Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arçta kauçuk paspas kullanıyordum ve halı paspasları hiç takmamıştım sabah takayım dedim ama ön paspaslarda sabitleme deliklerine paspası oturtamadım nasıl oluyor acaba
  • Ben rahatlıkla taktım paspasdaki deliği takacağın yere getirip bastırdığında yuvarlak tak diye geçiyor..
  • kauçuk paspas sorunsuzca giriyor ama halı olan girmiyor
  • kauçuk sert biraz ondanmıki.. belkide halılar takılmıyordur halıların geçeceği yerin fotosu warmı?
  • paspas tam ama sanki paspasın deliği biraz ufak ondan geçmiyor
  • Kargaburnunun ucunu delikten sok sonra karga burnunu aç dikkatlice biraz genişlemiş olur.. Yada cırtcırt yapma imkaanın yokmu?
  • valla neden oturmuyor anlamıyorum
  • Vardır bi çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olurlar..
  • En yüksek donanımda bile esp sadece otomatik şanzımanla sunuluyor.Ve biz haala golf diyoruz
  • Eskiden ESP'mi vardı..

Bu arada doğuş otodan mail geldi:

quote:

Oguzhan bey günaydın.

Abt kit hakkında bilgi aşağıdaki gibidir.

İçindekiler :

ABT Ön Izgara

ABT Ön Tampon

ABT Yan Marşpiyeller

ABT Arka Bagaj Üzeri Spoyler

ABT Arka Tampon Altı Eteği (Bu parça ile birlikte 4 çıkışlı arka son egzos susturucusu da dahildir. Uygun araç modelleri: 1,4 TSI, 1,6 FSI, 2,0 TSI, 2,0 TDI)

Jantlar dahil değildir.

Satış Fiyatı : 3.593,66 €+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 8 Haziran 2009; 12:06:27 >
  • xuniQ öncelikle geçmişş olsun allah beterinden korusun.Trafikte helede istanbulda olduğumuz sürece bu ve benzeri kazalar için potansiyel durumdayızz.Tekrar geçmişş olsun.
    arkadaşlar hafta sonu servisteydimm.İlk çıkan golf 6 ların cam açma mekanizmalrını değiştiriyorlar.Vw bu mekanizmayı ilk çıkanlardan sonra değişiklik yapmışş onun için ilk çıkan araçlatrınkini garantiden değiştiriyorlar.İlk çıktığında alanlar bence servise gitsinlerr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

xuniQ öncelikle geçmişş olsun allah beterinden korusun.Trafikte helede istanbulda olduğumuz sürece bu ve benzeri kazalar için potansiyel durumdayızz.Tekrar geçmişş olsun.
    arkadaşlar hafta sonu servisteydimm.İlk çıkan golf 6 ların cam açma mekanizmalrını değiştiriyorlar.Vw bu mekanizmayı ilk çıkanlardan sonra değişiklik yapmışş onun için ilk çıkan araçlatrınkini garantiden değiştiriyorlar.İlk çıktığında alanlar bence servise gitsinlerr.

teşekkürler, allah razı olsun.
  • gecen hafta golf aldım arkadaşlar, şimdilik memnunum ama bir sorum olacak. camları film yaptıracaktım ancak öğrendim ki camları sökmeden film yapmıyorlar, laser araştırdım onda da aynı sıkıntı var. camları çıkarmadan film/laser yaptırabileceğim bir yer var mı?
  • Öncelikle hayırlı olsun.. Camları neden çıkarttırmak istemiyorsunki? (varsa bi bildiğin ilerde bende yaptırcam bilgim olsun:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

6/8 suç alfa'da olduğundan benim kasko büyük ihtimal delinmeyecekmiş. Karşı tarafın trafik sigortası karşılar dediler. Bir de yedek parça bekliyeceğiz 2-3 hafta. Onun dışında bir de raporla ilgili bir düzeltme yapılması gerekiyor kaza 15.30 alkol raporları 16.00 kaza tutanağına 16.30 yazmışlar, oraya bir paraf attırıp tekrar götürücem raporu. İfadeler ve anlatımda 15.30 yazıyor ama başlığa 16.30 yazmışlar. Sorun olmasın düzelttirin dedi. Pazartesi düzeltilmiş halini götüreceğim.

xuNiQ çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan saklasın. Kaportadır yapılır, sonuçta aracın kabuğudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueGLN

gecen hafta golf aldım arkadaşlar, şimdilik memnunum ama bir sorum olacak. camları film yaptıracaktım ancak öğrendim ki camları sökmeden film yapmıyorlar, laser araştırdım onda da aynı sıkıntı var. camları çıkarmadan film/laser yaptırabileceğim bir yer var mı?

ben yaptırdım zibeart da cam sökülmeden yapılıyor.fiyat 300-350 olması lazım
  • Doğuş Otolar yapar (benim bildiğim kartal). Fitilleri sökerek yapar. Güneş filmi var, güvenlik filmi var. Güvenlik filmini öneririm lakin güneş filminin görevini de kapsar. Doğuşta malzeme Amerikan. amerikan olması önemli. ftk44 ün bahsettiği fiyata güneş filmini, 100 daha verirsen güvenlik filmini yaptırırsın. Aracını alırken yaptırsaydın daha avantajlı olabilirdin. Bence geç kalmadan aldığın bayiden bir fiyat al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueGLN

gecen hafta golf aldım arkadaşlar, şimdilik memnunum ama bir sorum olacak. camları film yaptıracaktım ancak öğrendim ki camları sökmeden film yapmıyorlar, laser araştırdım onda da aynı sıkıntı var. camları çıkarmadan film/laser yaptırabileceğim bir yer var mı?

aracınız hayırlı olsun kazasız cezasız mutlu günler dilerim

camlara gelince lazer işini unut lazer yaptırıp memnun olan 1 kişi görmedim şimdi unuttum ama baya bilgim vardı sağdam soldan onun için lazeri unut dost tavsiyesi

gelelim filime en arka cam ve yan arka camları yaptıracaksan 3 numara yaptır yani en koyusu yok ben ön yan camlarada yaptıracağım diyorsan eyer o zaman tüm camları 2 yani orta koyulukta yaptır neden öyle 3 böyle 2 dedin dersen arabanın ışık almayan yeri azaldığında ton orta bile olsa içerden ve dışardan görünmez ama önler yan camlar yani açık filmsiz olursa arkaları 3 yapsanda içeri ışık girdiği için koyuluk tüm camların 2 orta ton olduğu gibi olur tüm camlara 3 tavsiye etmem zifir karanlık olur gündüz gece gibi gecede öcü gibi olur hiç biyeri göremezsin bi gelenin ışığını görürsün evde mahallede iki aracın arasına girmek istersen yan camları indirmek zorunda kalırsın gayet açık ve net anlattım herşeyiyle tüm arabasına film ve lazer düşünenlere bilgi olsun

gelelim şu cam çıkarma işine uyduruk ustalar bile camı çıkarmadan her türlü araca film çekiyor ilk gördüğüne sorma hemen araştır camı sökmeden yapan muhakkak çıkar

• daha önce ki arabamda (opel cosa) camları çıkararak yapmışlardı uygulamayı çıtalar bir tülqrlü oturmadı yerine bu da beni rahatsız etti. ayrıca camlar çıkartıldığında camlarda sorun yaşayan arkadaşlar oldu. konunun cahiliydim ancak 3. araba da akıllandım araştırıyorum.
  • bugün maltepe ve izmit ziebart ı aradım boya koruma ve film için 700 verdiler fiyat
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.