Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xenon değil hiç biri Sislerdeki ampül türünü %100 doğru şekilde öğrenirsem onlarıda beyaz ampül ile değiştircem fakat h11, h4, h4-5 Hangisi bilemiyoruz.. Sisler beklediğimden daha geniş aydınlatmaya sahip ama ampülü orj. olduğu için sarı farlarda yeterli yağmurda ve kuru yolda bembeyaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

xenon sorun çıkartır ucuzları (çin=)) silecek motorunu falan bozuyormuş eğer aldığında arabanın beynini bozarsa garanti içi olmaz dediler.. Far (H7): Osram Cool Blue Hyper White 5000K / 55TL =)

aydınlatması orjinale göre nasıl aynı mı yoksa daha mı aydınlık.Çünkü ben orjinal farları şehir dışı yollarda yeterli bulmuyorum.Garantide olduğu içinde xenon mtec yapamıyorum.
  • Akşam Şehir dışına ve otobana çıkmadım ama gayet güzel orj.'den biraz daha yüksek.. (Orjinalini bana unutturdu..) Far ayarını zaten 3'e getirdiğinde tamamen beyazlatıyor yeri yani aldığıma deydi ""extreme_oki"" Bana yağmurda belli olmaz diyordu ama oda yanıldı..

((Biri yardım etsin (yaktıkca dua ederim=)) sis farlarındaki ampül türü ne?))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 22 Mayıs 2009; 16:12:54 >
  • Avrupada'ki Golflerde neredeyse sınırsız opsiyon listesi var. Buraya Doğuş sadece sunroof opsiyonu mu getiriyor? Satın alırken soranınız oldu mu opsiyonları. Hani standart donanımlar biraz komik kalıyor diğer markaların yanında bari opsiyonu doldursaydı. Xenon far dahi yok.
  • Bu kadar kötü yorum nasıl geliyor anlamış değilim. Araç gayet hoş :)
  • 1.2 tsı ler nezaman gelecek acaba
    umarım gelir dsg seçeneği olur
  • ARABANIN İÇİNİ DIŞINI İNCELEMENİZ İÇİN

http://www.volkswagen.de/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/cml/models/golf/golf_vi/webspecial/360_grad.Par.0005.File.html?culture=de_DE

BURDA İSE HANGİ DONANIM İSTERSENİZ SEÇİYORSUNUZ DİZE BENZİNLİ HANGİ TİP İSTİYORSAN ONU SEÇİYORSUN ZURÜCK GERİ WEİTER İLERİ KUTUCUKLARI DOLDURARAK WEİTER DEYİN DONANIM TABLOSU ÇIKCAK VE BİRSÜRÜ DONANIM MEVCUT FİYATLARIYLA BİRLİKTE

http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurator/fs_base.aspx?context=default&app=ICC-DE&template=golf6&process=clc2

ALMANYA YA GÖRE DİZEL HİGHLİNE 46 MİLYAR MANUEL BURDA ÖTV İNDİRİMİ DE KALKINCA 50 FİLAN OLUR HERALDE

• quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

ARABANIN İÇİNİ DIŞINI İNCELEMENİZ İÇİN

http://www.volkswagen.de/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/cml/models/golf/golf_vi/webspecial/360_grad.Par.0005.File.html?culture=de_DE

BURDA İSE HANGİ DONANIM İSTERSENİZ SEÇİYORSUNUZ DİZE BENZİNLİ HANGİ TİP İSTİYORSAN ONU SEÇİYORSUN ZURÜCK GERİ WEİTER İLERİ KUTUCUKLARI DOLDURARAK WEİTER DEYİN DONANIM TABLOSU ÇIKCAK VE BİRSÜRÜ DONANIM MEVCUT FİYATLARIYLA BİRLİKTE

http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurator/fs_base.aspx?context=default&app=ICC-DE&template=golf6&process=clc2

ALMANYA YA GÖRE DİZEL HİGHLİNE 46 MİLYAR MANUEL BURDA ÖTV İNDİRİMİ DE KALKINCA 50 FİLAN OLUR HERALDE

hah işte bundan bahsediyorum Doğuş bunu uygulamıyor Türkiyede, Doğuşun sitesinde sadece Sunroof ve Metalik boya opsiyonu var. Liste fiyatı olarak TSI 160 DSG Almanyada burdan 4,000 TL daha ucuz. (Standart donanım) Doğuş çok abartmamış fiyatı bence Türkiye de. Diğer motorlarda bakmadım fiyat farkına ama değişmez çok sanıyorum... Araba Bi-Xenon mercekli far ile çok çok daha güzel oluyor, bkz. GTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 23 Mayıs 2009; 14:21:31 >

• 1.2 tsi nedir dostum ya. Abartmayalım istersen :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xhaustion
    hah işte bundan bahsediyorum Doğuş bunu uygulamıyor Türkiyede, Doğuşun sitesinde sadece Sunroof ve Metalik boya opsiyonu var. Liste fiyatı olarak TSI 160 DSG Almanyada burdan 4,000 TL daha ucuz. (Standart donanım) Doğuş çok abartmamış fiyatı bence Türkiye de. Diğer motorlarda bakmadım fiyat farkına ama değişmez çok sanıyorum... Araba Bi-Xenon mercekli far ile çok çok daha güzel oluyor, bkz. GTI

Aslında şöyle bir şey var, türkiyedeki donanım seviyesi doğuş tarafından değiştirilerek uygulanıyor, örneğin comfortline modelinde almanyada park sensörü sunulurken multifonkisyonel direksiyon sunulmuyor, teyp olarak rcd210 geliyor türkiyede ise park sensörü yok ama multifonksiyonel direksiyon var, rcd310 standart olarak sunuluyor. Highline modelinde de benzer değişiklikler var rcd510, cruise control, yağmur sensörü, coming home leaving home fonksiyonları türkiyede standart sunulurken almanyada opsiyonel olarak alınıyor.

Doğuş otomotiv opsiyon sunma konusunda ise hiç elini taşın altına koymuyor yani, şöyle rcd510'lar getireyim de bu opsiyonu isteyenlere hemen takayim demiyor. Sadece kendi çabalarıyla araştırıp opsiyonları öğrenenlere sunuyor. Gidip bayiye ben opsiyon istiyorum neler alabilirim diye sormadıkça çıkarmıyorlar listeyi, ama liste avrupadaki listeyle aynı, oldukça kabarık olarak bulunuyor. Dezavantajı ise şu, arabayı opsiyonlayıp kapora veriyorsunuz arabanız sipariş ediliyor, fabrika sipariş ettiğiniz aracı üretip gönderiyor. Seçtiğiniz opsiyona göre de farklı kapora alıyorlar, mesela 4000€ değerindeki deri koltukları isterseniz ciddi bir miktar kapora vermeniz gerekiyor çünkü almaktan vazgeçerseniz o aracı türkiyede satmaları çok zor. Özel siparişte aracınız sipariş geçildi, üretildi geldi derken 3-4 ay bekliyorsunuz. Türkiye koşullarında birçok kişi yüksek miktarda kapora verip özel siparişle araç almadığından, doğuş otomotiv de montajı en zahmetsiz olan opsiyonları bile elinde bulundurmadığından dolayı böyle bir rezillik durumu ortada elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrohir -- 23 Mayıs 2009; 15:41:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Aslında şöyle bir şey var, türkiyedeki donanım seviyesi doğuş tarafından değiştirilerek uygulanıyor, örneğin comfortline modelinde almanyada park sensörü sunulurken multifonkisyonel direksiyon sunulmuyor, teyp olarak rcd210 geliyor türkiyede ise park sensörü yok ama multifonksiyonel direksiyon var, rcd310 standart olarak sunuluyor. Highline modelinde de benzer değişiklikler var rcd510, cruise control, yağmur sensörü, coming home leaving home fonksiyonları türkiyede standart sunulurken almanyada opsiyonel olarak alınıyor.

Evt Highline donanımda 17" jant standart mesela avrupada 18" opsiyon burda 16" ile geliyor, ama ordaki Highlinelarda da rcd510 yok. Birini çıkarıp diğerini koymuşlar. 17" jant ve Bi-Xenon far olsa yeter zaten geri kalan opsiyon donanım abartı gerek yok...

• slm arkadaslar,, araba secımı ıcın yardım rıca edıyorum

50-55 bın ytl ye kadar butcem var

golf 1,4 tsi full ıle audi a3 sportback 1,4 tsi aradında kaldım önerınız nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagarmata4

slm arkadaslar,, araba secımı ıcın yardım rıca edıyorum

bende ikisi arasında gidip gelmiştim.Golf aldım.
  • bu arada golf 1.6 dizel 90bg türkiyeye gelmişş hayırlı olsun.41.500 tl fiyatla
  • quote:

Audi>VW benim şahsi fikrim, aynı motor, aynı şanzıman, aynı şasi filan ama S-line ve ledli Bi-Xenon farlar ile a3 çok çok daha güzel ve kaliteli duruyor. Tabi bunları alınca araba golf'ün 160'lığından bir 10.000tl daha pahalı oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 25 Mayıs 2009; 17:50:59 >
  • quote:

golf ün dizelini al highline

quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

bu arada golf 1.6 dizel 90bg türkiyeye gelmişş hayırlı olsun.41.500 tl fiyatla

hani ben bakıyom dizel yok listede
  • tesekkürler arkadaslar ,,benımde gonlümde golf yatıyor aslında , bu arada dedıgınız gıbı golf hıglıne 1.4tsi 51 cıvarı ama audı a3 fullunu alsak 65 den assağı cıkamam ,o zaman nıye bosuna para verelım dımı :) en kısa zamanda aranızda olamak umıdyle tesekkürler
  • quote:

tesekkürler arkadaslar ,,benımde gonlümde golf yatıyor aslında , bu arada dedıgınız gıbı golf hıglıne 1.4tsi 51 cıvarı ama audı a3 fullunu alsak 65 den assağı cıkamam ,o zaman nıye bosuna para verelım dımı :) en kısa zamanda aranızda olamak umıdyle tesekkürler

mantıklı insanın gözünü seveyim cevabı kendin vermişsin bile a3 golfden belki güzel ama a3ün boşuna bineceğine full golfün tadını çıkar

• golf alın şimdi dizelide geliyor fiyat %25 oynuyorki değmez a3 e göre bir de motor 125 bg golf hıgline 160 bg yakıt üketimide aynı.Kasada yeni çıktı.Mantıklı olan golf.Ama duygularla hareket edersek tabiki a3 biraz daha imajı yüksek.
  • dizel geliyor şu an da yolda araçlar trendline olarak geliyor ve dsg şu an gelenlerde yok görünüyor.Daha sonraki partilerde gelecek heralde fiyat 42000 düzeyinde donanımı göz önüne almazsak uygun fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.