Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
53
Favori
491.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açıkcası bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum
  • 2 hafta önce 2016 model titanium modelini aldım 100tlye park sensörünüde taktırdım çok memnunum üstelik ilk aracım. Ön ve arkaya kamerada aldım yakında onlarında montajını yapacağım. Herkesin belirttiği kronik ses sorununa rastlamadım. Tek sorunum acemi olduğum için yokuşlarda dur kalk yapınca 1 de kaldırırken araba teklemeye başlıyor ve istop ediyor onuda pratikle halletmem lazım
  • kronik kullanıcısına yanıt
    sesli komut tuşuna bastıktan sonra sırasıyla aşağıdaki komutları veriyoruz :

>bluetooth
    >telefon
    >çal

ya da tuşla yapmak için AUX tuşuna iki kere basın sonra yukarıdakileri yön tuşları yardımıyla seçin.
  • valla gittim denedim oldu hocam çok teşekkür ederim.
    rica ederim, çok işe yarayan bir özellik.
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun..aracı kaça aldın acaba.. kameranın markasını,özelliklerini ve fiyatı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekepan

rica ederim, çok işe yarayan bir özellik.

HocM merhaba
    2015 titanium kullanıcısıyım. Aux calısıyodu guzelce andeoıd cıhazımdan sarkı calıyordum ancak artık bluetooth ıle calamıyorum yenıden dene falan dıyor telefonu menuden sılıp tekrar eklemeue calısıyorum yine hata verıyor bt baslatılıyor yeniden deneyiniz falan yazıyo niye acaba

• ennnes58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de telefonum ile araç radyosunu eşleştirmiştim. Telefondaki kısayol atadığım numaraları, hangi tuşa basarsam arıyordu ancak ne olduysa şimdi aramıyor, numara yok diyor ?

Bağlantıyı sıfırladım yeniden eşleştirdim ama nafile, sonuç yok. Sizin aldığınız hata da, benim aldığım hata da enteresan ? aynı işlemi önceden yapıp, şimdi yapmamasına anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixuss40

Merhaba,

Ben de telefonum ile araç radyosunu eşleştirmiştim. Telefondaki kısayol atadığım numaraları, hangi tuşa basarsam arıyordu ancak ne olduysa şimdi aramıyor, numara yok diyor ?

Bağlantıyı sıfırladım yeniden eşleştirdim ama nafile, sonuç yok. Sizin aldığınız hata da, benim aldığım hata da enteresan ? aynı işlemi önceden yapıp, şimdi yapmamasına anlam veremiyorum.

Hocam bi anda kafayı yedi radyo. Anlayamadım bugundw kayıtlı radyo istasyonlarını sıfırlamıiş. Ne usb kblosuyla sync baglantısı yapıyor ne de bluetooth baglantısı çözemedim. En kısa zamanda otokoca bi ugrayacagım. Sizde bi gösterin derim. umuyorum kronik bi problem olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennnes58 -- 31 Mart 2016; 17:54:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ennnes58 kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

Bugün kayıtlı bir frekansta müzik dinliyordum, bir anda başka bir kanala geçti. Herhalde dedim ben bastım bir şekilde, tekrar denedim, yaklaşık 10 saniye sonra kendi bildiği kanala geçiyor

Siz arabayı servise gösterebildiniz mi ?

Bir de radyoyu sıfırlamanın bir yolunu bulabilirsek, öyle deneyelim derim.
  • Arkadaşlar selamlar,

Aracına sonradan navigasyon taktıran var mı?

Eğer var ise deneyimlerini, hangi marka cihaz kullandığını, fiyatını ve cihazın araç ile uyumunu ve fotolarını paylaşabilir mi?

• Arkadaşlar bu araçtan almak istiyorum ama aklıma takılan bir kaç konu var.

- 1. ve 2. viteslerde hantallık
    - Trim sesleri
    - vites geçmeme ,şanzıman sorunları
    - karoser sağlamlığı ?

bu konularda görüşlerinizi alabilir miyim ?

Bence aracın ağır bir makyaj geçirmesi lazım, bu konuda bilgisi olan var mı? yani yakında bir makyaj gözüküyor mu ?
  • Kardeş bu araba 1. Ve 2. Viteslerde hantal derken şöyle birşey var ki bu biraz araçtan ne beklediğine bağlı. Sonuçta bu araç performans aracı değil. Benim düşünceme göre bu araç kendince normal bir performans sergiliyor.

İleri vitesler gayet güzel, konforlu geçişleri var. Geri vites ise nadiren atıyor.

Şanzımanda henüz problem yaşamadım çok şükür.

Trim sesi sadece torpidoda var. Torpidoya siyah renkli süngerle destekledim o da kesildi.

Genel olarak araçtan çok memnunum. Yakıt ortalaması şehiriçi ve şehir dışı karışık 5 lt.

Tam bir aile aracı. Müzik sistemi güzel. Koltuk ısıtmalar soğuk günlerde harika oluyor. Araç ısınana kadar sen üşümemiş oluyorsun. Aracın telefonla uyumu ve görüşmeler kusursuz. Full donanımlı tavsiye edeceğim bir araç.

• Selçuk Bey aracınız kaç km de ?

• Arkadaşlar çok kararsız kaldım.
    Yaklaşık 20 gündür rapid yada toledo almanın hesaplarını yaparken bu araca denk geldim.
    İlgilendiğim araç Titanyum Plus. Şirket üzerinden alacağım.
    Filo indirimi v.b. alıyorum.

Diğer seçenekler ile bunun arasında 12.000 tl. civarı fark var.
    Ciddi bir fark. Bütçemide biraz zorlayacak.
    Courier,i tercih edersem hem ödemeleri sıkıntıya sokmayacak, hemde şirket üzerinden kdv düşümü yapabileceğiz.
    Fakat aracın 4 kişilik olması ve hız sınırı aklıma takılıyor.
    Sürekli seyahat halindeyim. Hız üst limiti düşük. Binekler gibi değil.
    Araca beşinci yolcu almak baş ağrıtırmı?
    Son olarakta Venedik Kırmızısı almayı düşünüyorum fakat canlısını hiç görmedim.
    Katologdaki renk aldatıcı olabilir. Venedik kırmızısı nasıl durmakta bilginiz varmı?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100000 -- 14 Nisan 2016; 0:02:09 >
  • egeli efe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracım 23.000 km. De şuanda

• 100000 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu fiyata bu donanımda bu konforda, üstelik dizel araç bulamazsın.

4 kişilik olmasıyla alakalı sorun yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum.

Renk zevk işi, ben beyazını beğendim beyazını aldım. Sende canlı canlı gör içine hangi renk sinerse onu al.

Tabii ki tercih meselesi ancak hız limitlerine takılma.

Otomobilin 90 yaptığı yerde kurye 85 yapıyor. 110 yaptığı yerde 100 yapıyor. 120 yaptığı yerde 110 yapıyor.

Bu araçlar N1 panelvan olarak geçiyor. Aşağıda karayolları resmi sitesindeki hız limitlerini gösterir tabloyu bulabilirsin.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcukserbes -- 17 Nisan 2016; 0:45:47 >

• Titanium kullanıcısıyım.

Güzel araba. Tavsiye ederim.

• Beyler lastiklere kaç PSI basıyorsunuz? ben 32 basıyorum ama lastikler inik gibi duruyor.

Birde bugun hep inen sağ arka lastik için gittim kocaman çivi girmiş, haftada 5-6PSI dusuyor diye umursamıyordum onuda yaptırdım kurtuldum. O sıra adam kafasına göre hava bastı sonra mazot almak için petrole gittim, 42PSI hava basmıs, 32ye düşürdüm. aklıma geldi acaba doğrusu kaç diye.
    Şoför tarafı kapı içinde değerler var.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.