Şimdi Ara

Yeni Ford Focus SW Bayilerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EuroNCAP’tan Dört Ayrı Ödülle Tescillenen Ford Focus’un Station Wagon Versiyonu Bayilerde Ziyaretçilerini Bekliyor

Ford’un 3.nesil Focus modeli artık SW modeli ile ürün gamını tamamlayarak rakipleri karşısına daha güçlü çıkıyor.

Yeni Ford Focus SW 44.750TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkarken 1.6lt 125Hp ve 1.6lt 180Hp EcoBoost benzinli, 1.6 TDCi 115Hp dizel motor seçenekleri ile satın alınabilecek. Yeni SW Focus’ta 125Hp’lik benzinli ünite ile manuel şanzımana alternatif çift kavramalı PowrShift otomatik şanzıman opsiyonu da bulunuyor.

Yeni SW Focus’ta klima,yol bilgisayarı vb. olmazsa olmaz donanımlara ek ESP ve Dinamik Tork Kontrolü standart olarak bütün paketlerde mevcut.

bazı forum takipçileri rahatsız olduğu için link veremiyorum sadece alıntı olarak saygı baabında bildireyim

Alıntı: PistonKafalar

• Demin Konuna Yorum Yazmıştım

quote:

Orijinalden alıntı: r0x
    Şef Bu Site Senin Heralde Her Mesajında Link Paylaşıyosun Eski Mesajlarına Baktımda.

Aynen Bunu.Eğer Beni Kasdediyosan Benim İçin Sıkıntı Yok Link Ver Önemli Değil Nasıl Olsa Tıklamıyorum.
  • iç tasarım farkı varmı focusu güçük bagajı ve yüksek göğüs sebeiyle en zevmediğim araçlar arasında yerini almıştı.sw bagaj yönünden iyi olurda ön göğüs nolcak.

lpg uyumu nasıl bu motorun acaba* dizel otomatik eli yüzü düzgün araç bulamadık lpg li bakalım artık.
  • nedir bu PistonKafalar furyası ? bazı postlarda haber + link var.Birileri güzel reklam yapıyor.
  • Titanium dizel+ X Paket+otomatik park+metalik renk buraya dikkat 75.000 TL ..!

Sedandan bile pahalı,

Öyle ya bu memlekette SW ler kapış kapış satılıyordu

32Bin Euro bu araç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.