Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende asus dsl-n16u yu almaya karar verdim bizim ev müstakil 3 katlı kullandığım airties rt211 modem evin heryerinden çekiyordu bu n14 de 2dbi antenler beni düşündürdü karşı komşuda n12 var sanırım onda 5dbi var bizim evden çekiyor şuan onla bağlıyım internete.Bu n16 daki antenler kaç dbi acaba bilen varmı? yada farka deymez al n14 ü geç diyen varmı?

Edit : dsl-n16u yu aldım 173tl ye gelince yorum yazarım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 10 Ağustos 2014; 13:04:58 >
  • kathutet K kullanıcısına yanıt
    Orası öylede bendede cisco linksys vardı 3 sene dayanmadı elektronik işi biraz şans.
  • Teşekkür ederim.Bendeki airties da çekim gücünden bir sıkıntım yoktu ama mesela torrentten dosya indirirken internette gezmek işgence olabiliyordu bu sorunun üstesinden gelmede bu asus modemin faydası olurmu?.Çekim konusunda herhalde sıkıntı çekmem çünkü karşı komşunun asus n12 sinle internete giriyorum şuan.
  • Merhaba bir sorum olacak.
    Tp Link tdw8901G kullanıyorum uzun zamandır.İnterneti 16mbite geçireceğim.Modemi de değiştirmek istiyorum kopmalar yaşamaya başladım çünkü.
    Ev dublex ve ahşap.Modem alt katta pc üst katta. %60 çekiyor wifi.
    2 modem arasında kaldım. Tp link tdw8970 ve Asus N14U
    Asusa sıcak bakıyorum ama asusta gelen 2dbi antenleri 5dbi antenlerle değiştirebilir miyim?
    Bir de %60 tan daha fazla çekim alabilir miyim bu modemlerden biriyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman41

Merhaba bir sorum olacak.
    Tp Link tdw8901G kullanıyorum uzun zamandır.İnterneti 16mbite geçireceğim.Modemi de değiştirmek istiyorum kopmalar yaşamaya başladım çünkü.
    Ev dublex ve ahşap.Modem alt katta pc üst katta. %60 çekiyor wifi.
    2 modem arasında kaldım. Tp link tdw8970 ve Asus N14U
    Asusa sıcak bakıyorum ama asusta gelen 2dbi antenleri 5dbi antenlerle değiştirebilir miyim?
    Bir de %60 tan daha fazla çekim alabilir miyim bu modemlerden biriyle?

değiştirirsin.

valla kesin birşey denmez hocam evin şekline göre değişir herşey

benim 5 metre yan komşudan hiç çekmiyor çünkü araya 2 çelik kapı ve kalın duvarlar giriyor bu şartlara bağlı değişir.
  • Teşekkürler...
    Peki TDW8970 mi yoksa asus n14u(2*5dbi ile kullanıcam) mu alıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman41

Teşekkürler...
    Peki TDW8970 mi yoksa asus n14u(2*5dbi ile kullanıcam) mu alıyım?

N14U sen bir al normalini dene de sonra alırsın anteni gerekirse.

tplink stabilite ve sorunsuzluk konusunda bana göre başarısız şuan ürünlerinde.
  • Tamamdır teşekkürler...
  • Bir şey daha sormak istiyorum. TP Link'in 15dbi toplam anten gücüne sahip olması asus n14u dan daha fazla wi-fi alanı sağlayacağı anlamına gelir mi? Bir de tplink in çıkış gücü 20dbm.Asus'un çıkış gücü ile ilgili bilgi bulamadım internette.
  • arman41 kullanıcısına yanıt
    Dsl-n16u yu da dusunebilirsiniz 3 anten var hb de 200tl cek bolumunden cekte alirsaniz 200/30 luklardan 175tl ye filan gelir.Cekim gucu daha iyi oldugu kesin.Ben aldim yarin elimde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 11 Ağustos 2014; 11:07:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    HB de çek alma nasıl bir şey?

Teşekkürler cevap için bu arada.
    Hocam N16u nun antenleri kaç dbi? Araştrıdım da bulamadım hiçbir yerde.
  • arman41 kullanıcısına yanıt
    Kaç dbi olduğunu bende bilmiyorum yarın elime geçince kutuda yazarsa paylaşırım burada.Hb çek konusuna gelirsek forumun cek takas bolumunde 200tl alt limitli 30tl hediye cekli hesaplar satanlar var 5tl karsiliginda alabilirsiniz.Yani 25tl indirimli almış olursunuz ürünü.Yada bekleyin yarın benim yorumuma göre hareket edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamamdır bekliyorum yarını :)

• Merhaba,bende 14u aldım kolay kurdum sorun yok.fakat güncelleme olayına girdim girmez olaydım..güncellemeden sonra pc modemi görmüyor her yolu denedim başka pc de de aynı sorun farklı kabloylada görmüyor resette atamıyorum bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

Merhaba,bende 14u aldım kolay kurdum sorun yok.fakat güncelleme olayına girdim girmez olaydım..güncellemeden sonra pc modemi görmüyor her yolu denedim başka pc de de aynı sorun farklı kabloylada görmüyor resette atamıyorum bilgisi olan var mı?

arkasındaki ufak reset tuşuna 20 saniye ince birşeyle basılı tutunuz.

soldaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Merhaba,bende 14u aldım kolay kurdum sorun yok.fakat güncelleme olayına girdim girmez olaydım..güncellemeden sonra pc modemi görmüyor her yolu denedim başka pc de de aynı sorun farklı kabloylada görmüyor resette atamıyorum bilgisi olan var mı?

arkasındaki ufak reset tuşuna 20 saniye ince birşeyle basılı tutunuz.

soldaki

Bastım hocam 30 sn de bastım tık yok vatandan aldım geri götürüyorum şimdi yenisini verirler inş

• quote:

Bastım hocam 30 sn de bastım tık yok vatandan aldım geri götürüyorum şimdi yenisini verirler inş

inş
  • quote:

kurtarma yazılımı ile kurtarmayı denediniz mi ??

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N14U/Rescue_DSL_N14U_1904.zip

nasıl yapılacağı burada var.

http://www.youtube.com/watch?v=HIoQ5Qd11pUundefined

reset tuşuna basarken güç kablosunu takın,

reset tuşunu bırakın

power ışığı yavaşça yanıp sönmeye başlayacak

modemi lan portundan ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayın

bilgisayara statik ip verin

Asus Restoration utility i çalıştırıbn ve firmware i yazın

kablosuz ışıkları yanmaya başladığında işlem tamamdır, 192.168.1.1'den arayüze girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 11 Ağustos 2014; 17:04:47 >

• hey kullanıcısına yanıt
    olumlu sonuç alınırsa anasayfaya ekleriz bunu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.