Şimdi Ara

Yeni Ford Focys hakkında görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay kadar önce yeni dizel Focusumu aldım.(style plus)Ve Buraya girip hep sorup araştırıp aldıktan sonra uğramayan bir tip olmak istemediğimden görüşlerimi yazmak istedim

önceki aracı seat leon 1.6 idi ona göre kıyaslayacağım
    motor canavar gibi.yeşil ışık yandığında koltuğa yapıştırıyor.önü resmen havaya kalkıyor.beğendim
    sollamalar sırasında araca güveniyorsunuz ve yokuşlarda hiç bir aracı tanımıyor.beğendim
    virajlarda rahat 140 150 dönüyosunuz ama lastikleri hız lastiği ile değiş meli. beğendim
    içeri ses alma sorunu yok gibi beğendim
    iç genişliği yeterli beğendim
    görüntüsü güzel oturaklı duruyor beğendim
    usb girişinden müzik dinllemek güzel beğendim
    ses komutlarınızla parça değiştirmek telefonla konuşmak mümkün beğendim
    şöför görüntü açısı hemen hemen yeterli
    kendi kendine park edebiliyor.yetersiz ama beğendim
    sileceklerin açısı ve öncamda sildikleri alan yetersiz beğenmedim
    anlatılan çoğu özellik yok(kendi kendine durma,sürücüyorgunluk uyarıcısı,belli mesafeden araba takip etme...)beğenmedim
    bu pakette dijital klima daolmalıydı beğenmedim
    direksiyon çok ağır zapdetmesi zor beğenmedim.
    çok hızlı giderken fren yaptığınızda yola yapışmıyor her an sağa sola kaçacakmış hissi var beğenmedim
    maks hız 195. 200 yapsalar ne olurdu Yorumsuz :)
    şimdilik bu kadar aklımıa gelirse yine paylaşıcam

• Direksyon muhtemelen Ghia ile(Yeni adı artık neyse)modlu kullanılabiliyor olması olası.Style+'da bu modların olmaması üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Direksyon muhtemelen Ghia ile(Yeni adı artık neyse)modlu kullanılabiliyor olması olası.Style+'da bu modların olmaması üzücü.

+1
  • quote:

Direksyon muhtemelen Ghia ile(Yeni adı artık neyse)modlu kullanılabiliyor olması olası.Style+'da bu modların olmaması üzücü.
    Her bir cümlenin sonuna beğendim beğenmedim yazacağına beğendiğin yönleri ayrı, beğenmediklerini ayrı yazsaydında daha kolay anlaşılır olsaydı; bende BEĞENECEKTİM..
  • quote:

'kendi kendine park edebiliyor.yetersiz ama beğendim ' bu kendi kendine park edilen arabaları yıllardır merak etmişimdir neyi dezavantaj bunlarda gösteriyorsun girmiyormu direk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Her bir cümlenin sonuna beğendim beğenmedim yazacağına beğendiğin yönleri ayrı, beğenmediklerini ayrı yazsaydında daha kolay anlaşılır olsaydı; bende BEĞENECEKTİM..

Bir şeyi de beğenin be
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

'kendi kendine park edebiliyor.yetersiz ama beğendim ' bu kendi kendine park edilen arabaları yıllardır merak etmişimdir neyi dezavantaj bunlarda gösteriyorsun girmiyormu direk?

Alıntıları Göster
    önlü arkalı dizili arabaların arasına parkederken bazen kaldırım yüksekliğini hesaplayamıyor. sorun bu.Bir de eğer hiç park etmiş araç yoksa orayı park alanı olarak algılayamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Bir şeyi de beğenin be

Hocam değmez bırakın. Ben kendi tarzımda iyi niyetle yazdım .bu ülkede neye saygı var ki tarzıma saygı gösterilmesini bekleyeyim.sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: motig

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Bir şeyi de beğenin be

Hocam değmez bırakın. Ben kendi tarzımda iyi niyetle yazdım .bu ülkede neye saygı var ki tarzıma saygı gösterilmesini bekleyeyim.sorun değil

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun direksiyon çok ağırdan kastınız tam olarak nedir yüksek hızlarda mı ağır yoksa düşük mü?Çünkü elektrikli olduğu için bana hafif gelmişti testte.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Öncelikle hayırlı olsun direksiyon çok ağırdan kastınız tam olarak nedir yüksek hızlarda mı ağır yoksa düşük mü?Çünkü elektrikli olduğu için bana hafif gelmişti testte.

Alıntıları Göster
    Ben yeni focusu beğenmedim geriye gitme var her manada.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Alıntıları Göster
    Aksine çoğu konuda iyileştirmeler olmuş sadece boyutlarda biraz sıkıntı var incelerseniz veya teste çıkarsanız fark edersiniz yenilikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Aksine çoğu konuda iyileştirmeler olmuş sadece boyutlarda biraz sıkıntı var incelerseniz veya teste çıkarsanız fark edersiniz yenilikleri.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun bende motor performansı ile ses sistemini çok beğenmiştim.....

1.6 dizeller arasında gerçekten başarılı bir motor.....
  • quote:

park yeri ararken yavaşlamak gerekiyor radarın bulması için , istanbul trafiğinde radar yer bulana kadar yediğin korna da cabası olur bence

ayrıca çok dar yerlere giremiyor diye biliyorum , bu tarz özellikleri beğenmemiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

park yeri ararken yavaşlamak gerekiyor radarın bulması için , istanbul trafiğinde radar yer bulana kadar yediğin korna da cabası olur bence

ayrıca çok dar yerlere giremiyor diye biliyorum , bu tarz özellikleri beğenmemiş olabilir

Alıntıları Göster
    Ben tasarımını beğenmedim iç ve dış. Onun dışında zaten tüm arabalarda aynı özelikler var aşağı yukarı. Yol tutuşu iyidir focus ların ama emsalleride iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Alıntıları Göster
    ford focus ve mondeo harici nefret ettiğim bir şirket...

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Zaten kaç tane 1.6 dizel var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Zaten kaç tane 1.6 dizel var?

tdi, tdci(hdi), crdi, fiat mjet,
    1.7 motoru baz alırsak cdti felan da giriyor işin içine....... isterse 2 tane olsun değişen bir şey yok motor gerçekten başarılı....
  • quote:

Bende.Tipi hoşuma gitmedi öyle bir aracın daha geniş olması gerekirdi yani eski kasaları daha geniş duruyor ondan bide fiyat çok uçuk istediği kdar özelliği olsun o fiyata gider bi 2. elde osla bmw alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

quote:

Bende.Tipi hoşuma gitmedi öyle bir aracın daha geniş olması gerekirdi yani eski kasaları daha geniş duruyor ondan bide fiyat çok uçuk istediği kdar özelliği olsun o fiyata gider bi 2. elde osla bmw alırım

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar şahsıma ve aileme ait toplam 6 tane focusumuz oldu, F3 titanium sedanı da yakın zamanda teslim aldık. Kusura bakmasınlar ama Çin malı oyuncaklar gibi olmuş. Olması gereken donanımlar henüz gelmiyor, dizelde otomatik hala yok, içi dar, bagajı dar, 6 ileri vites değiştir değiştir bitmiyor. Ben beğenmedim. Nerede o eski focus 1 ler

• quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Bugüne kadar şahsıma ve aileme ait toplam 6 tane focusumuz oldu, F3 titanium sedanı da yakın zamanda teslim aldık. Kusura bakmasınlar ama Çin malı oyuncaklar gibi olmuş. Olması gereken donanımlar henüz gelmiyor, dizelde otomatik hala yok, içi dar, bagajı dar, 6 ileri vites değiştir değiştir bitmiyor. Ben beğenmedim. Nerede o eski focus 1 ler

Alıntıları Göster
    Keşke almasaydınız hocam donanımlar,hacimler belli yada sabredip bu senenin sonu gibi alsaydınız daha donanımlı olurdu araç birde 6.vites koysa eleştiriliyor koyulmasa eleştiriliyor, siz aracı kaça aldınız?Söylerseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 15 Ağustos 2011; 10:03:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.