Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
52
Favori
490.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde hızlandığında otomatik kapıların kilitlenmesini istiyorum. Nasıl yapılır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, titanium modeliyle bende aranıza katılacağım haftaya.. bütçeme göre hyundai i20 yi almaya karar vermistim. ( benzinli 1,2 stil 43 500TL) ,,,bir arkadasımda araç alıcaktı onun ile birlikte fokus bakmaya otokoça gittik. Ilk orada inceleme fırsatı buldum.aslında bizim buralarda polis arabası ve zabıtaarabası olarak çok görmeye baslamıstım fakat modelinin adını bile bilmiyordum.ticari araç almak aklımın ucundan geçirmiyordum.bayide gerçekten beğendim bu aracı.birde 9000 tl daha vererek i20 ye göre dizel araç almak iyi fikir gibi geldi.aksamda tum yorumları okudum ve test videolarını seyrettim. Sabaha kaparo verdim. test sürüsü yapmadan Almıs oldum aracı. parayı verdikten sonrada Test sürüsünün anlamı da olmıyacaktı inşaalah doğru karar vermişimdir. arkadaslarım kamyonet alma dediler ikinci elde değeri çok düser falan dediler,, Farklı tür araçlar ama zaman gösterecek doğrukarar verip vermediğimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kralistanbul K kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. ben 2015 ocak ta aldım o zaman 50 bindi, şu an liste fiyatı 59 kusur!
  • 15 günlük araba 250 km.de konsoldan (sol köşe) ve sağ arka kapı tarafından tıkırtı geliyor..Sert plastik sürtünme sesi gibi, sinir bozucu..
  • Arkadaşlar şu anda Titanium donanımını kaça veriyorlar en son ?

Yeni satın alanınız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58,500 e bugün aldım geçen sene almıştım kızıp sattım bu sene tekrardan aldım bu fiyata daha iyisi yok hiç boşuna kendimizi kandırmayalım

• portalkal P kullanıcısına yanıt
    Titaniummu plus mı.
    Bende satmayı düşünüyorum ilan bile verdim ama bu donanımda araç yok olsada çok uçuk fiyatı.

• İstanbul Bayrampaşa tarafında hangi servisi tercih edersiniz 30000 bin bakımı için Kelesler mi kar mı?

• bende aranıza katıldım. 2016 titanium model. 57700 tl. manyetik gri. plus modeline 6500 fazla vermek gerekiyordu. kullanacağım özellikler fazla olmadığından gerek görmedim. araç haftaya nasipse teslim edilecek.
  • bende aranıza katıldım üç ay önce aldım şuan herşey yolunda umarım araçtan memnun kalırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

bende aranıza katıldım. 2016 titanium model. 57700 tl. manyetik gri. plus modeline 6500 fazla vermek gerekiyordu. kullanacağım özellikler fazla olmadığından gerek görmedim. araç haftaya nasipse teslim edilecek.

1 yılda 10000 tl zam gelmiş resmen. Hayırlı olsun.
  • Cidden araba fiyatları uçmuş. Boş dobloya 54 istiyorlar. Full fiorinoyada 55 istiyorlar.

• cem_uar2 kullanıcısına yanıt
    titanium plus ne kadar söylediler.o kadar fark olmaması lazım.yeni donanımmı eklediler acaba
  • sitesinde arada okadar fark yok bir yanlıslık olmasın
  • daha önce sordum ama cevap alamadım araba 1 kez kilitlenince cakmaklıktaki elektriiği kesmiyor. 2 kere kilitleyince 15-20 dk sonra kesiyor bu olayı 2 kere tıklamak yerine 1 kereye indirebilir miyiz ve 15-20 dak yerine hemen elektriği kesmesini sağlayabilir miyiz?
  • 6500 tl üste fiyat isteyince fazlalığı soramadım. yanlız koltuk ısıtma, start-stop, cam suyu ısıtma, navigasyon ,park sensörü vs.. sadece navigasyon 2500 tl mış.
  • şimdi oldu navigasyon+geri dönüş kamerası +2500 TL idi yazın
  • 57700+4000=61700 titanium plus için fazla geldi.Başka bayilerdende fiyat araştırması yapın bence.Gerçi metalik farkıda var sanırım ama 58500 gibi titanium plus için fiyat alanlar var.Ben aracı satılığa çıkardım ilan verdim.Arayanlar plus için 58500 rakamını verdiler
  • işte donanımhaberin güzelliği. buradaki yorumlarınız sayesinde biraz araştırma yaptım. titanium plus fiyatına bana titanium vermişler. normalde ilavesiz titanium plus araca metalik olmayan boya 57000 fiyat verdiler. biz titaniuma 57700 vermişiz. sırf metalik boya diye. hemen iptal ettirdim. yani bizim courier macerası 1 gün sürmedi. herkese keyifli sürüşler.
  • FORD SERVISLERINCE:2014 courıer 30000 km bakımı ıcın 590 tl ucret ıstenıyor..degısecek malzeme sanayııde 100 tl yı gecmez..nıtekım aynı bakımı ford servıslerı 4 yıllık araclara 250 tl ye yapıyorlar....bu bır celıskı degılmıdır..servıs ucretı ıcın nasıl ındırım alabılırız.30000 km bakımını dısarda yaptırsam garantı dısı kalırmıyız.

2014 delux 31000 km kazasız araca 40000 tl fıyat yazdım.arayan soran yok...2.ellerı gıtmıyor herhal!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 29 Ocak 2016; 14:04:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.