 dk bir gidip görmek istiyorum. ) :))

Dostum senin mantar gibi dediğin şey camda değil demi. konsolun ortasında camın ucuna doğru değil mi?
    Eğer onu diyorsan o far sensörü bildiğim kadarıyla. Mantar gibi oda:)
  • quote:

quote:

Aynen :) Ben motorundan çok memenunum bugün Bizim Connecti kullandım aman allahım bukadar mı ses çıkartır bir araba bildiğin traktör :) Ama performansı bizim aracı tokatlayacak derecede iyidi :) Gerçi bu işler belli olmaz zira bizim aracın performanıs beni tatmin ediyor. Bu arada çok geç olmasa garja inerdim ama şimdilik yarın sabaha bırakyorum foto işini :) ( Gerçi napıyor diye bakasım da geliyor. Sizde de oldumu bilmiyorum ama her 10 dk bir gidip görmek istiyorum. ) :))

Dostum senin mantar gibi dediğin şey camda değil demi. konsolun ortasında camın ucuna doğru değil mi?
    Eğer onu diyorsan o far sensörü bildiğim kadarıyla. Mantar gibi oda:)

Anlaşılan yoldasın :) Antalyaya yolculu, hadi bakalım. Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin

• eee arkadaşlar sonuç nedir?
  • 6.1 fazlamı ? 6.1 e fazla diyen kişiye ben gidip 24 vitesli bisiklet alın derim .. halk içinde bunun daha değişik bi terimide vardır .. buldun .. arıyorsun diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.