Şimdi Ara

Yeni formatlanmış pc de aşırı ram ve cpu kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba harddiskin tüm bölümlerini biçimlendirdiğim pc ye temiz win7 64 bit işletim sistemi kurdum virüs olduğu düşüncesiyle yaptım bu işlemi çünkü aşırı derecede ram ve cpu kullanıyordu sistem çok kasma oluyordu fakat formattan sonra aynı sprunların devam ettiğini göriyorum.... Sistem özelliklerini ve ram cpu durumunu resimle göstermeye çalışayım dedim..Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba
     Yeni formatlanmış pc de aşırı ram ve cpu kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papillonnart -- 8 Şubat 2015; 22:13:57 >

• Merhaba,

Görev yöneticisini açın bakalım, oradan hangi uygulamanın işlemciye yük bindirdiğini görebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz resimlerle neden kasıntı yapıldığı anlaşılmaz.

O resimler bir oyunda crack nasıl yapılır onu anlatıyor. ki bu da forumda yasak arkadaşım resimlerini düzenleyip, görev yöneticisinin resimlerini eklerseniz daha faydalı olacaktır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Görev yöneticisini açın bakalım, oradan hangi uygulamanın işlemciye yük bindirdiğini görebilirsiniz. Göndermiş olduğunuz resimlerle neden kasıntı yapıldığı anlaşılmaz.

O resimler bir oyunda crack nasıl yapılır onu anlatıyor. ki bu da forumda yasak arkadaşım resimlerini düzenleyip, görev yöneticisinin resimlerini eklerseniz daha faydalı olacaktır. :)

Özellikle bir şey yapmadım crack nasıl yapılırın anlatımı gibi....Görev yöneticisinde görünür demişşiniz işin ilgnç yanı da o zaten işlemci kullanımına göre sıralamam rağmen öyle aşırı ram ve ya cpu kullanan bir uygulama görünmüyor ekran kartı ve işlemcini termal macununu yeniledim harddisk biçimlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papillonnart -- 8 Şubat 2015; 22:14:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.