Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
53
Favori
491.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamunaleykum arkadaşlar 2015 eylülde tit.plus modelini aldim.aslinda genel olarak memnunum ama bir kac sorum (sorunum)olacak.
    1.aracin bu iki seferdir on cam rezistansi arizalandi.ilkinde cami değişti servis.bakalim bu sefer ne yapacaklar.
    2.sag torpido tarafindan(sigorta panelinin oradan) çıt çıt diye ses geliyor.bu ses araca gaz vermemle baglantili olarak geliyor.on cam rezistan arizasindan sonra oldu.butun kuryelerde bu citlama varmis dedi servis.genel merkeze yazı yazdik dediler.
    3.hepinizin malumu ruzgar sesi.90km sonra basliyor radyo acik olmasa ciddi rahatsiz ediyor.
    4.on konsoldan gelen cizilama sesi.asiri derecede rahatsizlik verici.
    5.yakit da da denim arac daha 6 lt altina hic inmedi.4 bin de araba.
    bu sorunlara siz bir cozum bulabildiniz mi .paylasimlarinizi bekliyorum.kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 450 km de yakit ortalamasi 7 lt. 6.5 lt idi havalar soguk olunca son hafta 7 ye çıktı. Istanbulda kuryeye göre tam uyacak kaucuk paspas satan yer var mı.. internette 40 tl kle 150 tl arasinda bir cok magaza var ama görüp olculerine bakabileceğimiz kalitesine hatta aşırı koku falanda vs.. bakabileceğimiz bir yer var mi.

• Yedpa'da orjinal kauçuk paspas 60 tl.

• birde bu tip araçlar ile yollarda karayollarına ait kantarlara girme mecburiyeti varmı acaba?
  • dükkân ismi biliyor musun mehesr.. yedpada bildiğim kadarıyla yüzlerce dükkân var.. oraya kadar gitmisken eli boş dönmeyelim..

• Enginer kardeş çevrede bir sürü Doblo , kangoo , connect kullanan var ama yolda çevirilipte kantara çıkarılan biri duymadım... kantar olayı büyük kamyonlar , tankerler içindir..birde ruhsatta kamyon değilde kamyonet geçen mitsubishinin isuzunun araçları var.. ruhsatta 1.5 ton geçip 4-5 ton yük yukleyenler var onlar içindir muhtemelen..,(doblosu kuryesi olup ta durdurulan biri varsa bizi de bilgilendirsin)

• Büyükdağ ford yedek parça. Dediğin gibi stokta olmayabilir, ararsın. Arabada faturası vardı internetten bulamazsan gönderirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralistanbul

Enginer kardeş çevrede bir sürü Doblo , kangoo , connect kullanan var ama yolda çevirilipte kantara çıkarılan biri duymadım... kantar olayı büyük kamyonlar , tankerler içindir..birde ruhsatta kamyon değilde kamyonet geçen mitsubishinin isuzunun araçları var.. ruhsatta 1.5 ton geçip 4-5 ton yük yukleyenler var onlar içindir muhtemelen..,(doblosu kuryesi olup ta durdurulan biri varsa bizi de bilgilendirsin)

Her zaman yanından geçiyorum yıllardır bir kere bile girmedim. Önce doblo vardı şimdi de kurye.

• arkadaşlar ben de 2015 tit. plus modeli için biriyle anlaştım. 14000 km de 48000 tl. yalnız arabada navigasyon ve perde hava yastığı yok. yada ben göremedim bilmiyorum. park sensörü kesin yok zaten. satıcı bunların opsiyonel olduğunu, kendisinin almadığıını söyledi. yarın servise götürüp araca baktıracam, sizce titantum modelini mi satmaya çalışıyor?
  • tunahan_52 T kullanıcısına yanıt
    Araç titanium.kesinlikle plus değil.Fiyat titaniuma göre yüksek
    Titanium plusta sadece navigasyon+ geri görüş opsiyonel
    Perde hava yastığı,ön cam rezidansı ,stop-start,animasyonlu park sensörü plus ın fazlalıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 1 Şubat 2016; 0:19:30 >
  • Mehesr teşekkurler.. paspasları yedpadan aldım. orjinal değil ama olçüleri orjinaliyle ayniymis.. 45 lira dedi sağ olsun 40TL ye verdi..fiyatına göre iyi..

• evet haklısınız. araç titanyum paketmiş. en belirgin özellik park sensörü dedi servis o da yok zaten. fiyatta 1000 tl daha indirim yaptı. sizce alınırmı.
  • Biz de aldık. Transit Courier 1.5 TDCi Trend. Opsiyon olarak klima aldık. Araç bayiye geldi gelecek. Haftaya plakası çıkmış olur bineriz. Yalnız aynalarının katlanmamasını sonradan öğrendim ve şok oldum. Bunu yapan mühendis kör olmuş bence hadi mühendis kör bunu bilgisayarda çizdikleri Catia programında nasıl fark etmiyolar. Açılır kapanır herşeyin testi yapılıyor olmalı orada.
  • hayırlı olsun panda34..evet aynaların katlanma özelliği yok..dar sokaklarda sıkıntı..katlanır olsaymış çok iyi olacakmış.. birde garibime giden yakıt deposunun kapağı yok.dış kapak direk açılıyor..içerisinde de kapak yok...ya dış kapak araç içinden açılmalıydı yada içde sağlam bir kapak olmalıydı... bir çocuk araç park halindeyken pet şişe ile su dökebilir gibi..o kadar güvensiz geldi bana...

• tunahan_52 T kullanıcısına yanıt
    Bence alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

birde bu tip araçlar ile yollarda karayollarına ait kantarlara girme mecburiyeti varmı acaba?

van olanlarda var sanırım (camsız koltuksuz olanlar.) geçen bir arkadaşımın arkadaşı şileden dönerken girmediği için ceza yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufum24

selamunaleykum arkadaşlar 2015 eylülde tit.plus modelini aldim.aslinda genel olarak memnunum ama bir kac sorum (sorunum)olacak.
    1.aracin bu iki seferdir on cam rezistansi arizalandi.ilkinde cami değişti servis.bakalim bu sefer ne yapacaklar.
    2.sag torpido tarafindan(sigorta panelinin oradan) çıt çıt diye ses geliyor.bu ses araca gaz vermemle baglantili olarak geliyor.on cam rezistan arizasindan sonra oldu.butun kuryelerde bu citlama varmis dedi servis.genel merkeze yazı yazdik dediler.
    3.hepinizin malumu ruzgar sesi.90km sonra basliyor radyo acik olmasa ciddi rahatsiz ediyor.
    4.on konsoldan gelen cizilama sesi.asiri derecede rahatsizlik verici.
    5.yakit da da denim arac daha 6 lt altina hic inmedi.4 bin de araba.
    bu sorunlara siz bir cozum bulabildiniz mi .paylasimlarinizi bekliyorum.kolay gelsin

bu sorunlarla karsilasan olmuyor mu hic nasil hallettiniz

• tamamiyle mühendislik hatası dolu bi araba memnun olanlar nasıl memnun anlam veremiyorum ti.plus var bende kapı fitillerinde öyle soğuk ve dışarı sesi alıyor anlatamam bazen dönüp arka kapıya bakıyorum açıkmı kaldı diye uzun yolda sol bacağım donuyor depriyaj ötüyor ön cam ve gögüs arasından gelen gıçırtılar beynimi kazıyor standart ford . Yakıtı fazla bende şehir içi hiç 7.5 lt aşağı yakmadı bunları gerçekten yaşayan yokmu

• Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Aracım 2014 model beyaz titanyum Plus 39.000 km de.

• s_kaptanoğlu S kullanıcısına yanıt
    Trim sesi dışında şikayetim yok.Oda bazen olup bazen olmuyor.Yakıt tüketimim 5,2-6 lt arası(havaların soğumasıyla 6 ya çıktı )
    Eski aracım 208 dizel otomatikten en fazla 1 lt fazla yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.