Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün itibariyle asus n66u almış bulunmaktayım baya işlevli bi modem birçok zımbırtısı var çözmeye çalışıyorum tek sorun kasasının çok ısınması oldu ama genel olarak güzel bi modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

bende bugün itibariyle asus n66u almış bulunmaktayım baya işlevli bi modem birçok zımbırtısı var çözmeye çalışıyorum tek sorun kasasının çok ısınması oldu ama genel olarak güzel bi modem

hayırlı olsun kardeş

çok iyi modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

bende bugün itibariyle asus n66u almış bulunmaktayım baya işlevli bi modem birçok zımbırtısı var çözmeye çalışıyorum tek sorun kasasının çok ısınması oldu ama genel olarak güzel bi modem

hayırlı olsun kardeş

çok iyi modem

eyv hocam

• ~~ Kullanıcı Resimleri ~~

eklenmiştir.

Modeme birde böyle bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Haziran 2014; 15:08:11 >
  • Wireless ayarlarlarındaki;
    Wireless mode
    >Auto
    >N only
    >Legacy

seçenekleri ne oluyor arkadaşlar?
    Ben auto'da bıraktım.
    Yanlarında "b/g protection" kutusu var yine seçili.

Evde wireless çekmeyen kör noktalar için koridordaki prize Asus RP-N14 veya RP-N53 menzil genişletici modellerinden birini taksam, diğer yerlerde sinyal/hız azalması yaşarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Wireless ayarlarlarındaki;
    Wireless mode
    >Auto
    >N only
    >Legacy

seçenekleri ne oluyor arkadaşlar?
    Ben auto'da bıraktım.
    Yanlarında "b/g protection" kutusu var yine seçili.

Evde wireless çekmeyen kör noktalar için koridordaki prize Asus RP-N14 veya RP-N53 menzil genişletici modellerinden birini taksam, diğer yerlerde sinyal/hız azalması yaşarmıyım?

yaşamassın

autoda kalsın
  • Murat hocam konu cok guzel eline saglik

Bana 75tl lik modem onerirmisin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Murat hocam konu cok guzel eline saglik

Bana 75tl lik modem onerirmisin.?

çok az bütçe yükseltmelisin

100 TL civarı DSL 10E veya cisco X1000 alabilirsin pişman etmezler
  • Teşekkürler.

Menzil genişletici seçerken dual bant (N53 modeli) olmasının bir faydası var mı peki N serisi modemlerde?
  • Dsl 10e vatanda 69 tl. Sistemi alirken alacagim. Tesekkur ederim..

Iyi geceler

• quote:

Teşekkürler.

Menzil genişletici seçerken dual bant (N53 modeli) olmasının bir faydası var mı peki N serisi modemlerde?

Evet

wifi b\g\n deki N modu en gelişmiş wifi modu

quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Dsl 10e vatanda 69 tl. Sistemi alirken alacagim. Tesekkur ederim..

Iyi geceler

hadi ya o kadar düşükmüymüş uzun zamandır bakmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Haziran 2014; 1:36:03 >
  • quote:

asus türkiye sayfasına baktığımda bizim modemler için çalışma frekansı sadece 2.4ghz diyor.
    bu durumda 5ghz destekli dual-band rp-n53 repeater almak için fazladan 100-150 tl harcamaya gerek yok herhalde, rp-n14 modeli de iş görür sanırım.
    ne dersiniz?

evet N55U ' da 5ghz var ama N14U ' da yok.

dediğin gibi olur.
  • önceki mesajımı düzeltmek isterken yanlışlıkla sildim. cevap yazmışsınız bile, teşekkürler.
    bende n16u modem var ancak o da 2.4ghz.

rp-n53 menzil arttırıcının özelliklerini okurken kafam karıştı biraz,
    2.4ghz sinyali de kendisi 5ghz'a dönüştüyor gibi anladım ama yanılıyorumdur herhalde.
    gerçi 200 tl.lik bir repeater'da böyle bir özellik olabilir de, teknik olarak mümkünmüdür hiç anlamam.
  • quote:

önceki mesajımı düzeltmek isterken yanlışlıkla sildim. cevap yazmışsınız bile, teşekkürler.
    bende n16u modem var ancak o da 2.4ghz.

rp-n53 menzil arttırıcının özelliklerini okurken kafam karıştı biraz,
    2.4ghz sinyali de kendisi 5ghz'a dönüştüyor gibi anladım ama yanılıyorumdur herhalde.
    gerçi 200 tl.lik bir repeater'da böyle bir özellik olabilir de, teknik olarak mümkünmüdür hiç anlamam.

N55U ile N16U arasındaki tek fark N55U dual-band yani 5ghz destekli, sizin cihaz yalnız 2.4ghz destekli olduğu için RP-N14 size yeterli, RP-N53 alsanız da modeminiz 5ghz yayın yapmadığı için sadece 2.4ghz yayını tekrarlaaycaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 23 Haziran 2014; 16:03:08 >

• hey kullanıcısına yanıt
    +1

@hey

hocamız konumuza bilgileriyle değer katmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Haziran 2014; 17:29:09 >
  • Herkese merhabalar. Bu cihazı almak istiyorum fakat aklımda bir takım sorular var, kullanan arkadaşlar tarafsız şekilde yorum yapabilirlerse çok sevinirim. İlk sorum, cihazın wireless yayın kalitesi nasıl? İki katlı bir evde kullanıcam ve şimdikinin aksine evin her yerinden bağlantı kurabilmek istiyorum. İkincisi ise, yine Asus'un olan DSL-N12E numaralı modelin kullanıcı yorumlarına göz gezdirdim fakat okuduğum kadarıyla modemin her kullanıcının karşısına çıkan belli başlı sorunları var. Sorum; DSL - N14U'nun kullanıcılarının da karşılaştığı belli başlı sorunları var mı? Bir de bu sorular dışında cihaz hakkında eklemek istediğiniz olumlu-olumsuz şeyler nelerdir kısacıkta olsa bahsedebilirseniz seçim yapma aşamasında çok yardımı dokunur gerçekten. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Herkese merhabalar. Bu cihazı almak istiyorum fakat aklımda bir takım sorular var, kullanan arkadaşlar tarafsız şekilde yorum yapabilirlerse çok sevinirim. İlk sorum, cihazın wireless yayın kalitesi nasıl? İki katlı bir evde kullanıcam ve şimdikinin aksine evin her yerinden bağlantı kurabilmek istiyorum. İkincisi ise, yine Asus'un olan DSL-N12E numaralı modelin kullanıcı yorumlarına göz gezdirdim fakat okuduğum kadarıyla modemin her kullanıcının karşısına çıkan belli başlı sorunları var. Sorum; DSL - N14U'nun kullanıcılarının da karşılaştığı belli başlı sorunları var mı? Bir de bu sorular dışında cihaz hakkında eklemek istediğiniz olumlu-olumsuz şeyler nelerdir kısacıkta olsa bahsedebilirseniz seçim yapma aşamasında çok yardımı dokunur gerçekten. Teşekkürler

2 katı parada olan ürünleri kıyaslamak olmaz ki.

ben N14U ' da olumsuz birşey görmedim.

2 katlı evde heryerde çekmesini bekleyemessin 150 tllik modemden.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Herkese merhabalar. Bu cihazı almak istiyorum fakat aklımda bir takım sorular var, kullanan arkadaşlar tarafsız şekilde yorum yapabilirlerse çok sevinirim. İlk sorum, cihazın wireless yayın kalitesi nasıl? İki katlı bir evde kullanıcam ve şimdikinin aksine evin her yerinden bağlantı kurabilmek istiyorum. İkincisi ise, yine Asus'un olan DSL-N12E numaralı modelin kullanıcı yorumlarına göz gezdirdim fakat okuduğum kadarıyla modemin her kullanıcının karşısına çıkan belli başlı sorunları var. Sorum; DSL - N14U'nun kullanıcılarının da karşılaştığı belli başlı sorunları var mı? Bir de bu sorular dışında cihaz hakkında eklemek istediğiniz olumlu-olumsuz şeyler nelerdir kısacıkta olsa bahsedebilirseniz seçim yapma aşamasında çok yardımı dokunur gerçekten. Teşekkürler

2 katı parada olan ürünleri kıyaslamak olmaz ki.

ben N14U ' da olumsuz birşey görmedim.

2 katlı evde heryerde çekmesini bekleyemessin 150 tllik modemden.

Hocam ürünlerin kıyaslamasını istemedim zaten, mesajımı bir daha dikkatlice okursanız görebilirsiniz. Modemler hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için ne kadarlık bir ürünün ne kadarlık bir performans sunacağını bilmiyorum. Çok övülen bir modem olduğu için bilgi almak istedim sadece iki katlı bir evde kullanan olabilir ve deneyimlerini benimle paylaşabilir diye

• quote:

Hocam ürünlerin kıyaslamasını istemedim zaten, mesajımı bir daha dikkatlice okursanız görebilirsiniz. Modemler hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için ne kadarlık bir ürünün ne kadarlık bir performans sunacağını bilmiyorum. Çok övülen bir modem olduğu için bilgi almak istedim sadece iki katlı bir evde kullanan olabilir ve deneyimlerini benimle paylaşabilir diye

tamam bekleyelim bakalım

tek evde heryerde full çekiyordu(balkonda bile) benim laptoplarda.
  • Modemi nerede konumlandirdigimiz cok onemli tabi.
    N16 modemi tek kat evimizin salonunda mecburen tv unitesinin yanina koydum, evin diger ucundaki yatak odasinda cekmedi mesela.
    Bugun bjk_murat ve hey dostlarmizin da sorularima verdigi cevaplarla vatandan asus repeater aldim, az once kurulumunu yaptim, simdi her yerde full cekiyor.
    Modemi evin ortasina bir yerlere yerlestirebilsem, repeater a gerek olmayacakti buyuk ihtimalle ancak mecburiyet iste.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.