Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

-Valla beyler atmosferik bir arabaya göre (sınıfında) bence süper bir çekiş imkanı sunmuş vw. Hızlanma güzel.
    -Kullanılan malzeme 10 numara.
    -Ses yalıtımı mükemmel değil. İstanbul TEM gibi pürüssüz bir asfaltta yol sesi almıyor ama biraz pürüzde doğal olarak ses oluyor. Motor sesi hızlanmalarda biraz var ama zaten olsun, çok keyifli oluyor. Rüzgar sesi henüz almadım çünkü o kadar hızlanmadım.
    -Yakıt sarfiyatını ilgili konuyada yazarım ama benim normal şehiriçi kullanımımda:
    1.Dün maç günü sıkışık köprü ve 1 saatte geçilen altunizade mecidiyeköy etabında 10l/100km
    2.ara ara sıkışık ve akabinde nisbeten akıcı (Bostancı- Kadıköy) 7l/100km
    Şehirlerarası yolda (TEM ikasdediyorum):
    1.90-100 km/h seyirde ki sabır taşı olmanız lazım bu arabayla yalanım yok 5.2-5.5 l/100km
    2.140 km/h seyirde 6.5l/100km civarında
    Henüz 400 km deyim ve bir şikayetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme11 -- 31 Mayıs 2009; 14:58:53 >

• vw golf 1.4 tsı dsg yi test etme imkanı buldum
    araç gerçekten sessiz ve konforlu.
    yalnız yan görüş açısı biraz sınırlı gibi geldi bana.
    99 passatla segment farklılığı yüzünden test etmeyeceğim ama param olsa alınacak araç diyebilirim.
    dsg şanzıman daha önce toyota yariste kullanmış olduğum multi mode şanzımandan çok çok iyi.vites gerçişleri sarsıntısız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

vw golf 1.4 tsı dsg yi test etme imkanı buldum
    araç gerçekten sessiz ve konforlu.
    yalnız yan görüş açısı biraz sınırlı gibi geldi bana.
    99 passatla segment farklılığı yüzünden test etmeyeceğim ama param olsa alınacak araç diyebilirim.
    dsg şanzıman daha önce toyota yariste kullanmış olduğum multi mode şanzımandan çok çok iyi.vites gerçişleri sarsıntısız.

vw de sevdiğim özelliklerden biri cam larıdır bikere ön camda kelebek yok ya o en güzel bir yönü o çok hoşuma gidiyor misal
  • extreme11 zamet olcak msn'imi eklesen =) daha 400lerdesin o zamanlar bendede öyleydi 140 yapmışsın bu bile fazlaydı ilk 1000km.de benim için öyle iyi kullandımki ama hep sorun çıkıyor.. Bugün birşey dikkatimi çekti sol ön camı kapatırken üst çıtadan kasıyor çat sesi geliyor ve kapı sanki kasılmış gibi oluyor camı kapatınca tekrar kapatmaya bastığımda yapıyor bunu kasıyor kapıyı çat ediyor her seferinde, sıkıldım artık bu doğuş otoya gitmekten...
  • Ben rodaja inanmıyorum. Dogus oto da oyle dedi "rodaj diye birsey yok". nolur nolmaz 1000 km uyarısı yapıyolar. Eski arabalarımda da rodaja pek takılmadım ama makina bu belli olmaz tabi.
  • @ by devvil
    aynı sorun benim arabada var ama daha önceleri yoktu, yeni başladı. sanki sıcaktan olabilir gibi geldi bana.benimde aynı şekilde sol ön camda. kapanırken normal kapanıyor ses yok. cam kapalı haldeyken tekrar kapatmaya dokunduğunda pat diye bir ses geliyor bende de.
    bu haftaiçi servise gidecektim zaten bende bir sorayım bakayım ne diyecekler.
  • allah ikinizi de nazardan saklasın. en buyuk sorununuz bu cam olsun. camın motoru kuvvetli demekki arkadaşım, tsi motor tabi. Fitili elinizle bir yoklayın fitil tam oturmadıysa her defasında sıkışıyo falan olabilir. seslere kulak asmayın çok, müziğe ses verin.
  • extreme11 kitaptada ilk 1000km yüksek devirde kullanmayın ani frenden kaçının falan diyor motor aksaaamı yerine otursunda bi 1000den sonra yüksek devirlerde kullanınız diyor.. Genede sen bilirsin ama ilerde motordan ses gelebilir rodajı bekle zararı olmaz sanki..

ercanahmet sana zamet bi sor sende neler yapcaklar bakalım bu sabah sağ ön tarafta kasıyordu çıtayı ama çat sesi gelmiyordu.. Senden haber bekliyorum..
  • rodaj dönemi benzinlide pek önemli değildir ama siz yinede güzelim arabalarla riske girmeyin sıkılana kadar yavaş gidiverin zaten hız iyi bişey değildir sıkılana kadarda 1000 km olur zaten yavaş yavaş gezinki dikkat çekin bildiğin hava atın işte sağa sola
  • Zaten birçok arabalarda olmayan sorunlar bizim arabalarda war..

Bu arada trendlinelarda olmayıp h.linelarda olan dış (içleri düşündükce arabamdan soğmaya başlıyorum) özel güzellikler: önde metalik şeritler, sis farları, karartılmış arka stoplar(yada ben kararmış görüyorum), Jantlar, Lastikler, arkada TSI yazısındaki SI renkleri kırmızı..

Golf 6 Highline 160Hp

Not: Eklediğim resimlerdeki araç ftk44'e aittir.. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 1 Haziran 2009; 13:58:19 >

• Düşünenler üzülecek ama yarın araçlar 700 - 1000 TL zamlanacakmış.
    ÖTV indirimi bittiğinde de eski fiyatı mı olur bilmem ama eğer aynen yansıtırlarsa bu dönem sonuna baya yükselmiş bir fiyat bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makin_ali -- 1 Haziran 2009; 20:35:59 >
  • Sorun değil makin_ali alan aldı alamayanda napalım artık Allah başkasını nasip etsin.. Bu arada bagaj aydınlatmasından şikayetciydim kendini aydınlatıyordu iptal edip aydınlatmanın olduğu yere 18'li far kaşı olarak uygulanan led taktım 30cm'lik güzel aydınlatma sağladı yarın Allah izin verirse köşeye gizleyip fotoları eklerim...
  • devvil çift egzost başı nerde buluruz krom.golf 6 ya göre.İstanbulda sanayide varmıdır.
  • onerirmisinis peki bu araci alalimmi
  • ftk44 bulursan banada yolla ama abartılı birşey olmasın krom kalın ve ek olduğu belli olmasın.. Bizimkide güzel ama kararıyor yüksek ısıdan ben ilerde performans egzs alcam bakalım hatta değiştirmezsem (gene golf olcak tabi) 1-2 yıla kadar abt kit vs.vs.. Uygulamayı düşünüyorum..

kabuto Öneririz tabi Trendline bile güzel gerek motor olsun gerekse DSG şnzmn olsun.. Heleki 6bin devirde vites değişmesi o ses.... (arabamı özledim bak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 2 Haziran 2009; 14:43:48 >
  • almayı düşünüyorsanız ötv inidirimi bitmeden kaçırmayın derim
    ya bu vw ötv indirimini fırsat bilip yine zam yapıyor
    ötv indirimi bitsin de görelim bakalım bu fiyatlarla kaç tane satacaklar
  • Satar onlar.... Cumartesi beklesinler beni çok büyük kavga edicem zaten, şimdi arabayı yıkattırdım geldim park ettim siliyordum camlarıki sağ far buharlaşmış içerden cumartesi tüm sorunları gidermezlerse eğer Almanya'ya şikayet mail'i atmayı düşünüyorum..
  • Selam,

Camlar kapalı durumdayken tekrar kapatma tuşuna bastığınızda "çat pat" sesi gelmesi normal bence, cam kapanırken tam olarak kapanmıyor üstte milimetrik bir boşluk kalıyor olsa gerek (sonuçta cam motorunda sensör var, cam kapanırken araya birşey sıkışırsa daha fazla zorlamıyor otomatik açılıyor mesela). Bende her dört kapıda da var... Her zaman olmuyor, ama çoğunlukla oluyor.

Sevise gittiğinizde bunun bir sorun olduğunu söylerlerse, bize de bildirin lütfen....
  • arabasında sorun yaşayanlara birşey sormak istiyorum okuduğum gördüğüm kadarıyla sorunlar her arabada baz donanımda mevcut nedendir anlamıyorum her markada böyle galiba ayrımcalık varmıki donanıma göre bunu harbiden merak ettim
  • olabilir. ama sacma. ben kendimdeki sorunu daha doğrusu doğal olduğu söylenen bir durumu anlatayım. düşük devirlerde tırtıklı yoldan gecerken (engebeli değil, şu yeni yapılan metal tırtıklar varya) ve bazen ani yavaşlamalarda şanzumandan şangırtı sesi geliyor.Tabi iki yanınız da duvar varken daha net geliyor bu ses. 3 tane servisten de ki bir tanesi arkadaşım:
    "normaldir dsg şanzumana has bir şey. tüm araçlarda var" dediler.

Ben kendi aracımdan önce bir test aracı kullanmıştım ve farketmemiştim. bu sesi de çok dikkatle dinleyince duyabiliyorum. ama asıl sorunlu sesin rolantideki tıkırtı olduğunu söyledi 3 serviste. O da bende yok. bu noktadan sonra garanti kapsamındaki aracıma gönül rahatlığıyla binmek düşer bana. Dünya malı neticede. bugün varız yarın yokuz.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.