Dediğiniz gibi, downgrade yaptım 790 numaralı sürüme. Şimdilik takipteyim, dönüş yapacağım size :) |
TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (502. sayfa)
-
-
Una emin olduğum için zaten bu kadar uğraşıyorum dediğiniz gibi bakalım göreceğiz. Sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba konuya birkaç gün önce yazmıştım stabilite ayarlarını yapıp, o ara düzeldi ancak aşağıda gönderdiğim stabilite ayarlarını yapmama rağmen modemi resetledikten sonraki 3-4 saat hızımı stabil bir şekilde 65 mbit olarak kullanırken sonrasında maalesef 8-10 mbit arasına düşüyor.
(Yukarıdaki modemi resetledikten 3-4 saat sonra düştüğüm hız)
(Modem resetledikten sonra aldığım hız)
Her 3-4 saatte bir modem resetlemekten çok sıkıldım, acaba yukarıdaki stabilite ayarlarım doğru mu? Düzeltmek için hangi ayarla oynamam gerekiyor? Sorun modemde değil diye düşünüyorum ama bir bilene danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
-------edit 15:26
Modemi 790 sürümüne güncelledim, güncelledikten sonra anlık DSL günlüğüm aşağıdaki gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 Kisiye Saldirdim -- 27 Kasım 2021; 15:27:6 >
-
Sorun çözüldü gibi hocam. 2-3 gündür kesinti yaşamıyorum, hız problemim de yok. Yeni fw kim bilir ne zaman yayınlanacak? Ben artık bu modeme güncelleme çıkmaz diye düşünüyordum.
-
-
Hocam beta firmwareler geliyor aslında modem güncelleniyor ama stable kanala henüz gelmedi, beta yazılımları da kullanabilirsiniz.
-
SRA devredışı yapın hocam Bitswap etkin olsun. Onun dışında rx gain ve esnp STABLE yapın. Hızınız düştüğünde hat değerleriniz nasıl oluyor onu da atabilir misiniz? Hat değerleriniz mi düşüyor yoksa wifi ile ilgili bir durum mu onu tespit etmemiz lazım.
-
ASUS modem bilgini arkadaşlar bir konu hakkında bilgilendirme Rica edeceğim, ASUS ac52u model kullanıyorum hattım VDSL, sorum şu son zamanlarda modemi kapatıp açınca DSL ışığı çabuk oturuyor onda sıkıntı yok lakin iş ip almaya gelince dakikalarca sürebiliyor bu durum bazen 5dk yı bile bulabiliyor bu durum normal mı acep?
Hürmetler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 2 Aralık 2021; 4:1:32 > -
bence normal. internete çıktığında da ilk başlarda hız düşüklüğü yaşaman bile normal sayılabilir. o yüzden cihazı kapatıp açmamak en iyi tercih olabilir. hızlı ip değiştirmek tercih edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Aralık 2021; 14:4:13 > -
sonunda IP alıyor ise sorun yok, alamadığında bakılır:)
Normal değil, son çıkan beta yazılımlarda bununla ilgili bir iyileştirme yapıldı. Yeni bir fw çıkarsa bunu bekleyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tekrar merhaba. Ttnet modemi değiştirdi ama ara ara 2.4 bandında kesinti olmakta. Modem TP link archer bilgisi olan varsa yardım ricasıyla.
Teşekkür ediyorum.
N17u için türknet de özel ayarlar var mı ?
-
ac 750 ve n 16 modellerini tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
-
Merhaba,
Türknet gigafiber kullanıyorum. Turknet in verdiği zyxel modemi kullanıyorum. Hali hazırda çok memnun olduğum AC55U modemi kaldırmak zorunda kaldım. Fakat AC55U yu kullanmak istiyorum.
Aynı zamanda ev telefonu da kullanıyorum. Bana verdikleri modemin arkasında Phone çıkışı var. Ev telefonundan gelen kabloyu direkt olarak oraya takıyorum ve telefon çalışıyor. Aynı sistemi AC55U da çalıştırabilir miyim ? eğer böyle bir şey oluyor ise Ac55U yu kurmak istiyorum fakat ev telefonunu nasıl yapacağımı bilemedim.
Bilen varsa memnun olurum.
-
N 16 uzun yıllar sorunsuz kullandım, şu anda bir Arkadaşımda onlr hala kullanmakta.
Selamlar
Sanırım aralarında nc750 2 bant üzerinden (2.4 -5 Ghz) ve wan portu olan modeli tercihini ona göre yapabilirsin
Hocam eğer hala uğraşıyorsanız vlan id girilmemiş konuyu gezerken farkettim. Benimde elimde asus dsl-n14u modem var, ttnetin verdiği modem yerine kullanmak istiyorum ama çalıştıramadım.
-
Selamlar ben 2 yıldır bu dertten muzdarip olarak cimere kadar yazdım ama nafile. Şimdi tp link archer verdiler bu seferde 2.4 bandında hem hız düşüklüğü hem kopmalar yaşamaktayım pes ettim :)
Bu arada vlan ID derken ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X