Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.153
Cevap
53
Favori
491.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tam olarak nerde göremedim, sizinkinde kaç yazıyor?
  • kronik kullanıcısına yanıt
    Şoför kapısını açınca orta direkte yapışık
    Bu mesaja eklenen görseller:

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcukserbes

Arkadaşlar selamlar,

Aracına sonradan navigasyon taktıran var mı?

Eğer var ise deneyimlerini, hangi marka cihaz kullandığını, fiyatını ve cihazın araç ile uyumunu ve fotolarını paylaşabilir mi?

Arkadaşlar yokmu aracına sonradan navigasyon taktıran??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben taktırmadım ama benim başka bir sorunum var.

Arabam son zamanlarda çok sert oldu. Bozuk zeminlerde, tümseklerde çukurlarda yamalarda takur tukur takoza kesildi resmen.

Bir de salınımı var bozuk zeminden geçtikten sonra. Yaylana yaylana...

Sorun ne olabilir sizce ??

Lastiklerin havasını düzelttim ama hala aynı...

• quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Ben taktırmadım ama benim başka bir sorunum var.

Arabam son zamanlarda çok sert oldu. Bozuk zeminlerde, tümseklerde çukurlarda yamalarda takur tukur takoza kesildi resmen.

Bir de salınımı var bozuk zeminden geçtikten sonra. Yaylana yaylana...

Sorun ne olabilir sizce ??

Lastiklerin havasını düzelttim ama hala aynı...

Aynısı var lastikleri de değiştirdim ama kesilmedi. Süspansiyondan kaynaklı sanırım

• bugun aracı 30bin bakımına bıraktım servise, extra sadece ön fren balataları değişti. 1070tl. şirket indirimiyle 900e zar zor kapattım, oda aracı ordan aldıgımızdan.
    geçen hafta bir arkadaşım 30bin bakımına girdi. burda yani manisada 750 tl demişler izmirde 550 tl ye yaptırdı
  • ford servisinde mi? nasıl bir iştir bu anlamadım, birde arabayı burdan aldık. yer mersin bu arada.
    evet ford servisi izkar. hatta fiyatı yanlış hatırlamışım 550 değil 450 tl miş bugün arkadaşla görüştüm
  • Bahsettiğim sorun için servise gittim.

Lastik havaları alakasız düşmüş yine.

Onları halledip teste çıktık.

Herşey gayet yolunda.

Usta, sıcakken gerçek değerler çıkmaz soğukken bak dedi.

Belki de istasyondaki makina da bozuktu...

• Ben de kesin karar verdim. Hafta içinde alıyorum bu arabayı. İnşaallah pişman olmam :)
  • egeli efe kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun şimdiden
  • egeli efe kullanıcısına yanıt
    Alirsaniz hayirli olsun gule kullanin.

• Titanyum plus için 57000 tl fiyat aldım....
  • Arkadaşlar bizim araçların triger seti kaç binde değişiyor bileniniz varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: egeli efe

Titanyum plus için 57000 tl fiyat aldım....

Dip fiyat diyerek bana da 56.750 fiyat verdiler. Ama öncesinde filo alımı için bir evrak doldurttular bilgin olsun.. 24.000 0 faiz 24 taksit kredi kullanmak istediğim için 600 küsur dosya masrafı çıkardılar ek olarak. Kaporayı verdik. Ay sonu gibi aracı alacağım.

Fiyat konusunu geçtikten sonra bu araç ile ilgili şirket üzerine alanlara bir sorum olacak. Ruhsatta kamyonet olarak gözüküyor. KDV indirimini kullanabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi olan var mı. Çünkü satıcı bile tam emin değil. Bazı muhasebeciler düşüyor derken bazıları düşmüyor şeklinde bir cevap geldi. Kendi muhasebecim ise düşebileceğimi belirtti ama net bir şey kimse söylemiyor.

Bir de boya korumayı, ses yalıtımı için aracın altını kaplamayı ve geri görüş kamerasını aldığımız yerden almayı öneriyor musunuz? Yoksa dışarıda donanım ve kalite olarak daha iyi ürünler var mıdır?

• istenmeyentuy kullanıcısına yanıt
    Benim muhasebeci kdv den düştüğünü söyledi ve 1 yıl boyunca düştük.Satarken %18 fatura kestik.Satmadan önce birkaç yerde bununla ilgili kanundan alıntılar vardı ve orada düşülmediği yazıyordu.Kdv düşen bu sınıftaki ticariler arka koltuğu olmayan ve arka panel camsız araçlar olduğu yazıyordu
    http://www.ozdogrular.com/content/view/14896/

• icemy kullanıcısına yanıt
    Araç ruhsatta kamyonet olarak geçiyor ve 87.04 tarife pozisyonunda geçiyor.

Tarife bilgisi dahilinde araştırdımda herkes düşülebileceğini söylemiş. Sıkıntı çıkartan %8 kdv ile satılan 87.03 tarife olduğu yazıyor. Biz de düşeceğiz ama sonunda ne olacak göreceğiz bakalım.
  • Son 570 km lik karışık kullanımda

(2 kez adana-tarsus git gel + 1 kez adana-mersin git gel)

Geri kalan adana içi olmak üzere

Ort yakıt yüketimi 17 kuruş

• Herkese merhaba,

2015 model Ford Fiesta Titanium benzinli otomatik vites kullanıcısıyım. Araç bu ay itibariyle tam bir yaşına girdi.
    Geçen Ford bayisine gittim, daha geniş hacimli bir araba var mı diye. Seçenekler var ama haliyle / özellikle dizel araçların fiyatları uçmuş durumda.
    Satıcı bayan bize Ford Tourneo Courier'i önerdi, ilk başta ne yapacağım ben bu araç ile kişisel kullanım ile ticari ne alaka dedim ama son 3 gündür feci bir kararsızlık döngüsündeyim.

bayi benim aracımı 47.000'e alıyor (dışarıda aracı kendim de satabilirim sanırım 49.000-50.000 arası olur diyorum benim Fiesta aracım için), aracı 55.000'e veriyor (Tourneo Courier titanium u), sizce bu teklifi değerlendirip bu aracı alayım mı?

Bol bol gezmeyi seven iki kişilik bir aileyiz, iş için aracı kullanmayacağım, tamamen kişisel kullanıma yönelik olacak, iş için ancak toplantılara gidip gelmemi sağlar.

Aracın tipi ve kullanım sebebim nedeniyle alay konusu olur muyum onu da bilmiyorum :)

Geri dönüşleriniz benim için çok değerli, karar vermeme etken olabilirler, şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.