Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bu sorun hepsinde yok, sizin modemde bu sorun olsaydi ilk auto firmware de cihaz bozulurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, size sorunlu cihaz denk gelmemesi biraz sans isi.

Aslinda auto firmware sorunu cok buyuk bir sorun, cunku cihaz brick oluyor. koskaca asus'ta nasil oluyor da boyle bir sorun bas gosteriyor, anlamiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 29 Temmuz 2014; 19:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

quote:

quote:

Bu modemi access point olarak kullanabilirmiyim.

acces point olarak çalışır sorun olmaz yalnız uydunet desteklemeyebilir
    uydunet için hey arkadaşın dediği gibi cihazda ewan desteği gelmesi gerek zamanla firmwareler ile bu mümkün olabilir veya wan portlu bir router alacaksınız @geveze_free

DSL-N55U ap olarak isimi gorur o zaman

gerekli ayarları yapinca evet

Kesin DSL-N55U ap olarak ayarlarını felan bulabileceksem bugun alacağım .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu modemi access point olarak kullanabilirmiyim.

acces point olarak çalışır sorun olmaz yalnız uydunet desteklemeyebilir
    uydunet için hey arkadaşın dediği gibi cihazda ewan desteği gelmesi gerek zamanla firmwareler ile bu mümkün olabilir veya wan portlu bir router alacaksınız @geveze_free

DSL-N55U ap olarak isimi gorur o zaman

gerekli ayarları yapinca evet

Kesin DSL-N55U ap olarak ayarlarını felan bulabileceksem bugun alacağım .

N55u icin dualwan firmware i yukleyeceksiniz ardindan istediginiz lab portu wan port olarak atayabiliyorsunuz

• arkadaşlar çok bakamayacağım zaten netbooktan giriyorum tatile çıktım da sorulara cevap vermek için girdim foruma bir gün bakmadım çok birikmiş sağolun baya seviliyoruz forumda soruyorsunuz.

4 5 gün pek giremeyeceğim sorularınızı konudaki arkadaşlara sorabilirsiniz.
  • Merhaba. Asus un bu modelini almayı düşünüyorum. Çünkü sözde 16mbit olan internet hızımı 12 mbit olarak kullanıyorum ve internet sağlayıcımın bunun modemimden kaynaklanabileceğini hız arttırımı yapıldığı taktirde çok fazla kopma yaşayacağımı söylüyor. Alt yapıyı cat6 kablo çekmiştim. santralede mesafem 1-1,5 km. modem sorunu olabilme ihtimaline karşı bir denemek istiyorum. Mevcut modemimi aslında fena değil. Netgear NGN2200 300Mbs

Yalnız merak ettiğim Asus da bir Access point ile kablosuz haberleşip internet dağıtmak için bir ayar var mı? Mevcut modemimde bunu zarzor yaptım. Fakat denediğim bir çok modemin arayüzünden bir Access point ile kablosuz haberleş için gerekli ayarları bulamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvGaN

Selam arkadaşlar modemi aldım 1 aydır kulanıyorum yalnız bir konuda yardım lazım bana 1 tb disk bağladım dışardan bağlanmak için alan ismi aldım xxxx.asuscomm.com dan bağlanıyorum ama evdeki elektirik gidince maalesef giriş yapamıyorum dışardann bunun bir çaresi varmı acaba ? eve gel,p tekrar modeme girerek aynı kulanıcı adaımı aktif ediyorum yalnız elektirik sorun nasıl çözüm olur ? şimdiden teşekkürler cevap lar için.

Çözüm buldum arkadaşlar burdan yazalım benimgibi arayanlara yardımcı olur :)

mademin Türkçe olması özeliklerin % 100 çalışmsını engeliyor İngilizce secin elektirik gitsede elektirik gelince otomatik ip alıyor ddns adresiniz tekrar aktif oluyor tam otumuş bir türçesi yok bilginiz olsun....

• Arkadaslar 2 gundur bu konuyu inceliyorum.Modem alacam ama kararsizim.Binadaki tum dairelerden ceken bir modemim olsun istiyorum ama 150-180 TL araliginda.N14U nun konuyu acan bjk murat nickli arkadasin yorumlarini tek tek okuyorum.Sinyali konusunda suphelerim var sadece.2x2 dbg anten binaya yetermiki.Ortak internet kullanmak istesem binanin en ust katina sinyal gidermiki.Bu konudaki modemi almayida cok istiyorum,cok guzel aydinlatilmis nasil kurulacagi diger konularda destegi olan bir basliga sahip.Konuyu acan arkadastan allah razi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: solent

Arkadaslar 2 gundur bu konuyu inceliyorum.Modem alacam ama kararsizim.Binadaki tum dairelerden ceken bir modemim olsun istiyorum ama 150-180 TL araliginda.N14U nun konuyu acan bjk murat nickli arkadasin yorumlarini tek tek okuyorum.Sinyali konusunda suphelerim var sadece.2x2 dbg anten binaya yetermiki.Ortak internet kullanmak istesem binanin en ust katina sinyal gidermiki.Bu konudaki modemi almayida cok istiyorum,cok guzel aydinlatilmis nasil kurulacagi diger konularda destegi olan bir basliga sahip.Konuyu acan arkadastan allah razi olsun.

tek modemle komple binaya yayın yapamazsın
  • Ne yapmayilim hocam sizce.Paor acces mi almaliyim sinyal guclendirici.

• Merhaba arkadaşlar bbu model ile ilgili birkaç sıkıntım var şimdi ben bunu router olarak kullanıyorum kablonet modemin çekim gücü iyi değil diye bunu aldım fakat ben bu modemi 1 porttan birbirine bağladım asus üzerinden internete çıkış yapabiliyorum wifi ile ama gel görki wifi üzerinden bir türlü asus modemime bağlanamıyorum sürekli netmaster a bağlanıyoru nedeni nedir bunun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu arkadaşlar bunun bir çözümü ?

• Arkadaşlar merhaba.
    İki ay önce tp-link td-w8961nd aldım. Modem iyi çekmediği için bugün de Asus DSL-N14U aldım fakat sonuç hüsran. Oturma odasında tek çizgi çekiyor ve tam bir işkence. Ben masaüstü kullandığım için modemin yerini değiştiremiyorum ve net sadece akıllı telefonlar için gerekli. Modem evin sol alt kösesindeki odada, oturma odasıda sağ üstte, çaprazlama bir durum söz konusu. Ev nerden baksanız 18 yıllık falan, yeni de değil. Neden bu kadar sorun yaşıyorum?
    Ne yapmam lazım, o fiyat aralığında başka ne modem tavsiye edersiniz, ya da ince ayar mı çekmem lazım?
    Bimeksten aldım, paket sağlamsa üç gün içinde değiştirme hakkım var, yarın gidip değiştireceğim.
  • Obluda O kullanıcısına yanıt
    N55U deneyebilirsin.

• Merhaba arkadaşlar, yaptığım araştırmalarda yerli ve yabancı forumlarda kimsenin bu üründen şikayetçi olmaması üzerine bu modemi almaya geçen hafta karar vermiştim. Her şey ani gelişti ve ben modem almanın planlarını yaparken ekran kartım da isyan bayrağını çekti. Geçmişte elektronik konusunda canım yandığından ürün alırken araştırmalarım mümkünse 1 hafta ya da daha fazla sürer Bunun üzerine kendimi doğru ekran kartını bulmaya adadım ve modem konusundan biraz uzak kaldım. Dün gece Zyxel modemim için "2 gündür sorun vermiyor ne güzel derken" 1.5 saat boyunca internete giremeyince N14U siparişimi verdim ve foruma da göz atıp yeni modemimin ne kadar mükemmel olduğu konusundaki övgüleri okumak istedim ama şimdi bakıyorum da şikayetler baş göstermiş, hatta almayın diyen bile olmuş. Otomatik güncellemede brick olması zaten baya korkuttu beni. Bimeks'ten alıp sorun yaşayan da var ki ben de dün aynı mağazadan sipariş verdim. Sorunlu bir ürüne sahip olmak benim için en büyük çilelerden biri. Acaba hata mı yaptım diye düşünmekteyim. Çekim gücü konusunda net bir test ya da bilgi verebilir misiniz? Bendeki modemle aynı güçte antenlere sahip bu açıdan sorun olmayacağını umuyorum.

• 34us1905 3 kullanıcısına yanıt
    Pişman olmassın korkma.

İşte yazmışlar artık sen onları yapma keyfine bak.

Modemin dilini ingilizce yap ve otomatik güncelleme yapma o kadar.

• Teşekkür ederim, aynen öyle yapacağım. Kargoyu teslim alınca yorumlarla karşınızda olurum

• Arkadaşlar merhaba bugün asus dsl 55u aldım kurulumunu yaptıktan sonra güncelledim cihazı ama taktığım hdd altyazılar olmasına rağmen çalıştırmadı bazı filmleri görmedi klasörlerde dahil ama aynı hdd tv taktığımda alyazı dahil sorunsuz izliyebiliyorum bunun nedeni ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

Arkadaşlar merhaba bugün asus dsl 55u aldım kurulumunu yaptıktan sonra güncelledim cihazı ama taktığım hdd altyazılar olmasına rağmen çalıştırmadı bazı filmleri görmedi klasörlerde dahil ama aynı hdd tv taktığımda alyazı dahil sorunsuz izliyebiliyorum bunun nedeni ne olabilir

dlna üzerinden televizyonlar altyazı aktarımı yapamaz, ancak dosyaları normal şekilde paylaşıma açarsınız ağa o zaman eğer tv destekliyorsa altyazı ile beraber izleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

Arkadaşlar merhaba bugün asus dsl 55u aldım kurulumunu yaptıktan sonra güncelledim cihazı ama taktığım hdd altyazılar olmasına rağmen çalıştırmadı bazı filmleri görmedi klasörlerde dahil ama aynı hdd tv taktığımda alyazı dahil sorunsuz izliyebiliyorum bunun nedeni ne olabilir

dlna üzerinden televizyonlar altyazı aktarımı yapamaz, ancak dosyaları normal şekilde paylaşıma açarsınız ağa o zaman eğer tv destekliyorsa altyazı ile beraber izleyebilirsiniz

Normalde zaten bu HDD tv de takılıydı ve gayet güzel bir şekilde altyazılı izliyordum ama bunu modeme taktığımda hem daynı dosya içerisindeki bazı klasörleri göstermedi hemde altyazılar çıkmadı. TV den yana sıkıntım yok zaten yeni aldım tüm media formatlarını destekleyen bir smarttv dolayısıyla sorunun neden olduğunu anlıyamadım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.