Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo (MK4) Kulübü (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.109
Cevap
48
Favori
171.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mondeoma body kit yaptırmak istiyorum ancak Türkiyede yok Çinde bir firma ile konuştum tekli getirince kargo ücreti çok büyük bir rakam oluşuyor. 100 gibi adetler deniz yolu ile uygun fiyatlara gelebiliyor.

Body kit aşağıdaki linkte düşünen arkadaşlarla beraber olsak fazla adede ulaşsak gettirsek bu body kitlerden...

http://www.aliexpress.com/item/Factory-direct-Car-body-kit-for-Ford-Mondeo-2011-2014/1660268326.html

Ne dersiniz?
  • RaistlinMajera kullanıcısına yanıt
    Mondeonuz hangi model? 2010 mondeo ile çalışır mı bu linkteki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinMajera

Arkadaşlar;

Mondeoma body kit yaptırmak istiyorum ancak Türkiyede yok Çinde bir firma ile konuştum tekli getirince kargo ücreti çok büyük bir rakam oluşuyor. 100 gibi adetler deniz yolu ile uygun fiyatlara gelebiliyor.

Body kit aşağıdaki linkte düşünen arkadaşlarla beraber olsak fazla adede ulaşsak gettirsek bu body kitlerden...

http://www.aliexpress.com/item/Factory-direct-Car-body-kit-for-Ford-Mondeo-2011-2014/1660268326.html

Ne dersiniz?

Ben de düşünebilirim toplu getirteceksek. 3-4 kişi toplansak toplam maliyet ne kadar olur fikriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Mondeonuz hangi model? 2010 mondeo ile çalışır mı bu linkteki?

Çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrible

quote:

Arkadaşlar;

Ne dersiniz?

Ben de düşünebilirim toplu getirteceksek. 3-4 kişi toplansak toplam maliyet ne kadar olur fikriniz var mı ?

Body kit yaklaşık 300 dolar ancak kargo çok fazla 2-3 kişiden daha fazla olmak Lazım ki Kışı başı 50-100 dolara işi bitirelim. Bir ürün için 700 dolar istiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Terrible

quote:

Arkadaşlar;

Ne dersiniz?

Body kit yaklaşık 300 dolar ancak kargo çok fazla 2-3 kişiden daha fazla olmak Lazım ki Kışı başı 50-100 dolara işi bitirelim. Bir ürün için 700 dolar istiyorlar.

Servise sordunuz mu hiç ?

Serviste orjinal parçaları temin etme şansımız olabilir bahsedilen fiyatın biraz üstünde.

• Herkese Selam,

2009 model Titanium Mondeo kullanıyorum.. Geçenlerde epey engebeli bir yoldan uzun süre gittikten sonra Sony 6'lı CD Çalar bozuldu. CD alıp verebiliyor, ancak eskiden okuduğu cd'leri okumuyor artık..

Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Ankara'da nereye göstereyim?

Bir de Ankara'da sunroof'çu tanıdığı olan var mı? Su kaçırıyor lastiği eskidi galiba
  • Beyler bende insignia 1.6t 180 lik var aracımdan çok memnunum ancak bir değişiklik olsun diye amerikan tankı diye övülen mondeo 2.0 tdci 163hp powershift şanzımanlı araç almayı düşünüyorum. 60 a kadar çıkabilirim. Sizce insigniadan sonra mondeo beni canlandırır mı. İnsigniadan tek sıkıntım direksiyon ve debriyajı sert haliyle şehiriçi biraz zor oluyor. Mondeo da direksiyon hızlanınca sertleşen türden mi insigniam da bu olmadığı için düşük hızlarda da direksiyon epey sert. Birde 90 bindeki veya 110 bindeki bir mondeonun sorunu olabilir mi özellikle vites kutusunda veya direksiyon kutusunda.? Cevaplarsanız sevinirim.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Mondeo direksiyonu opeller gibi hissiz değil hız arttıkça ağırlaşıyor. Ama şehir içi manevralarda oldukça rahat. Mondeo kullanım olarak insignia dan hiç bir eksiği olmayan bir araç.

Ama ben kişisel olarak 100.000 km geçen bir dizel araç satın almam. Riskli görüyorum.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Benim sunroofta son bir aydır su kaçırmaya başladı. Lastiği inceledim bir sorun yok gibi duruyor. Bu arabalarda sunroof suyunu tahliye eden yan direklerin içinde kanalcıklar var. Onların tıkalı olacağını düşünüyorum.

Ama henüz bir çare bulamadım. Araştırıyorum.

Herhangi bir bilgi edindiğimizde birbirimizi haberdar edelim.
  • quote:

Mondeo direksiyonu opeller gibi hissiz değil hız arttıkça ağırlaşıyor. Ama şehir içi manevralarda oldukça rahat. Mondeo kullanım olarak insignia dan hiç bir eksiği olmayan bir araç.

Ama ben kişisel olarak 100.000 km geçen bir dizel araç satın almam. Riskli görüyorum.

Anladım peki 163 hplik powershift mi almalıyım yoksa 140 lık olanlardan mı. Hangisi sorunsuzdur sizce.Birde mondeolarda on konsoldan çıtırtılar geliyormu insigniam bu konuda biraz sorunlu çukurlarda çıtırdı eksik olmaz aracımda.

• S.a. arkadaşlar
    Mk4 kasa kaç yılından itibaren var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

S.a. arkadaşlar
    Mk4 kasa kaç yılından itibaren var acaba?

2007 den itibaren var diye biliyorum.
  • Seronet kullanıcısına yanıt
    2010 da mk4 kasa oluyor yani.

Benzinli 2010 1.6 titanyum Mondeo yakıt konusunda bilgisi olan var mı acaba? Ne kadar yakar km de.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bende şuan MK4 alma arefesindeyim, 1.6 benzinli 2007 model Titanium bakıyorum.
    Yakıt konusu çok karışık, 23 krş diyende var 28-30 diyende. Fakat henüz 30 krş üstü yakıyor diyen görmedim.
    Umarım bu değerlere yakın bir rakamdır, yoksa binmek zor.
  • Seronet kullanıcısına yanıt
    Hocam 2008 mondeo 1.6 aracım var.
    Brc takılı şehir ici 20 krs şehir dışı 17 krs civarı yakıyor.
    Lpg ile çok ekonomik.

• soner76 kullanıcısına yanıt
    Lpg yok araçta hocam. Benzinde kullanırsam çok fark eder mi?
    Yüzde elli kadar fark yoksa binilir bence. Uzun yolda 100 yerine 125 yakacaksa sorun değil bence. 2010 titanyum için diyorum.

Valla ben kısa süre denedim.
    Araç şehir dışı ortalama 7lt/100km lpg tuketiyor.Benzinde 6 6.5 olur.

Bence çok fark var.Araç kasasına göre az yakıyor ama lpg şart gibi.

Lpg yi iyi yerde taktırdım.Uyumu çok iyi.Şu ana kadar 20000 km civarı kullandım.Çok memnunum.

• soner76 kullanıcısına yanıt
    neredeyse iki katı yakar diyorsun yani hocam

1000 liralık atiker falan taktırılır mı buna ki ? bir yerde 1050 tl falan geçiyordu.
    ne önerirsiniz ?

ayrıca arabayı birkaç ay kullanıp satma ihtimali olursa lpg taktırmam diye düşünüyorum. sahibi 5 yıldır taktırmamış sonuçta.
    Hocam ustası çok önemli bence.
    Atiker de lovato da brc de olur.

Lpg için biraz nazlı bir araç. İyi montaj ve iyi ayar yapılmalı bence.
    Ayar çok önemli lpg kaynaklı sorunlar için.
    Hangi şehirdesiniz bulunduğunuz şehirde bu araca montaj yapan firmalar vardır.

Fiyattan çok iyi ustaya bakmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.