Evet arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Ford ana başlığı altında ford'un ağır modelleri tabi ki başı çekiyor, bu çok normal. Çünkü saygıyı tam anlamıyla hakeden bir firma. Ama sizce de artık bu küçük dev için de bir forum başlığının olması gerekmiyor mu? Yaklaşık 2 aydır yaris bakıyordum, ama yeni 1.2 titanium ford ka ile tanışınca aklımdaki herşey yeni baştan değişti. Bu araca hayran kaldım, 16-17 bine 2. el almaktansa 22 bine bu küçük tatlı şeytanı almak gerçekten çok mantıklı gelmeye başladı.
Ama eksik kalan ne yazık ki yeni ka kullanıcılarının bu araç hakkında deneyimlerini paylaşmamaları. Sizce ülkemizde sadece 1.2 benzinli versiyonu piyasaya sürülen yeni ford ka'yı kullanan yeterli sayıda araç sahibi yok mu? Tamam teknik veriler, çarpıcı dış dizayn, Fiat 500 destekli çok farklı, renkli, cıvıl cıvıl ve albenili iç mekan tasarımı, üstün yol tutuş mekaniği ve standart tutulan diğer paketler, bunları biliyoruz artık. Ama artık sürücü deneyimlerini de bekliyoruz.
Herkese saygılar.
Çok tatlı ama çok pahalı asla parasını haketmiyor. Diğer markaların "A" segmentleride aynı.(Citroen C1,Pug 107,Kia picanto,hyundai İ10 vsvs).Ülkemizde rağmet görmüyor. Ha zevk meselesidir alan alır. Ama Fiesta varken dönüp bakmam bile.
Ayrıca Yeni KA için 22.250,00 TL ödmeke nekadar mantıklı oda tartışılır. Bu fiyata 2. el ne focuslar ne fiestalar var. gERÇEKTEN GERELSİ Z Bİ MODEL.
Fiesta deli oturaklı bi model bu zaten tartışmasız ama sıfır titanium fiestalar minimum 27 bin tl'den başlıyor.
yeni fiesta alman daha mantıklı yaklasık 2.00TL daha verip.
Fiesta 1.25 Trend:24.710,00 TL
her segmentin kendine has bir stili var evet fiestaya çok benziyor ve boyutları daha küçük daha ucuz olması gerekirdi ama bu fiyat titanyum un fiyatı ilerde trendi i ve ya düşük donanımı çıkar o 20.000 in altında satılır.. Ama gerçekden şirin bir araç olmuş.. ford un yeni kinetik tasarımının içinde bulunan bir araç tasarımcılarına helal olsun...
işte resmi...
gerçekten çok şirin bir araç olmuş.Ama fiyat konusunda arkadaşlara katılıyorum çok pahalı