Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
489.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu degisim hangi tarihten once uretilenlerde oluyor bilginiz var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben temmuzda aldim simdiye kadarki hepsinde vardir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda ford ticari araclara kampanya yapmıs yıl sonu yaklasıyor artık...

bende yüksek vede geniş bır arac ıstıyorum acaba kullanan arkadaslar yorum yapabılırmı?
    TOURNEO COURIER 1.6 L TDCi 95 PS TITANIUM 55.200 fiyat var sıtesınde
    bayı ınıdrımı vs de olur 24 AY SIFIR faızdende yararlanırsak nasıl olur alan varmı bu aracı arkadaslar

tesekkurler hakan
  • transit kombi van 1.5 75hp trend mi yoksa tourneo 1.5 75hp trend mi?
    iki model arasında 5000 tl fark var (transite klima ekleyince)
    Hangisi daha mantıklı olur?
  • Hg34 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hg34,

Yardımcı olmaya çalışayım. Kardeşimde transit kombi van 1.5 trend var ( tektonik gri ), bende de tourneo 1.5 trend var ( beyaz ).
    Ana farkları bagaj kapakları ve en arka sıradaki cam/metal kısım. Bunun dışında birbirlerine göre ikisinin de + ve - leri var.

Mesela,

- Van olanda Bagaj kapağı yana doğru iki parça olarak açılıyor ki, gerçekten kullanışlı. Diğerinde yukarı doğru açılıyor ( daha fazla görüş alanı veriyor )
    - Van olanda Baş üzerinde evrak koyma yeri var, ( diğerinde yok )
    - Van olanda Ön kapı kolları krom kaplamalı, ( diğerinde yok )
    - Van olanda Arka kapılarda kol dayama yok ( ancak sanırım 250 tl civarında takımı satın alınıp takılabiliyor )
    - Van olanda Bagajı örten kapak yok, ( diğerinde var )
    - Van olanda arka tekerin üzerine gelen yerler siyah ( boyalı değil ), diğerinde gövde renginde.

Bana kalırsa tektonik gri, kombi van için en uygun renk ve aradaki 5.000 TL fiyat farkına değmez.
    Sen neden almadın diyebilirsin ki, haklısın.
    Ben daha sonra aldım ve alırken sadece beyaz renk vardı. Arka çamurluğun orası siyah, araç beyaz ticari gibi hoşuma gitmedi. Yalnız bu uyumsuzluk tektonik gride söz konusu değil, hiç rahatsız etmiyor.

Daha önce ne kullanıyordun bilmiyorum ama iç hacminden dolayı bu araçta çok rahat edeceksin.

• ixuss40 İ kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim.
    sanırım ön tampon van olanda siyah değil mi? bir de bagaj kapılarında cam var mı?
  • Hg34 H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,

Doğrudur, van olanda ön tamponun alt kısmı da siyah renkli. Bagaj kapılarının ikisinde de cam var.
    Dediğim gibi bu renk olayı tektonik gride ( ismi böyle kendisi metalik kahverengi bir renk ) hiç rahatsız etmiyor.

Bayilerde bu tonu görmeniz zor, bize de denk geldi, internetten araştırabilirsiniz.
  • Aslında beyaz istiyorum ama tamponlar falan hep siyah olunca çok ticari görünecek. Metalik için fiyat farkı da var. Tampon boyatiriz artık serviste😊. O da hediye olur herhalde

• Kombi vanda günlük kullanım için en can sıkıcı şey bagaj örtüsünün olmaması ama bunu uygun kestirdiğim bir 6mm kontrplak, alüminyum çitalar ve üzerine suni deri kaplama ile hallettim. Toplam 100 TL gibi bisey tuttu. İlgilenen varsa bir ara fotolarını yuklerim.

• 30.000km bakimini yaptiran vqrmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

Kombi vanda günlük kullanım için en can sıkıcı şey bagaj örtüsünün olmaması ama bunu uygun kestirdiğim bir 6mm kontrplak, alüminyum çitalar ve üzerine suni deri kaplama ile hallettim. Toplam 100 TL gibi bisey tuttu. İlgilenen varsa bir ara fotolarını yuklerim.

o parça en aşağı 350-400'dür serviste. Fotolarını görürsek iyi olur aslında.
    Bi de 7 eylül sonrası üretimlerde soğuk iklim paketi standart yazıyor. Ne var bu pakette?
  • Vay adiler.. 2 ay önce veremediniz mi.

Soğuk iklim paketi UK sitede sürücü koltuk ısıtma, yan ayna ısıtma, hızlı havalandırma ısıtma için ayrı PTC heater, silecek suyu ısıtma ve ön cam ısıtma diye yazıyor.

Oha ya 600 poundmuş bu paket, 2000 TL cebimden kaybetmiş gibi hissediyorum şu an.

Fotoları arıyorum ama bulamadım bulunca atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

Vay adiler.. 2 ay önce veremediniz mi.

Soğuk iklim paketi UK sitede sürücü koltuk ısıtma, yan ayna ısıtma, hızlı havalandırma ısıtma için ayrı PTC heater, silecek suyu ısıtma ve ön cam ısıtma diye yazıyor.

Oha ya 600 poundmuş bu paket, 2000 TL cebimden kaybetmiş gibi hissediyorum şu an.

Fotoları arıyorum ama bulamadım bulunca atarım.

Titanium Plus pakette silecek suyu ısıtma hariç hepsi vardı zaten. Pazarlama stratejisi sanırım.
  • İlk bakımı Ankara Tan Oto'da 300₺'ye yaptırdım. 500₺ isteyen yerlere gitmektense tercih edebilirsiniz. Aşırı kalabalık olsa ve işiniz olduğundan fazla uzasa da fiyat/performans olarak tavsiye ederim.
  • Herkese merhaba arkadaşlar,donanım haberde bu başlığı görünce direkt girdim,ben de nasipse bugün panelvan kasa alarak aranıza katılacağım,volvoc30 aracım vardı,ticaret ile uğraştığımdan onu sattım gözümü bu araca diktim,sizlere bir sorum olacak araç çok çok güzel bu arada ; bu sahibinden.com adresinde 30 adet bir diğer galeride 15 adet 4,000 6,000 8,000 10,000 km lerde 29,600 tl 29,800 tl gibi bir fiyata satılıyor,gönül rahatlığıyla bu firmalardan alabilir miyim?aklımda soru takılıyor nasıl geliyor bu araçlar bunların eline aynı km lerde kazasız boyasız olarak,fiyatına göre çok güzel araç sizlerle tanıştığıma memnun oldum herkese hayırlı işler,kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

Herkese merhaba arkadaşlar,donanım haberde bu başlığı görünce direkt girdim,ben de nasipse bugün panelvan kasa alarak aranıza katılacağım,volvoc30 aracım vardı,ticaret ile uğraştığımdan onu sattım gözümü bu araca diktim,sizlere bir sorum olacak araç çok çok güzel bu arada ; bu sahibinden.com adresinde 30 adet bir diğer galeride 15 adet 4,000 6,000 8,000 10,000 km lerde 29,600 tl 29,800 tl gibi bir fiyata satılıyor,gönül rahatlığıyla bu firmalardan alabilir miyim?aklımda soru takılıyor nasıl geliyor bu araçlar bunların eline aynı km lerde kazasız boyasız olarak,fiyatına göre çok güzel araç sizlerle tanıştığıma memnun oldum herkese hayırlı işler,kazasız belasız sürüşler.

Fiyatlar uygun gözüküyor. Expertiz yaptırtın. Bir sorun yok ise. Gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. Muhtemelen İhale ile alınmış şirket araçları. Bu yüzden fiyatları uygun tutuyor olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

Herkese merhaba arkadaşlar,donanım haberde bu başlığı görünce direkt girdim,ben de nasipse bugün panelvan kasa alarak aranıza katılacağım,volvoc30 aracım vardı,ticaret ile uğraştığımdan onu sattım gözümü bu araca diktim,sizlere bir sorum olacak araç çok çok güzel bu arada ; bu sahibinden.com adresinde 30 adet bir diğer galeride 15 adet 4,000 6,000 8,000 10,000 km lerde 29,600 tl 29,800 tl gibi bir fiyata satılıyor,gönül rahatlığıyla bu firmalardan alabilir miyim?aklımda soru takılıyor nasıl geliyor bu araçlar bunların eline aynı km lerde kazasız boyasız olarak,fiyatına göre çok güzel araç sizlerle tanıştığıma memnun oldum herkese hayırlı işler,kazasız belasız sürüşler.

Fiyatlar uygun gözüküyor. Expertiz yaptırtın. Bir sorun yok ise. Gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. Muhtemelen İhale ile alınmış şirket araçları. Bu yüzden fiyatları uygun tutuyor olabilirler.

ilginiz için teşekkür ederim, öyle yapacağım,bugün nasip olmadı, banka 20.000 tl kredi verdi alamadım yarn servise gideceğim,umarım güzel ödeme seçenekleri sunarlar da alırım.araç çok hoş,iyi sürüşler.

• merhaba arkadaşlar, ford courier aracımda ilk kontağı çevirdiğimde marşa basmadan, bir ses geliyor sessiz bir fan çalışıyormuş gibi, aynı ses star stopda yapıyor beklemede. yazın farkında değildim şimdi sesi duymaya başladım bu normal bi ses olabilirmi, sizin arabalarda da oluyormu bu ses
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de uzun araştırmalardan sonra titanium plus modelini aldım. Ayrıca multimedya sistem eklettirdim. Araç kesinlikle bu fiyata alınabileceklerin en iyisi. Tek eksisi araç pek atak değil. Biraz yavaş toparlıyor ancak zaten ralli aracı almıyoruz. Bu arada max 170km hıza çıktım. İyi bir tercih, pişman olmazsınız.

• arap47 A kullanıcısına yanıt
    Multimedya sistemi navigasyon-gerigörüş olan sistemmi yoksa daha büyük bayinin kendi özel taktığı sistemmi.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.