Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
489.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orijinalini söküp 7inc bir ekran entegre ediyorlar. Dokunmatik ekran, geri görüş kamera, dvd player, televizyon, navigasyon .... Full bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arap47

Orijinalini söküp 7inc bir ekran entegre ediyorlar. Dokunmatik ekran, geri görüş kamera, dvd player, televizyon, navigasyon .... Full bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam ne kadara mal oldu bu durum.Varsa foto ekleyebilirmisiniz.Hangi bayi yaptı bunu.Birkaç ay sonra servis bakımım var bende yaptırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 1 Kasım 2015; 21:41:37 >
  • Almayı düşünen arkadaşlara fiyattan bahsedeyim. Tourneo Courier 1.6 tdci titanium plus. Metalik renk + multimedia sistem( 7inc entegre tv, dvd player, navigasyon gibi dokunmatik) + bakım paketi ( boya koruma , araç altı kaplama, koltuk koruma, vinil koruma) + ön krom kaplama(ızgara ve sis farı çevresi krom kaplıyorlar) + ford f kasko (full kasko) + trafik sigortası hepsi dahil anahtar teslim 60.000 tl ödedim. 19 ekim 2015 izmir.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Sayın icemy. Sadece multimedia sistem ilavesi için 2.500tl istiyorlar. Aracın üzerindeki orijinalini söküp size veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arap47

Sayın icemy. Sadece multimedia sistem ilavesi için 2.500tl istiyorlar. Aracın üzerindeki orijinalini söküp size veriyorlar.

Teşekkür ederim

• 1.6 modellerinde geri vitesten atma sorunu yaşayan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

1.6 modellerinde geri vitesten atma sorunu yaşayan varmı acaba ?

Bende var bir kere götürdüm bunun yüzünden servise baktılar birşey yok dediler ama hala devam ediyor. Atma diyemeyiz de ilk seferde tam geçmeme gibi bir durum. Tam geçmediğinden cart curt ses yapıp küt diye atıyor bendeki. Bakım yaklaştı, götürdüğümde tekrar göstereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 10 Kasım 2015; 0:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname45

merhaba arkadaşlar, ford courier aracımda ilk kontağı çevirdiğimde marşa basmadan, bir ses geliyor sessiz bir fan çalışıyormuş gibi, aynı ses star stopda yapıyor beklemede. yazın farkında değildim şimdi sesi duymaya başladım bu normal bi ses olabilirmi, sizin arabalarda da oluyormu bu ses

Bende o şekilde ama daha çok cızırtı şeklinde bir ses var. Bunun için servise gidecektim ama her zaman yapmıyordu ve o kadar yüksek bir ses değildi. Şimdi hep yapıyor ve çok daha belirgin. Servise göstereceğim. Bu aracı aldığımdan beri genel olarak memnunum ama bu sesler ve tıkırtılar konusunda hiç memnun olmadım araçtan. Ses konusunda aşırı hassas olsam şimdiye kadar kesin satmıştım.
  • Erkan0192 kullanıcısına yanıt
    Geri vitese tam Geçmiyor sanırım.Park sensörü devreye giriyor ama gazlayıp debriajdan ayağı çekmeye başlayınca acayip ses yapıp vitesi atıyor .

• iyi akşamlar... titanium plus modelini yeni aldım bende... bagaj havuzu almak istiyorum... N11 de var sadece benim gördüğüm ama nasıl bilmiyorum.. alan kullanan var mı acaba?? yada İstanbuldan nereden bulabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_xxl

iyi akşamlar... titanium plus modelini yeni aldım bende... bagaj havuzu almak istiyorum... N11 de var sadece benim gördüğüm ama nasıl bilmiyorum.. alan kullanan var mı acaba?? yada İstanbuldan nereden bulabilirim???

Öncelikle hayırlı olsun. Ben 1 sene önce bu ürünü
    urun.n11.com
    Bagaj Havuzu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/s-dizayn-a-kalite-ford-courier-bagaj-havuzu-P36135186
    almıştım. Bagaja tam oturuyor. Ben aldığımda fiyatı 95 TL idi. Şimdi zam gelmiş. Ben memnun kaldım. Sizde bir gözatarsınız.

• -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    tesekkurler bagaja tam oturması benim için önemliydi, buyuk ıhtımal n11 den siparis vericem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Orijinalden alıntı: noname45

merhaba arkadaşlar, ford courier aracımda ilk kontağı çevirdiğimde marşa basmadan, bir ses geliyor sessiz bir fan çalışıyormuş gibi, aynı ses star stopda yapıyor beklemede. yazın farkında değildim şimdi sesi duymaya başladım bu normal bi ses olabilirmi, sizin arabalarda da oluyormu bu ses

Bende o şekilde ama daha çok cızırtı şeklinde bir ses var. Bunun için servise gidecektim ama her zaman yapmıyordu ve o kadar yüksek bir ses değildi. Şimdi hep yapıyor ve çok daha belirgin. Servise göstereceğim. Bu aracı aldığımdan beri genel olarak memnunum ama bu sesler ve tıkırtılar konusunda hiç memnun olmadım araçtan. Ses konusunda aşırı hassas olsam şimdiye kadar kesin satmıştım.

aynen cızırtı şeklinde bu ses, servisten sonra sorunu burada belirtirsen sevinirim benim şu anda servise gitme durumum yok.

• arkadaslar hatasiz boyasiz 12500 kmde 2014 titanyum plus aracimi satiyorum.serviste senesi doldugu icin bakimini yaptirdim.muaynesinide gecen ay yaptirdim.acil nakit ihtiyacimdan dolayi 46000 tlye veriyorum.tel.0536 5276045 mustafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocek067

arkadaslar hatasiz boyasiz 12500 kmde 2014 titanyum plus aracimi satiyorum.serviste senesi doldugu icin bakimini yaptirdim.muaynesinide gecen ay yaptirdim.acil nakit ihtiyacimdan dolayi 46000 tlye veriyorum.tel.0536 5276045 mustafa.

Titanum plus için bu piyasada çok iyi fiyat. O fiyatlara şimdi deluxe satmaya çalışıyorlar. Umarım kısa sürede satarsınız. Rengini ve varsa ilan numarasını da paylaşırsanız güzel olur.
  • arabamin rengi metalik derin mavi geciyor.48500 olarak iki aydir sahibindene koymustum.acil nakite ihtiyacim oldugu icin 46000 e cektim.aracim zonguldak ereglidedir.ilani nasil buraya koyacagimi becerrmedimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocek067

arabamin rengi metalik derin mavi geciyor.48500 olarak iki aydir sahibindene koymustum.acil nakite ihtiyacim oldugu icin 46000 e cektim.aracim zonguldak ereglidedir.ilani nasil buraya koyacagimi becerrmedimde.

ilan numarasını yazarsanız ilanı görmek isteyen bakabilir.
  • Merhaba arkadaşlar bende 1.6TDİ Comfortline Caddy var ancak 1 adet transit courier almayı planlıyorum baktığım kadarıyla klima standart bir donanım değil ve almışken 1.6 95HP olanını alayim diyorum klimanın standart olduğu paket hangisidir ve transit courier in en dolusu hangisidir , araba kapalı kasa olacak ama Genede biraz donanım olsun isiyorum :)

• Arkadaşlar araçla telefon bağlantısı kurulamıyor.Telefon sync yi görmüyor.Başka telefondada denedim olmuyor.Başına böyle birşey gelen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Arkadaşlar araçla telefon bağlantısı kurulamıyor.Telefon sync yi görmüyor.Başka telefondada denedim olmuyor.Başına böyle birşey gelen varmı.

Benim arada bağlanmama sorunum oluyor eşleştirmeyi bitirip yeniden eşleştirme yapınca düzeliyor. Ama telefon sync Görüyor tabi. Menüdeki Bluetooth ayarlarına baktınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 16 Kasım 2015; 16:44:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.