Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagiris1

selamun aleykum arkadaslar bir yardım edersenizhttp://www.vatanbilgisa...sellers&OM.zpc=DSL-N14U

http://www.vatanbilgisa...dsl2--4-port-modem.html

sizce hangisi daha iyi çeker yada baska bir modem öneriniz varsa ttnetin verdiği modem insani delirtiyor.

linkler açılmıyor hocam

• Modemi aldım gayet memnunum 10 sene aynı modemi kullandıktan sonra bu harika geldi bana. Özellikle online oyunlarda paket kaybı yaşıyodum bu modemle o da düzeldi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puyol_5 -- 16 Haziran 2014; 14:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puyol_5

Modemi aldım gayet memnunum 10 sene aynı modemi kullandıktan sonra bu harika geldi bana. Özellikle online oyunlarda paket kaybı yaşıyodum bu modemle o da düzeldi. :)

haydi hayırlı olsun.

modem tam f/p yahu
  • Selamlar,

Bugün arayüzde 1.0.7.3 firmware güncelleme uyarısını gördüm. Yaptım. Güncellemeyi yaptıktan beri yaklaşık 7 saat içerisinde 6-7 kez internetim kesildi. Modemi off/on yapmadan da gelmedi internet. Her kesildiğinde bunu yaptım ve internetim o şekilde geri geldi.

En son yarım saat önce yine aynı durumu yaşadım, bu sefer modemi komple resetledim ve yeniden kurulum yaptım. Ayrıca Asus'a da konuyla ilgili mail attım.

Bir gelişme olursa haber vereceğim arkadaşlar. Sorun devam ederse ve çözüm bulamazsam bir önceki firmware'e dönmeye çalışacağım.
  • Asus'un sitesinden indirip bir önceki FW'ye geri döndüm arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

Asus'un sitesinden indirip bir önceki FW'ye geri döndüm arkadaşlar.

şuan sorun yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

şuan sorun yokmu ?

1.0.7.0 'a döndükten sonra dün gece 1 kez daha kesinti oldu. o vakitten bu yana, yani yaklaşık 7 saattir kesinti yok. ancak dün gece internet de biraz sıkıntılıydı, belki servis sağlayıcı kaynaklı bir sorun vardı, bilemiyorum.

dün gece 1.0.7.3'te iken internet kesilmelerinden birinde TTNET'i aradım. görevli oradan kontrol ettiğinde dün içerisinde hiçbir kesinti görmedi, o anda internetim kesik olmasına rağmen oradan sorunsuz görünüyordu. sonra yeni IP verdi benim hatta ve internetim geldi. yarım saat sonra gene gitti. o da karşı tarafta görünmedi. problemin modemde olduğuna o şekilde kanaat getirdim

şu an normale dönmüş gibi. Asus'tan bir bilgi veya başka bir FW güncellemesi gelene dek FW'yi güncellemeyi düşünmüyorum. başka bir bilgi edinirsem yazarım arkadaşlar

• quote:

quote:

quote:

şuan sorun yokmu ?

1.0.7.0 'a döndükten sonra dün gece 1 kez daha kesinti oldu. o vakitten bu yana, yani yaklaşık 7 saattir kesinti yok. ancak dün gece internet de biraz sıkıntılıydı, belki servis sağlayıcı kaynaklı bir sorun vardı, bilemiyorum.

dün gece 1.0.7.3'te iken internet kesilmelerinden birinde TTNET'i aradım. görevli oradan kontrol ettiğinde dün içerisinde hiçbir kesinti görmedi, o anda internetim kesik olmasına rağmen oradan sorunsuz görünüyordu. sonra yeni IP verdi benim hatta ve internetim geldi. yarım saat sonra gene gitti. o da karşı tarafta görünmedi. problemin modemde olduğuna o şekilde kanaat getirdim

şu an normale dönmüş gibi. Asus'tan bir bilgi veya başka bir FW güncellemesi gelene dek FW'yi güncellemeyi düşünmüyorum. başka bir bilgi edinirsem yazarım arkadaşlar

1.0.7.3 sürümüne illk guncelleyen benim sanirim kopma vs hic olmadi
    Baska bir sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabilir, umarım modemle alakalı bir sorun değildir, dün sinirlerimi bozdu baya, 45 dakikada bir modem resetledim.
  • Hepsiburadadan woops indirimiyle 142 liraya aldim. Bakalim daginik kutu mu yollayacaklar
  • Modemi kurdum iyi güzel de,http://router.asus.com/cgi-bin/index2.asp'dan eriştiğimiz modem seçeneklerinin nerdeyse hepsi asus'un kendi sitesine çıkartıyor. Neyi eksik yaptım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 19 Haziran 2014; 23:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Modemi kurdum iyi güzel de,http://router.asus.com/cgi-bin/index2.asp'dan eriştiğimiz modem seçeneklerinin nerdeyse hepsi asus'un kendi sitesine çıkartıyor. Neyi eksik yaptım acaba?

neye erişeceksin hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Modemi kurdum iyi güzel de,http://router.asus.com/cgi-bin/index2.asp'dan eriştiğimiz modem seçeneklerinin nerdeyse hepsi asus'un kendi sitesine çıkartıyor. Neyi eksik yaptım acaba?

neye erişeceksin hocam

Asusun sitesine gitmiyor, bildigimiz 192.168.1.1e gidiyor sadece asus link adresi atamis router.asus.com yazdiginda da girebilion, 192.168.1.1 nedir kardesim diyim adres satirina yazmayi bilmeyenler icin yapmis olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

Asusun sitesine gitmiyor, bildigimiz 192.168.1.1e gidiyor sadece asus link adresi atamis router.asus.com yazdiginda da girebilion, 192.168.1.1 nedir kardesim diyim adres satirina yazmayi bilmeyenler icin yapmis olabilirler

güzel ama öyle çokta gerekli birşey değil benim daha çok hoşuma gidiyor 192.168.1.1
  • arkadaslar bende haftaya bu modemi alıyorum da bu usb girişi ne işe yarıyor önceki yorumlarda baya okudum önemli bir sey kısa bir özet çekermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagiris1

arkadaslar bende haftaya bu modemi alıyorum da bu usb girişi ne işe yarıyor önceki yorumlarda baya okudum önemli bir sey kısa bir özet çekermisiniz.

harddisk veya flashbellek bağlayıp ona indirme yapabilirsin , içini görüntüleyebilirsin.
  • dün nihayet kurulumu yaptım. (üç antenli n16u modeli için konuşuyorum)
    gündüz saatlerinde -8 yıllık emektar philips sna6500 modemime göre- sinyal gücü neredeyse %50 artmışken, akşam nolduysa sinyal seviyesi yerlerde sürünüyordu.
    insanlar işinden gücünden evine dönüp de modemlerini çalıştırınca etraftaki wifi sinyalleri ile çakışma mı oluyor nedir bilemiyorum ancak epey keyfim kaçtı.
    b/g/n protokolleri arasında bir tercih yapmam yada ayarlardan birşeyleri açmam/kapatmam mı gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

dün nihayet kurulumu yaptım. (üç antenli n16u modeli için konuşuyorum)
    gündüz saatlerinde -8 yıllık emektar philips sna6500 modemime göre- sinyal gücü neredeyse %50 artmışken, akşam nolduysa sinyal seviyesi yerlerde sürünüyordu.
    insanlar işinden gücünden evine dönüp de modemlerini çalıştırınca etraftaki wifi sinyalleri ile çakışma mı oluyor nedir bilemiyorum ancak epey keyfim kaçtı.
    b/g/n protokolleri arasında bir tercih yapmam yada ayarlardan birşeyleri açmam/kapatmam mı gerekiyor acaba?

Cevredeki aglari taratip az kullanilan bir kanal deneyin

• USB port bir nevi vasat bir NAS server özelliği mi kazandırıyor cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

USB port bir nevi vasat bir NAS server özelliği mi kazandırıyor cihaza?

Evet

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.