Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.351
Cevap
201
Favori
529.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geveze_free

arkadaşlar iptv - tivibu için desteği varmı acaba? N55U ya son güncellemeler ile gelmiş bu özellikler sanırım, varmı böyle bir gelişme??

kullanan birileri görüp cevap verir bekle.

bende şuan 55 teyim :)

ama 6. ayın 18inde çıkan güncellemeyi koyayım anasayfaya.
  • DSL N14U

DSL N55U

güncel yazılımları anasayfaya eklenmiştir.
  • Orijinalden alıntı: geveze_free

arkadaşlar iptv - tivibu için desteği varmı acaba? N55U ya son güncellemeler ile gelmiş bu özellikler sanırım, varmı böyle bir gelişme??

ASUS DSL-N55U Tivibu Ayarları

Sol menüden “Yerel ağ “ seçeneğine daha sonra açılan sayfadan IPTV sekmesine tıklıyoruz.
    Burada bulunan IPTV STB bağlantı noktasını seçin bölümünden IPTV cihazı modemin arkasındaki hangi porta bağlıysa o port numarasını seçiyoruz ve uygula seçeneğine tıklıyoruz.

Daha sonra sol menüden WAN sekmesine tıklıyoruz karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecektir.
    Buradan ikinci satırın sonunda bulunan “+” seçeneğine tıklayarak ikinci bir PVC oluşturuyoruz .

“+” seçeneğine tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa açılacaktır. Burada VPI “8” , VCI “55” olarak ayarlıyoruz ve “Tamam “ tuşuna basarak uyguluyoruz.

• N55U ya gelmiş biliyorum fakat N14U da varmı acaba? ona göre alacağım modemi..
  • quote:

N55U ya gelmiş biliyorum fakat N14U da varmı acaba? ona göre alacağım modemi..

bende şuan takılı değil bakamam.

hey ' e soralım hocam siz biliyormusunuz N14U için tivibu olayını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

N55U ya gelmiş biliyorum fakat N14U da varmı acaba? ona göre alacağım modemi..

bende şuan takılı değil bakamam.

hey ' e soralım hocam siz biliyormusunuz N14U için tivibu olayını ?

Bilmiyorum ama mantiken n55u daki gibi yapilmasi lazim oyle olmuyorsa henuz destek gelmemis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar modemi aldım 1 aydır kulanıyorum yalnız bir konuda yardım lazım bana 1 tb disk bağladım dışardan bağlanmak için alan ismi aldım xxxx.asuscomm.com dan bağlanıyorum ama evdeki elektirik gidince maalesef giriş yapamıyorum dışardann bunun bir çaresi varmı acaba ? eve gel,p tekrar modeme girerek aynı kulanıcı adaımı aktif ediyorum yalnız elektirik sorun nasıl çözüm olur ? şimdiden teşekkürler cevap lar için.
  • Arkadaşlar n14u en fazla kaç db anten destekliyor.Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myduroc

Arkadaşlar n14u en fazla kaç db anten destekliyor.Bilgisi olan var mı?

8 bile büyük zaten baya ondan sonrasını nasıl takacaksın.
  • 8 e kadar destekliyorsa sorun yok.Teşekkürler
  • Bu modemi access point olarak kullanabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Bu modemi access point olarak kullanabilirmiyim.

Büyük ihtimal evet ama birisi baksın yazsın.

Hayırlı bayramlar herkese.

• Arkadaşlar bu modemi mevcut modemin arkasında router olarak kullanabilirmiyim? iptv özelliği yoksa bile router olarak kullanmak istiyorum, RT-N14U kullanabilirsin diyeceksiniz fakat hemen hemen aynı fiyatları, almışken modem özelliği olsun istiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar bu modemi mevcut modemin arkasında router olarak kullanabilirmiyim? iptv özelliği yoksa bile router olarak kullanmak istiyorum, RT-N14U kullanabilirsin diyeceksiniz fakat hemen hemen aynı fiyatları, almışken modem özelliği olsun istiyorum.

Henuz ewan destekli firmware gelmedi bu firmware cikinci ancak kullanilir diye dusunuyorum ama sanirim modemlerin cogu dhcp yi kapatip falan yapilabiliyor cogu model emin degilim

• Teşekkür ederim, sonunda kendimi feda edip tüm sorulara cevap vereceğim sanırım :)

• quote:

acces point olarak çalışır sorun olmaz yalnız uydunet desteklemeyebilir
    uydunet için hey arkadaşın dediği gibi cihazda ewan desteği gelmesi gerek zamanla firmwareler ile bu mümkün olabilir veya wan portlu bir router alacaksınız @geveze_free
  • Bu modeme sahip olanlarin dikkatine!!!

otomatik firmware update (yazilim guncelleme) yapmayin, cunku modem brick oluyor!!!

Yil olmus 2014, asus hala....

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

uydunet için hey arkadaşın dediği gibi cihazda ewan desteği gelmesi gerek zamanla firmwareler ile bu mümkün olabilir veya wan portlu bir router alacaksınız @geveze_free

DSL-N55U ap olarak isimi gorur o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: AvGaN

Selam arkadaşlar modemi aldım 1 aydır kulanıyorum yalnız bir konuda yardım lazım bana 1 tb disk bağladım dışardan bağlanmak için alan ismi aldım xxxx.asuscomm.com dan bağlanıyorum ama evdeki elektirik gidince maalesef giriş yapamıyorum dışardann bunun bir çaresi varmı acaba ? eve gel,p tekrar modeme girerek aynı kulanıcı adaımı aktif ediyorum yalnız elektirik sorun nasıl çözüm olur ? şimdiden teşekkürler cevap lar için.

Konudan anlayan yokmu arkadaşlar yardım ede bilicek çözüm varmı lütfnen yardım....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

DSL-N55U ap olarak isimi gorur o zaman

gerekli ayarları yapinca evet

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.