Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

Bende bu modemden aldım ama amacım başkaydı. Uydunetin cbw-700v netmaster modemi var internete buradan bağlanıyorum. Amacım asusun bu modemini uydunetin modemine bağlayıp asus arayüzünü kullanarak yai bulut özelliklerini falan intenete bağlanmak. ama bir türlü adsl modeme interneti getiremedim. nasıl yapabiliirim lütfen yardım denemediğim şey kalmadı

Ya rt-n14u ve uzeri bir router alacaksiniz ya da dsl-n14u icin ewan destegi bekleyeceksiniz ki ne zaman gelir belli degil.

Asus ozelliklerini kullanmak icin baska bir cihaz uzerinden internete cikiyorsaniz bu internete ciktiginiz cihazi bridge moduna getirmeniz gerekir ki tum ag disi ozellikleri kullanin, ag ici kullanacaksaniz gerek yok

bu modemin ewan desteklisi nin çalışacağından emin olabilir miyiz

önerdiğiniz bir modem var mı bunu yapabilmek için

şu nasıldır mesela

yada şu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bright like a Diamond -- 19 Temmuz 2014; 15:46:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Bende bu modemden aldım ama amacım başkaydı. Uydunetin cbw-700v netmaster modemi var internete buradan bağlanıyorum. Amacım asusun bu modemini uydunetin modemine bağlayıp asus arayüzünü kullanarak yai bulut özelliklerini falan intenete bağlanmak. ama bir türlü adsl modeme interneti getiremedim. nasıl yapabiliirim lütfen yardım denemediğim şey kalmadı

Ya rt-n14u ve uzeri bir router alacaksiniz ya da dsl-n14u icin ewan destegi bekleyeceksiniz ki ne zaman gelir belli degil.

Asus ozelliklerini kullanmak icin baska bir cihaz uzerinden internete cikiyorsaniz bu internete ciktiginiz cihazi bridge moduna getirmeniz gerekir ki tum ag disi ozellikleri kullanin, ag ici kullanacaksaniz gerek yok

bu modemin ewan desteklisi nin çalışacağından emin olabilir miyiz

önerdiğiniz bir modem var mı bunu yapabilmek için

http://www.hizlial.com/tp-link-td-w8968-300-mbps-adsl23g4gewan-kablosuz-n-modem-router/10337794 şu nasıldır mesela

http://www.hizlial.com/asus-dsl-n16u-300mbps-4port-torrent-gigabit-adsl2-modem-router/10371986 yada şu

Tplinkin modelini bilmiyorum fakat dsl-n16u modelinde zaten wan portu var sikinti olacagini sanmam, n14u yeni firmware beklior donanimsal olarak destekli ama daha firmware ne zaman gelir belli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hey kullanıcısına yanıt
    peki n16u için wan portu olsa bile diğer ethernet girişi uydunetin lan portuna bağlanacak access point özelliği varsa n16u nun o zaman girebilirim. şu anki halinde ethernetten bağladığımda ikisini asus modem router gibi davranıyor sadece interneti aktarıyor
  • quote:

peki n16u için wan portu olsa bile diğer ethernet girişi uydunetin lan portuna bağlanacak access point özelliği varsa n16u nun o zaman girebilirim. şu anki halinde ethernetten bağladığımda ikisini asus modem router gibi davranıyor sadece interneti aktarıyor

öyle olur zaten.
  • ASUS DSL N16U özellik olarak iyi bir modeme benziyor, ama koskoca nette bir tane rusca yorum dışında hiç mi yorum bulunmaz. Özellikle Airadar özelliği dikkatimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

ASUS DSL N16U özellik olarak iyi bir modeme benziyor, ama koskoca nette bir tane rusca yorum dışında hiç mi yorum bulunmaz. Özellikle Airadar özelliği dikkatimi çekti.

bu önemli birşey işte.

denenmemiş birşey isterse süper olsun şüpheyle bakılır.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu modemialdım herşeyi kurdum ama adsl ışığı yanmıyor diğer modemi mi bağladım sorunsuz çalışıyor modem mi arızlı başka ayarı varmı 192.168.1.1 yapıyorum ayarla sayfasına geliyorum orada ayar varsa paylaşırrmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: seko3455

Merhaba arkadaşlar bende bu modemialdım herşeyi kurdum ama adsl ışığı yanmıyor diğer modemi mi bağladım sorunsuz çalışıyor modem mi arızlı başka ayarı varmı 192.168.1.1 yapıyorum ayarla sayfasına geliyorum orada ayar varsa paylaşırrmısınız

ilk sayfada anlattığım gibi kurulum yaptınmı kendi kullanıcı adı şifrenle ?
  • Şöyke yaptım cd kurdum şifre istedi admin parola admin girdim lan bağlantısı yap dedi yaptım ama ddsl lçtelefon hattı yok diyor wifisi çalışıyor yanibbağlantı yok sadece adsl ışığı yanmıyor

• quote:

Şöyke yaptım cd kurdum şifre istedi admin parola admin girdim lan bağlantısı yap dedi yaptım ama ddsl lçtelefon hattı yok diyor wifisi çalışıyor yanibbağlantı yok sadece adsl ışığı yanmıyor

cd ' den felan değil anlattığım şekilde kurulum yapınız büyük ihtimalle sorun kalmayacak.
  • Tmm hocam sağol şuan işteyim eve gidince yaparım bu arada beşiktaşlısın yakışır :-D

• quote:

Tmm hocam sağol şuan işteyim eve gidince yaparım bu arada beşiktaşlısın yakışır :-D

teşekkürler.
  • Merhaba
    Web filtreleme var mı bu modemde
    Yani zararlı içerikli web sayfaları engellenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Merhaba
    Web filtreleme var mı bu modemde
    Yani zararlı içerikli web sayfaları engellenebiliyor mu?

Güvenlik Duvarı >> URL Filtresi'nden istediğini engellersin.

Ben N55U ' dayım şuan büyük ihtimal N14U ' da vardır.

şuan denedim sıkıntısız çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Temmuz 2014; 4:13:24 >
  • iyi sabahlar arkadaşlar.

Ben 2 gün önce yeni bir modem aldım dün kurdum sorununum evin içinde wirless modemin olduğu yer haricinde çok az çekiyor ya 1 çizgi yada en fazla 2 çizgi 2 çizgiye geldiğinde tekrardan bir düşüyor. bugün bir güncelleme yapmak istedim günceleme yatıkta sonra modemin üstündeki adsl wifi ışıkları söndü 192.168.1.1 bağlanmak istediğimde ağ bulunamıyor diyor ara yüze giremiyorum 5 6 saattir uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOKS@LN

iyi sabahlar arkadaşlar.

Ben 2 gün önce yeni bir modem aldım dün kurdum sorununum evin içinde wirless modemin olduğu yer haricinde çok az çekiyor ya 1 çizgi yada en fazla 2 çizgi 2 çizgiye geldiğinde tekrardan bir düşüyor. bugün bir güncelleme yapmak istedim günceleme yatıkta sonra modemin üstündeki adsl wifi ışıkları söndü 192.168.1.1 bağlanmak istediğimde ağ bulunamıyor diyor ara yüze giremiyorum 5 6 saattir uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil çözüm önerilerinizi bekliyorum.

sorunlu modeminiz var hiç kafayı yemeyin direk gidip değiştirin birebir aynı sorunu yaşayan arkadaş vardı.

modem sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

Bu Modeme Harici Anten 9Dbi Anten Deneyen Oldumu Sonuç Nasıl ?

bunların belli bir güçleri var onun üzerine istersen 20 dbi tak çok farketmez herşey antenle olmuyor yani.

%10 15 artabilir ama uzaklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

Pazartesi Günü Sipariş Vercem Son Zamanlarda Bir Kaç Cihaz Sorunlu Çıkmış İnternette Umarım Böyle Bir Şeyle Karşılaşmam :)

elektronik şans işi hocam birazda.
  • hocam dediklerini yaptım kurulumu sabah yaptım oldu sağol yanlız akşam oldu tekrar gitti bağlantı çok uğraştım ama olmadı şimdi diğer modemle bağlanıyorum neden kopar bu ya anlamış değilim
  • arkadaşlar iptv - tivibu için desteği varmı acaba? N55U ya son güncellemeler ile gelmiş bu özellikler sanırım, varmı böyle bir gelişme??
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.