Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
48
Favori
171.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar hiç aracının orjinal aküsünü değiştiren var mı bizim akünün ömrü bitti sanırım serviste mi taktırmak lazım yoksa dışarda taktırsak olur mu bunların aküsü özel mi acaba akıllı şarj sistemi varya hem frende hem hareket ederken şarj ediyor ya lütfen acil cevap verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahcasa A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, aracın özel bir aküsü yok fakat akünün kutusu üstten basık (dar) olduğu için her akü kutuya sığmıyor. Bazı markaların Ford'a uygun alçak ölçülü akü modelleri var bunlardan alabilirsiniz. Aracın üzerinden çıkan orjinal aküsü 52 amperdi, Mutlu'nun 66 amper Ford/Alçak aküsü ile değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystikal34

Merhabalar, aracın özel bir aküsü yok fakat akünün kutusu üstten basık (dar) olduğu için her akü kutuya sığmıyor. Bazı markaların Ford'a uygun alçak ölçülü akü modelleri var bunlardan alabilirsiniz. Aracın üzerinden çıkan orjinal aküsü 52 amperdi, Mutlu'nun 66 amper Ford/Alçak aküsü ile değiştirdim.

66 Amper in ücreti ne kadarmış. Garantisi 2 yıl mı! Selamlar.
  • 2014 Mayıs ayında almıştım 150-160 tl gibi bir fiyatı vardı. Garanti belgesinde ticari araçlarda 1, hususilerde 2 yıl garantilidir yazıyor. Saygılar

• Herkeze slm 2009 titanium 62 binde brc tuplu 125 lik mondeo ile araniza katildim 42 bin tl aldim sizce fiyat iyimi 2011 partner tepee den sonra arac bana cok luks gwldi bide bosdayken gaz verirken eski tofaslardaki gibi ugultu sesi geliyor neden olabilir bi sıkıntı cikarirmi varsa bilgisi olan cevaplarsa sevinirim onun harici araba cok hosuma gitti.

• Arkadaşlar forumun amacını çözmüş değilim sorunları gidermekmi yoksa şu araba ıyımı bu araba ıyımı onu sormakmı.bence mondeoların ıyılıgı tartışmasız bana kalırsa forumu problemlerimizi paylaşmak için kullanırsak daha mantıklı olacaktır.bu sıradada kronik sorunlar ortaya çıkacaktır.bu da yenı araç alacak arkadaslara yol gosterecektır.ben bugüne kadar yaşadığım sorunla ilgili ne paylaşsam bır cevap alamadım.buyuzden forum takip etmenın anlamı da kalmıyor bıryerden sonra .paylaşılan sorulara hep beraber destek verirsek çok daha iyi olcaktır.herkese iyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir sitede gördüm, paylaşayım dedim:

quote:

Bu araba önce 15 aralık 2014'de yayına girmiş, araç 240 hp'lik 2011 Ecoboost Mondeo:

Ford Mondeo 2.0 Selective 2011 Model 61.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 192406036

2.5 parça boya var, 71.000 km'de ve 61.000 TL istiyor.

Aynı araba tam 3 ay sonra bu sefer galeriden yayına giriyor. "EN UFAK KAZASI BOYASI DEGISENI KESINLIKLE YOKTUR" hale geliyor ve de üstelik kilometresi 3 ayda 71.000'den 65.000'e düşüyor. Yani geri geri gitsen gene o km'yi yapamazsın. Plakalara dikkat.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-full-donanimli-ford-mondeo-selective-201411708/detay

Galericileri anlamak zor.

• haydi bakalım hayırlısı yeni ford mondeo nun fiyat listesi açıklanmış.gelmesi de yakındır umarım.ilk etapta 1.5 ecobost ve 1.6 dizel seçenekleri var.
  • Herkese iyi akşamlar.
    Arkadaşlar 1.6 mondeo titanyum var bir arkadaşımda.
    Almayı düşünüyorum ama yakıt konusunda birçok şey söyleniyor.
    Bazıları da lpg de 180 -200 kr. yaktığını iddia ediyor.
    ve bir de lpg henüz yok alırsam ben taktıracağım.
    lovato ve atiker gold arasında tercih yap deniyor.
    tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Aracım 2008 1.6 125 hp mondeo.
    Aranızda elm327 cihazı alan kullanan var mı.
    Araçta lpg var.ltft ve stft değerlerini görmek için aldım.Ama işe yaramadı.
    Küçük beyaz birşey benim aldığım.
    İnternetten baktım bazıları bozuk oluyormuş.Önerileri bekliyorum.

• Arkadaşlar 2011 mondeo ecoboost kullanıcısıyım.sanırım direksiyon kutusu arızasıyla karşı karşıyayım birkaç gün sonra servise gideceğim.öncesinde bilgi sahibi olmak istiyorum.böyle bir sorun yaşayan varmı varsa nasıl bir yöntemle sorunu giderdi ve tabiki birde maliyeti ne oldu.

• driven82 D kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar sorununuzu çözmüşsünüzdür ama her ihtimale karşı yazayım, park sensörlerine giden kablolarınızdan birisinde arıza va, temassızlık ya da kopma olabilir. Kolaylıkla halledilebilir ehil bir elektrikçide. Mondeo'nun park sensörleri eğer önde ya da arkada herhangi bir sensörün çalışmadığını algılarsa uyarı tonuyla birlikte yanan sönen park sensörü ışığı eşliğinde tüm sistemi devre dışı bırakır, ta ki siz arızayı yaptırıncaya kadar.
  • serzenith S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürederim.sorunu hallettik.arkaya giden kablolardan biri kopmuş tamir edildi düzeldi.şimdide direksiyon kutusu sorunuyla karşı karşıyayız bakalım hayırlısı :))

• Arkadaşlar Selamlar;

Uzun süredir. Giriş yapamamıştım. Şöyle bir son 10 sayfayı okuyarak dahil olmaya çalıştım. Öncelikle hatırlatayım. Ben de 2009 model Mondeo 5k Selective var. Aracımı 2012 yılında yaklaşık 60.000 km de almış ve hemen Lovato LPG taktırmıştım. Şu an 118.000 km de ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Yağını suyunu koydum devam ettim.

Hala aracımdan çok memnunum. Ancak sıkıntımı gidermek için bir şeyler yapmaya karar verdim yaptıkça sizinle paylaşacağım.

İlk olarak yurtdışından sipariş ettim orjinal krom vites başı ile başlayacağım eskisi çok az deforme oldu çünkü.

Görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner76

Arkadaşlar merhaba.

Walla Ben 1 hafta önce çinden sipariş ettim gelince size bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinMajera

quote:

Orijinalden alıntı: soner76

Arkadaşlar merhaba.

Walla Ben 1 hafta önce çinden sipariş ettim gelince size bilgi veririm.

Hocam ben aldım elm327.
    Maalesef ford mondeo ile uyumlu değildi.
    Benim aldığım mini model beyaz renkli.
    Şimdi başka bir ürün alıyorum ford vcm.
    İşe yarar diye umuyorum.

• Merhaba arkadaşlar;

Bende corollamı satarak mondeo kullanıcıları arasına katıldım. 2012 model 26300 km de 1.6 tdci mondeo titanium satın aldım. araç neredeyse hiç kullanılmamış kadar temiz. sizlere birkaç sorum olacak.

1. usb portuna ne bağlarsam bağlayayım çalışmıyor. usb stick, cep telefonu vs. convers ekranındada usb yazan kısım aktif değil.

2. convers ekranında park sensörleri devreye girdiğinde arac resmi olan bölümde hangi sensörlerin yakınlaştığı görünüyormu? Ben sadece sesli uyarı duyuyorum.

3. yine convers ekranında lastik basınç göstergesi varmı. yoksa sadece selective modelindemi var.

4. serviste audio+convers güncellemesi yaptıran varmı.

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkartal -- 9 Mayıs 2015; 23:48:34 >
  • ugurkartal kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız.
  • 65.000
  • Beyler 2.0TDCİ Trend mondeonun donanımı nasıl? 2009 model
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.