Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
52
Favori
490.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda sıkıntı yok hocam.Başka telefonlada olmadı.Durup dururken oldu.Servis zamanı gelince götürürüm olmazsa.
    zaten arka kapının iç kısmındaki siyah kaplamada çok fazla gevşeme oldu.Nerdeyse çıktı çıkacak.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yakıt göstergesi ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Depoyu doldurduğumda ( genelde 160 TL' ye 41 LT yakıt alıyorum ) ve ortalama yakıt tüketimini sıfırlıyorum.
    Her seferinde tüketilen yakıttan az yakıt tükettiğimi söylüyor. Örneğin, en son ortalama 4.7 LT görünürken, ( 33 km ortalama hız ve 710 km gidilen yol ) alınan yakıta göre 5.5 LT yakıt tüketilmiş.

Normalde bunun tam tersi olması gerekmez mi ?

Sizin araçlarınızda bu durum nasıl ?
  • iyi günler arkadaşlar. Ben 1.5 75 deluxe modelini sıfır almayı düşünüyorum. Kronik bir problemi varmı birde yokuş yukarı performansı nasıl. toplam 4 kişi ile bir yokuş çıkarken ivmesi düşüyormu. Çok süratli olması önemli değilde en azından çekişi hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim.
  • 1 ) Arkadaşlar bir sorum olacak... Aracı yeni aldım , köprü ve otoban geçişleri içinde Hgs aldım... Arkadaşıma anlatamıyorum o benden önce Hgs almıştı , etiket siyah kısma yapıştırılacak atermik camdan dolayı diyerekten , sizden rica ediyorum Hgsi yapıştırdığınız yerin fotografını ekleyebilirmisiniz??

2) yüksüz iken aracın ön ve arka lastik basıncları / yüklü iken basınclar kac basıyorsunuz arkadaşlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_xxl -- 19 Kasım 2015; 6:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Ayarlarda sıkıntı yok hocam.Başka telefonlada olmadı.Durup dururken oldu.Servis zamanı gelince götürürüm olmazsa.
    zaten arka kapının iç kısmındaki siyah kaplamada çok fazla gevşeme oldu.Nerdeyse çıktı çıkacak.

SYNC ayarlarından sıfırlayabiliyorsunuz her şeyi. Öyle yapıp tekrar deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: ghost_xxl

1 ) Arkadaşlar bir sorum olacak... Aracı yeni aldım , köprü ve otoban geçişleri içinde Hgs aldım... Arkadaşıma anlatamıyorum o benden önce Hgs almıştı , etiket siyah kısma yapıştırılacak atermik camdan dolayı diyerekten , sizden rica ediyorum Hgsi yapıştırdığınız yerin fotografını ekleyebilirmisiniz??

2) yüksüz iken aracın ön ve arka lastik basıncları / yüklü iken basınclar kac basıyorsunuz arkadaşlar???

Dikiz aynasının tam altına yapıştırabilirsiniz herkes gibi.

Sürücü kapısının iç kısmında önerilen basınç ayarları var. Yüksüz ağırlık için 2-3 PSI fazla basabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmmreee -- 20 Kasım 2015; 4:31:35 >

• Emmmreee kullanıcısına yanıt
    Onuda denedim ama olmuyor.Telefonda sync yi göremiyorum.Bakım zamanı geldiği zaman göstereceğiz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Arkadaşlar araçla telefon bağlantısı kurulamıyor.Telefon sync yi görmüyor.Başka telefondada denedim olmuyor.Başına böyle birşey gelen varmı.

Arkadaşlar sorun çözüldü.Iphone da güncelleme vardı güncelleşmemiştim.Güncelleyince bağlantı kuruldu.

• Merhabalar. Daha öncede yazdığım gibi aracımda sürekli takılı dvr kamera var kumadnadan tek tıkla kapasam kamera elektirği kesilmiyor sabaha kadar kayıt yapıyor aküden. eğer 2 tık yaparsam 15-20 dk sonra araç elektirği esiyor ama ben hemen kesmesini yada hiç olmazsa 5 dk sonra kesmesini isityorum bunun bir ayarı varmı neden 15-20 dk sürüyor bu süre
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de araç kamerası kullanıyorum, daha doğrusu aksiyon kamerasını araç kamerası niyetine kullanıyorum :)
    Araç kamerası olmadığı için, şarjı usb' den veriyorum. Arabayı kilitlediğinizde enerjisi kesiliyor.

Bu şekilde sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
  • merhaba benim dvr eğer usb bağlarsam o zaman kamera modunda olmuyor
  • Merhabalar arkadaşlar son 2 aydır sırf şehir içi kullanıyorum aracı ve her depoya mazot aldığımda ortalama yakıt tüketimini sıfırlıyorum araç 5000 km ve 9.4 lt gösteriyor neden bu kadar çok fazla benim yanlış yaptığım birşey mi var
    Sayın hanedan peki pompa ölçümü nasıl. Çok yüksek çünkü dediğiniz rakam. Pompa ile karşılaştırın eğer farklı ise serviste yazılım güncellemesi falan yaparak düzelebilir.
    Aldığınız yakıtı km'ye bölerek hesaplayın bu şekilde doğru bir rakam çıkacaktır. Tüketim göstergesi yanıltıcı olabiliyor. Sonuç aynı ise servise gitmenizde fayda var. Devir çevirmiyorsanız bu rakamlara çıkmanız uzun vadede pek mümkün değil.
  • aracı 1500-2000 devir arası kullanıyorum ve 100 Tl lik yakıt aldığımda yaklasık 300 km yol yapıyorum ve her defasında 100 tl lik alıyorum yinede gideyimmi servise yoksa normal mi
    100 TL ile kullanım tarzınıza göre 350-400 arası bir km yapmanız gerekir. Baktırmanız da fayda var.
  • Arkadaşlar Tourneo Connect sahibiyim ve Courier almayı düşünüyorum. Özellikle performansı hakkında yapılan yorumlar kafamı karıştırdı. Şimdiki arabam 90 ps ve performansı bana yeterli geliyor, bu arabanın performansı Connecti aratır mı ?
  • Arkadaslar bu aracin tit. plus modelinde yer alan start stop ozelligi, anahtarsiz calistirma mi oluyor? Yoksa motorun trafikte start stop yapmasi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Aralık 2015; 14:03:49 >
  • ikinci dediğin ışıkta beklerken motor kendini kapatıyor
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Trafikte star stop yapması.
  • merhabalar arac 2000 devirden sorna vites arttır diye ok resmi çıkartıyor ancak servis 2500 devir kullan diyor araç 2000 devri geçince ses geliyor araç resme nvites attır diyor siz kac devirde kullanıyorsunuz aracı ve rvites arttır isareti kac devirde sizde beliriyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.