teşekkür ederim... tüm camları yaptıracağım çünkü simetri takıntım var:) estetik açıdan da beni rahatsız eder kimi açık kimi koyu. 3 numara zaten düşünmüyorum. sanırım 1 numara da çok açık olur, camlardan içerinin ayna gibi görünmesinden rahatsız oluyorum trafikte o yüzden orta koyuluk idealdir diye düşündüm. uyduruk ustalar bile çıkarmadan yapıyor demişsin ama bir sürü yer araştırdım bulamadım, bir tek ziebart çıkarmıyor. o da film + boya koruma yı 700 e yapıyor. varsa bildiğin biryer (kabarma çizilme sorunu da yaşatmayan) camları çıkarmadan film yapan yarın konuşurum.
quote:
Orjinalden alıntı: BlueGLN
teşekkür ederim... tüm camları yaptıracağım çünkü simetri takıntım var:) estetik açıdan da beni rahatsız eder kimi açık kimi koyu. 3 numara zaten düşünmüyorum. sanırım 1 numara da çok açık olur, camlardan içerinin ayna gibi görünmesinden rahatsız oluyorum trafikte o yüzden orta koyuluk idealdir diye düşündüm. uyduruk ustalar bile çıkarmadan yapıyor demişsin ama bir sürü yer araştırdım bulamadım, bir tek ziebart çıkarmıyor. o da film + boya koruma yı 700 e yapıyor. varsa bildiğin biryer (kabarma çizilme sorunu da yaşatmayan) camları çıkarmadan film yapan yarın konuşurum.
hangi ildesin araştıralım
Bende kurşun geçirmez cam yaptırmak istiyorum extreme_oki bi araştırsana dostum sana zamet..
araci aldigniz yerde yaptirmaniz mumkun degilmi arkadaslar daha mantikli belki 100-200 fazla verirsiniz ama daha sonra karisnizda adam akilli muhattap bulursunus ben ole yaptirmistim. problem cikti nerdeyse butun camalr degisti sabah birakip aksam aldim araci
gebze, istanbul, izmit :)
doğuş oto camları söktüğü için orada yaptırmadım.
Merhaba Arkadaşım llumar filim kaplatmak istiyorsan sana bağlarbaşı zeynepkamil caddesinde (Pejo Açı oto karşı sırasında ) bayisi var Ahmet usta hem kaliteli işcilik yapıyor hemde cam sökmeden yapıyor.Hatta bildiğim kadarıyla llumarı ülkemize ithal eden firma sahibinin akrabası diye biliyorum. llumarın web sitesindeki uygulanmış araba resimleri Ahmet ustanın dükkanında yapılmış araçlardı. Tabi ben 1-1,5 sene önce araştımış ve yerine gitmiştim o yüzden telefonları mevcut değil Googleden llumarın sitesini bulup Ahmet ustanın telefonlarını alablirsin,umarım faydam olmuştur. Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: By Devvil
Bende kurşun geçirmez cam yaptırmak istiyorum extreme_oki bi araştırsana dostum sana zamet..
çok pahalıya patlar düşmanınmı varda kurşun geçirmez istiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: BlueGLN
gebze, istanbul, izmit :)
en altdaki arkadaşın verdiği bilgi güzel bir bilgi o ustaya yaptır mesela konuş tel de
Valla dost'un ne demek olduğunu anlayamadığımız için düşman kim seçemiyorum.. Para olsa zaten En azından comfortline alırdım..
2 gun once aracı dogus otoya bıraktık dun aldık.kapılardaki o mekanizmayı degistirmisler.bu is için 3 sirketle anlasmıslar fakat firmanın birisinde problem cıkmıs.ilk gelen golflerde genelde oluyormus.bende bi sorun yoktu ama yinede degistirmisler.simdi olmazsa 3-5 yıl sonra olur dediler ama ozamanda garanti kapsamında olmazmıs.oyuzden araclarınızı bence bi goturun yetkili servisinize simdi sorun cıkmasa bile ilerde cıkabilirmis
birde bu golf 6 nın aksesuarları gelmis ama sitesinde sayfa acılmıyo.dogus oto serviste sordum daha adamların biseyden haberi yok.fiyatlardan haberi olan varmı?
Aksesuar derken? Dışa uygulamak içinmi? :)
quote:
Orjinalden alıntı: By Devvil
Aksesuar derken? Dışa uygulamak içinmi? :)
Kapı marşpiyeli , spoyler , jant , bisiklet taşıma aparatı vs.
İyide zaten Almanyada satılan ürünlerin ürün kodunu alıp Yedek Parçaya verdiğinde onlar sipariş veriyor.. Hatta yeni stop lambası bile çıktı..
yok ben stoplardan memnunum.vites topuzunun fiyatını forumdaki bi arkadastan ogrendim 300 TL.ozellikle 17 jant ve egzoz baslıgı.golf 6 ABT nin urunlerini gordum hic begenmedim.Almanya sitesinde cok guzel jantlar vardı.ama lastiklerle beraber 1500 euro yu buluyo.burda kimbililir kaca gelir.acaba turkiyede dogusoto dan baska alternatif vw orijinal jantı alabilecegimiz biryerler varmı.internetten baktım fakat sanırım orjinal degildi cunku baya bi ucuzdu.jant hemen alamam belki ama egzoz baslıgı dusunuyorum.nerden bulabilirim acaba almanya sitesinde egzoz baslıgı bulamadım.dogus oto da audi TT ye vardı cift cıkıslı arabanın arkasına ayrı bi hava katmıstı sanırım siparis etmislerdi fiyatıda 200 kusurdu
ABT kit ne kadara satılıyorsa bana ordaki fiyatı verdiler getittirirkende ücret falan istemediler orda satıştaki fiyat neyse oynama yapmadan getirirler...
ABT kitini bilemiyorum.ama almanyadaki sitesindeki aksesuarların aynı fiyat olucagını sanmıyorum degilmis de zaten.vites topuzunun almanya daki satıs fiyatı € 124,00 ama burada dogustan 300 tl ye alınmıs.
35 Tl takma ücreti veya kargo olmasın.. Vardır bişeyler sormak lazım ama.. Ben mail' atarım müsait olduğumda doğuş otoya buraya bilgi veririm..
arkadaşlar selam geçen cuma aracımı teslim aldım (resimlerini yüklerim), siparişi özel vermiştim 2.5 ay kadar bekledim ötv indirimine yetişti. aracım golf triptonik highline +sunroof, fırtına gri 122 hp araçtan çok memnunum, 1 haftada 1000 km falan yaptım sağını solunu en ince detaya kadar çözdüm, almak isteyenlere bilgi verebilirim. aracı hiç bozmadan sadece fren kaliperlerini kırmızıya boyattım ve plakaları kestirdim, çok oynayıp basitleştirme taraftarı değilim.
araç için sadece 1 parça arıyorum golfün ilk resimlerinde bir anten vardı, şimdi o anten scirocco resimlerinde var, çok tatlı bir javs anteni bu antene nasıl sahip olabiliriz, çıkma veya yan sanayi olabilirmi yardım ederseniz sevinirim