Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
53
Favori
491.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız sabitleyici titanium plus ve hatta titanium da bile standart, bir tuhaflık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

Beyaz renk ve sıkıntısı yok ruhsatta plus yazıyor tek sorun hız sabitleyici yok.

O iş yalan dolan. Hız sabitleyici titaniumda bile standart. Opsiyon değil yani isteseniz de çıkartamazsınız. Baktığınız araç deluxe ya da trend. Motor hacmine bakın titanium plus motor hacmi 1.6 olmalıdır. Deluxe ve trend versiyonda 1.5 motor bulunuyor. O araçtan kaçarak uzaklaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 24 Şubat 2016; 19:05:03 >
  • Ama 3.5 inç ekran v.s var.
  • http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/tourneo-courier/modeller
    buradan baktığımızda hız sınırlayıcı sadece titanium plusda var gösteriyor. Satan kişi full+ fullün bir alt modeli açıklamasını yapıyor. Yani bence büyük ihtimal araç titanium modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/tourneo-courier/modeller
    buradan baktığımızda hız sınırlayıcı sadece titanium plusda var gösteriyor. Satan kişi full+ fullün bir alt modeli açıklamasını yapıyor. Yani bence büyük ihtimal araç titanium modeli.

o hız sınırlayıcı. Hız sabitleyici hız kontrol olarak geçiyor. Sizin baktığınız araç deluxe versiyonu yüksek ihtimal. Fabrika çıkışlı tavan barı ve karartılmış arka camlar yoksa deluxe modelidir. Gövde rengi kapı kolu da yoksa trend modelidir. Trend ve deluxe modellerinde 1500 cc tdci motor vardır. Titanium ve plus modellerinde 1600 cc motor vardır.

• O araç ya trend ya da deluxe

Titanium sahibiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30000 bakımı yapıldı tüm filtreler ve yağ değişti.

Araçtaki sorunlar: Ön göğüsten gelen titreşim sesleri, kontağı çevirince başlayan ve çalıştırınca da devam eden cızzz şeklindeki elektronik ses, kapı sürgülerinin hantallaşması.

Ön göğüsteki ses servis tarafından silikon ve sünger kaplama gibi birşey ile giderildi. Bu işlem için araç 1 gün serviste kaldı. Sonuç olarak 100 km civarı kullandım ve ses kalmadı diyebilirim.

Cızz şeklinde gelen ses aracın içindeki bir sensörün(adını hatırlayamadım) tozlanması sonucu oluşmuş, toz temizlendi ve giderildi.

Kapı sürgüleri temizlenip yağlandı.

Sorunlar garantiden halledildi. Bakım ücreti ise 650 tl.
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    kontağı cevirince cızz diye bir ses bendende gelmeye basladı 2 haftadır nedir hangi parcadır acaba soyleyebilir misiniz birde temizlenmesi kolaymı birseyler sokulup takılıyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

kontağı cevirince cızz diye bir ses bendende gelmeye basladı 2 haftadır nedir hangi parcadır acaba soyleyebilir misiniz birde temizlenmesi kolaymı birseyler sokulup takılıyormu acaba

Sensörün ismini hatırlamıyorum maalesef. Tamir edilirken yanında bulunmadığım için nasıl yapıldığını bilmiyorum. Servise götürürseniz garantiden halledecektir.
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bugün yapmadı ama ilk fırsatta gideceğim bende acaba kuruntumu ediyorum normalmi deyip duruyordum
  • merhaba ben vw caddy confortline kullanıcısıyım arabamı satıp otomobil ruhsatlı courer almayı düşünüyorum. arabamdan çok memnunum aslında ama ticari geçmesi heryıl muayene canımı sıkıyor.forumlara baktığımda kimileri arabasından çok menunun olduğunu söylüyor. kimi sağından solundan ses geldiğini söylüyor baya kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK_YUZ

merhaba ben vw caddy confortline kullanıcısıyım arabamı satıp otomobil ruhsatlı courer almayı düşünüyorum. arabamdan çok memnunum aslında ama ticari geçmesi heryıl muayene canımı sıkıyor.forumlara baktığımda kimileri arabasından çok menunun olduğunu söylüyor. kimi sağından solundan ses geldiğini söylüyor baya kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Otomobil ruhsatlısının pek bir cazibesi yok. Fiyat olarak ederinin üstünde diye düşünüyorum. O fiyatlara normal otomobil bakın bence.
  • zaten o yüzden sıfır almayı düşünmüyorum dediğin gibi sıfır çıkarsam otomobil fiyatına çıkıyor
  • Arkadaslar Merhaba

Uzun zamandır bu arac ile ilgili araştırma yapıyorum. Kullanıcılara bir soru sormak istiyorum. Hatchback Kia ceed kullanıcısıyım bu tip aile aracı bakıyorum. Tek soru işaretim yol tutuşu konusunda çok sıkıntı yaşar miyim? ESP yi test eden arkadaşlar var mı?

• mtn1905 kullanıcısına yanıt
    Yol tutuşu konusunda Ford gerçekten başarılı bir marka. Bir çok modelinde de bu başarısını sürdürüyor. Aklınıza takılabilecek tüm sorulara ilişkin bir test videosunu sizinle paylaşayım. Özellikle yol tutuşu üzerinde durulmuş.

https://youtu.be/xDyK-L0UIYU
  • Arkadaşlar sahibinden de 55-56 bin TL lere otomobil ruhsatlı courier ler var acaba bunların olayı nasıl ? Sitesinde journey diye geçiyor ve titanyum 70 bin küsür ? Bayi 0 titanyum - ticari ye 55 bin TL ye veriyor.
  • Arkadaşlar 2015 titanium plus 18500 km deki bagaj kapağında hafif göçük olan aracı 47000 tl ye sattım.Mayıs ayının başında 50000 tl ye almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Arkadaşlar 2015 titanium plus 18500 km deki bagaj kapağında hafif göçük olan aracı 47000 tl ye sattım.Mayıs ayının başında 50000 tl ye almıştım

Fiyat ne fazla ne de az normal gitmiş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Arkadaşlar 2015 titanium plus 18500 km deki bagaj kapağında hafif göçük olan aracı 47000 tl ye sattım.Mayıs ayının başında 50000 tl ye almıştım

Fiyat ne fazla ne de az normal gitmiş bence

Bencede tam ederinde gitti.Beklesem belki 500 tl daha üste gidebilirdi ama alacağım aracı kaçırmamak için sattım.
  • beyler bluetooth ile telefonda çalan müziği arabadan çalmasını saglamanın yolu nedir? windows phone cihazım var gelen aramaları araba üzerinden cevaplandırıp konuşabiliyorum ama müzikleri aktaramıyorum. androidlede denedik onuda beceremedik.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.