Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Cumartesi götürcem servise durumu size bildiririm..
  • Almayı düşünenler için bir de ben bir bilgi vereyim. Dün Acarlar VW' deydim, Scirocco ve Golf 6 için. Sciroccolar tamamen tükenmiş, şimdi vereceğiniz her türlü motor ve donanım için Ağustos'ta 2010 model olarak getiriyoruz, teslim ediyoruz dediler. Golf için de, Trendline ve Comfortline ellerinde mevcut fakat Highline da Scirocco gibi Ağustosta 2010 olarak gelicekmiş. Fiyat olarak sorduğum da ise yeni fiyatlar için birşey diyemiyoruz ayın 15' inde yeni fiyatlar elimize gelecek bilgisini aldım satış yetkilisinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dm7020

quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Yalnız Auris Golf'ten daha iyi yol tutuyo virajlarda.

Her gün arkadaşın Auris'ine biniyorum, kalitesini ve konforunu çok iyi kıyaslayabiliyorum.Toyota yılların bağımsız arka süspansiyonunu bıraktı,burulma kirişli arka süspansiyon koydu. ESP den de yoksun bir araç. Bu nedenle daha iyi yol tutuşa sahip olduğunu sanmıyorum. Kasislerden geçerken içeriye attığı sesi de çok iyi biliyorum. Eski konforlu ve tok Toyota'lardan eser yok. Kalite görüntü ile ters orantılı maalesef.

+1

• yeni golf 1.6 tdi 90 tredline 42.100 comfortline da 45 olur highline da 49 olur manueller böyle olur dsg ise uçacaktır
  • Bu arada arkadaşlar stoplarda farklı:

Highline
     YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?
    Trendline & Comfortline

(Sanırım sprey boyalarla karartaBiliriz bizde..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 4 Haziran 2009; 15:29:23 >

• dikkatli bakılmayınca anlaşılmıo ama fark da varmışş devvil.ön panjurdada fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

dikkatli bakılmayınca anlaşılmıo ama fark da varmışş devvil.ön panjurdada fark var.

Sana hava hoş en güzeli sende..
  • devvil hepsi aynı işi görüyoo takma kafana.Dış görünüşte ancak diikkatli bakınca fark edilioo onun dışında aynı.yalnız yeni bir duyum var bir arkadaşın arkaddaşı var kapıdaki ses için gitmişş kapıdaki mekanizmada problem var kronik bir sorun değeri 650 tl olan mekanizmayı garantiden değişmişlerr.Bilgin var mı??
  • arkadaşlar, arabanıza boya koruyucu, camlara yağmur itici vb. uygulamalar yaptırdınızmı, tavsiye edermisiniz.
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker1999

arkadaşlar, arabanıza boya koruyucu, camlara yağmur itici vb. uygulamalar yaptırdınızmı, tavsiye edermisiniz.
    saygılar

eğer boyu koruyucu yaparsan o uugulamayı sürekli yaptırmalısın 1 kereye mahsus bişey değil o sürekli uygulatacaksan araban ışıl ışıl olur bana bu konu biraz itici geliyor

sen filim diyorsan ön kaputa oda renk farklılığı yapıyo bilgine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker1999

arkadaşlar, arabanıza boya koruyucu, camlara yağmur itici vb. uygulamalar yaptırdınızmı, tavsiye edermisiniz.
    saygılar

Arabayı aldığımda indirimli şekilde İç Dış koruma yaptırdım camlarda dahil tabi..Yıllıktı sanırım.. İlk aldığında yaptır ama ilk 10 gün su deymeyecek arabana.. Ben memnun kaldım ilerde gerek kalmadıkca yaptırma bence..

quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

devvil hepsi aynı işi görüyoo takma kafana.Dış görünüşte ancak diikkatli bakınca fark edilioo onun dışında aynı.yalnız yeni bir duyum var bir arkadaşın arkaddaşı var kapıdaki ses için gitmişş kapıdaki mekanizmada problem var kronik bir sorun değeri 650 tl olan mekanizmayı garantiden değişmişlerr.Bilgin var mı??

Sorarım yarın ne derler bakalım..Bilgim yok ilk defa duyuyorum benim ön cam motorlarını değiştirdiler işte geçen gittiğimde kampanya var kontrol ediyoruz cam motorlarını dediler..(nasıl bi kampanyaysa artık!)

• Golf 6 aracımla ciddi boyutta bir kaza geçirdim. Sultangazide Atatürk Bulvarında en sol şeritte seyrediyordum. Alt geçitten çıktım hemen alt geçitin yükseldiği tepeye kurulan pazar sebebiyle yan yoldan siyah renkli bir alfa romeo yolun en soluna girdi, daha doğrusu giremedi beraber girdik. Şöför kapısından çarptığım alfa pazara doğru savruldu ve 5-6 kişiye çarptı. Yaralılar ayakta tedavi gördüler. Trafik kuralları dahilinde haklı olan taraf olarak gözüksem de böyle bir kazaya karışmış olmaktan manevi anlamda sıkıntı duyuyorum.

Verilmiş sadakalarımız varmış ki ağır yaralı ya da ölü yok. Esp 'nin önemini hazin bir şekilde tecrübe etmiş oldum. Her ne kadar araca çarpmış olsam da aracın kontrolünü kaybetmemiş olmam daha kötü bir kaza olmasını engelledi, benim de yayalara çarpmamı engellediğini söyleyebilirim. Sağlamlık konusunda ise golf bir kez daha kendini kanıtlamış oldu. Aracımda sağ ön çamurluk, tekerlek ve savrulmanın etkisiyle sol arka kapıda hasar oluşurken, diğer araç pert oldu.

Allah kimsenin başına vermesin,

• quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Golf 6 aracımla ciddi boyutta bir kaza geçirdim. Sultangazide Atatürk Bulvarında en sol şeritte seyrediyordum. Alt geçitten çıktım hemen alt geçitin yükseldiği tepeye kurulan pazar sebebiyle yan yoldan siyah renkli bir alfa romeo yolun en soluna girdi, daha doğrusu giremedi beraber girdik. Şöför kapısından çarptığım alfa pazara doğru savruldu ve 5-6 kişiye çarptı. Yaralılar ayakta tedavi gördüler. Trafik kuralları dahilinde haklı olan taraf olarak gözüksem de böyle bir kazaya karışmış olmaktan manevi anlamda sıkıntı duyuyorum.

Verilmiş sadakalarımız varmış ki ağır yaralı ya da ölü yok. Esp 'nin önemini hazin bir şekilde tecrübe etmiş oldum. Her ne kadar araca çarpmış olsam da aracın kontrolünü kaybetmemiş olmam daha kötü bir kaza olmasını engelledi, benim de yayalara çarpmamı engellediğini söyleyebilirim. Sağlamlık konusunda ise golf bir kez daha kendini kanıtlamış oldu. Aracımda sağ ön çamurluk, tekerlek ve savrulmanın etkisiyle sol arka kapıda hasar oluşurken, diğer araç pert oldu.

çok çok geçmiş olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: kmrlm

çok çok geçmiş olsun...

sağolun, allah razı olsun.
  • quote:

Golf 6 aracımla ciddi boyutta bir kaza geçirdim. Sultangazide Atatürk Bulvarında en sol şeritte seyrediyordum. Alt geçitten çıktım hemen alt geçitin yükseldiği tepeye kurulan pazar sebebiyle yan yoldan siyah renkli bir alfa romeo yolun en soluna girdi, daha doğrusu giremedi beraber girdik. Şöför kapısından çarptığım alfa pazara doğru savruldu ve 5-6 kişiye çarptı. Yaralılar ayakta tedavi gördüler. Trafik kuralları dahilinde haklı olan taraf olarak gözüksem de böyle bir kazaya karışmış olmaktan manevi anlamda sıkıntı duyuyorum.

Geçmiş olsun arkadaşım.. Allah yardımcın olsun..

(plakalara nazar boncuğu al yapıştırma gözü olanın gözü çıksın..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 5 Haziran 2009; 15:08:31 >

• xuNiQ cok gecmis olsun.Allah tan kimseye bisey olmamıs.benimde ara sokakta onume cocugun biri birden bi fırladı nekadar frene bassamda mani olamadım.Allah tan cok yavas gidiyodum cocuga bisey olmadı.1 hafta etkisinden kurtulamadım.Allah kimseye kaza bela vermesin tekrardan gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 5 Haziran 2009; 15:14:55 >
  • quote:

çok çok geçmiş olsun nekadar cana geleceğine mala gelsin desemde seni anlıya biliyorum fakat canını çokda sıkma kasko vardır halleder inş fotoğrafını çekmen mümkünmü kaza botuna göre hasara bakmamız mümkünmü tüh ya sinirim bozuldu vay anasını

• Hasar çoksa zaten doğuş oto hemen alır tamire benim sağ tarafta hasar vardı hala duruyor 10 gün bizde kalır araç demişlerdi bende vazgeçtim millet dönüp bakıyor arabaya tampono görünce dönüyorlar iyi oluyor.. xuNiQ foto çekmen mümkünse bekliyoruz.. (moralini hiç bozma..)

(Hala ilk sürtüldüğü gibi ezik büzük..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 5 Haziran 2009; 15:23:36 >

• quote:

çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.

• aracın fotosunu görebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.