Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel olarak satılan araçlar varmış .. listelerde yok , gizli saklı satılıyor sanki ..
  • evet 1.6 dizel gelecekmiş 40000 ytl üstü olacakmış galiba
    1.2 tsi motor ise yeni gelen polalarda motor seçeneği olacakmış
  • haghline dizel 46 yı geçermiki fiyatı
  • bende kısa ve uzun osram cool blue hyper white 5000k sisler ise mtech.gayet uyumlu.
  • Arkadaşlar bir bayiden öğrendiğime göre bu gün mail gelmiş 2 haziran itibariyle doğuş zam yapacakmış. Bu durumdan haberi olan varmıdır.
  • satmamak ve stok için herhalde zam yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

haghline dizel 46 yı geçermiki fiyatı

Hadi diyelim geçmedi alcakmısın?

Okn'ım dizellerde çıkıyor al şunun comfortunumu h.line mı ne alcaksan birde tavan yaparsın artık göreyim neleri değiştirceksin kurcalayacaksın.. =)
  • trendline 42000 olduğuna göre dsg li hıghline metalik boya ve sonruuf da olursa ötv indirimide kalkarsa 60 a yakın olur 55-60 arası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

trendline 42000 olduğuna göre dsg li hıghline metalik boya ve sonruuf da olursa ötv indirimide kalkarsa 60 a yakın olur 55-60 arası.

Abi görüşemiyoruz? 60'da çok extreme_oki düz düşünüyordu şeker beyazı bu arada senin sorduğun dsg'deki ses vardıya olmuyor bende baktımda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

trendline 42000 olduğuna göre dsg li hıghline metalik boya ve sonruuf da olursa ötv indirimide kalkarsa 60 a yakın olur 55-60 arası.

Abi görüşemiyoruz? 60'da çok extreme_oki düz düşünüyordu şeker beyazı bu arada senin sorduğun dsg'deki ses vardıya olmuyor bende baktımda..

yoğunum bu aralarda.d den n ye alınca ayırma sesi gibi bir ses.zaten servise gidicem kapıdaki sesler için onad a baktıracaz artık.Sen video yu gösterdin banada senin araç dsg miydi.denedinmi.
    benzinli hıghline 55 olduğuna göre gerisini sen düşün.

• Sen yoğunsun bende okula gitmedim bugün kaldım akşama kadar rapor bulamazsam.. Dizel araçlar dahamı pahalı oluyor? DSG evet sen gaz verip çektiğimde demiştin o olmuyor d 'den n'ye atarken ben ne frene nede mandala basıyorum tak ediyor oda normal geçiş sesi zaten..geri d'ye atarken ses çıkmıyor ama..
    Sen cam olayından sonra baya takıntılı olmuşsun =) gayet güzel ama kafana takılmasın baktır genede..
  • Beyler bende yarın sabah itibariyle tsi 1.4 122 DSG aracımı kullanmaya başlayacağım. Zaten denemiştim ama asıl izlenimim kendi direksiyonumun başında oluşacak diye düşünüyorum. Valla beyler acaip heyecan söz konusu. Beklentim yuksek bu arabadan. Teslimde yapmamı önerdiğiniz birşey var mı. Ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme11 -- 28 Mayıs 2009; 15:47:23 >
  • Paspas iste paspas..! Bu arada hayırlı olsun Comfortline'mı? Hangi renk?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

Sen yoğunsun bende okula gitmedim bugün kaldım akşama kadar rapor bulamazsam.. Dizel araçlar dahamı pahalı oluyor? DSG evet sen gaz verip çektiğimde demiştin o olmuyor d 'den n'ye atarken ben ne frene nede mandala basıyorum tak ediyor oda normal geçiş sesi zaten..geri d'ye atarken ses çıkmıyor ama..
    Sen cam olayından sonra baya takıntılı olmuşsun =) gayet güzel ama kafana takılmasın baktır genede..

kasaptan alamadın mı n ye geçerken geliyoda d ye geçince gelmiyo onda hem fikiriz ama sürüş esnasındaki ses çok ince bir ses onu çookk dikkatli dinleyince geliyor.
    dizeeller tabiki daha pahalı olur.Baksana benzinli başlangıç fiyatı 42.000 tl değil dizelinki 42.000 3-4 milyar oynacak fiyat benzinliye göre.Ama tsı ların performans sessizliğine ve ekonomisine göre dizel almak ne kadar mantıklı oda ayrı konu.Belki yılda 30.000-40.000 km yapan birine göre olabilir ama bize ekonomik değil dizel.Bakım maliyetleri daha yüksek ve daha sesli.Avrupadaki testlerden okuduğuma göre ses düzeyi dizelin biraz fazlaymışş.Ama gelir mi bilmem gtd gelirse 170 bg dizel o düşünülebilir.0-100 6.9 sn ortalama tüketimde 4.5 lt

• Dikkatli demek isterken? Müzik kapalı dikkatimi oraya toplayıp ordan bi sesmi beklemek? Yoksa Müzik kapalı kafa vitesin orda sesmi beklemek? Çekemiyosun işte yok diyorum ses falan.. senin araba kötü! =)

(Boşwer 170Beygirlik dizeli falan abt kit yapcam Beygir yükseltmeyide gözden çıkartıcam o ara.. Sende yaparsın.. 1100€'cuk ömür boyu garanti=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 28 Mayıs 2009; 17:05:08 >
  • trendline aldım. tamamen şahsi görüşüm: comfortline da benim almak isteyeceğim ve aradaki 4-5 bin TL ye değecek bişey yok diye düşündüm. highline olsa olurdu ama oda epey bir zorlardı. Ben sessizlik, yol tutuş, güvenlik ve en önemlisi motor-şanzuman faktörlerine tav oldum. Hayırlısı. Daha önümüzde jant, lastik, yay ve chip modifiye hedeflerimiz var. Nasip.
  • beyaz
  • Hayırlı olsun! Dur bi orjinalliğin tadını çıkartta yaparsın yaydı modifiyeydi sis farı taktır bence güzel oluyor akşamları.. Jant lastik mecbur çünkü üstündekilerle sürekli hız yapamazsın.. Aman 1000km'ye kadar basma sabret yoksa abuk sabuk sesler geliyor motordan hemen sıkıştırırsan.. Foto çektiysen ekle beyazınıda görelim önlü arkalı içli..

(araçta paspas varmı? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 29 Mayıs 2009; 8:09:24 >
  • araba alanlar resim eklerse daha güzel olur birde beğendiğiniz beğenmediğiniz özellikleri anlatın
  • Emredersiniz Teğmenim.. Okanım senin arabayıda görseydik oda vw nede olsa..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.