Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi cok saol.suan tek cozum bu.orjinal bulamazsam bunu alıcam.zaten kesme kaynak yok vidalı sistem begenmezsem cıkarırım.sitede tam belli olmuyor umarım takılınca fuardaki golf gibi olur.birde acaba tanesi mi cifti mi cunku fiyatıda cok uygun bugun bi mail atıcam siteye

quote:

Orjinalden alıntı: mesut_19

kardeşim sanırım bu

http://www.svstuning.com/product.php?pc=26408486001

quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

bence en kral modifiye orjinal spor süsü vermek tabi golf GTI alabilsek bunlara hiç gerek olmazdı.
    fuardaki golfler bence örnek alınması gereken arabalar, hem sade hem spor

bende sana katılıyorum zaten bunun icin ugrasıyorum.mesela abt kitine bakıorum abuk subuk bisey olmus oysaki GTI paket yapsalar veya golf v lerdehi gibi GT paket filan olsa cok ii olurdu.
    ben zaten orjinal aksesuarlara bakıorum istedigim bi jant bide egzoz baslıgı.fuardaki golf u hatırlasana nasıldı ama '' collectors edition''

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

ya arkadaslar ilk resimdeki gibi bi egsoz baslıgını nerden bulabilirim bilgisi olan yokmu araca bambaska bi hava katmıs.aynısı olmasa da olur resimdeki gibi dursun yeter.ama bazı araclarda sonradan takıldıgı okadar belli oluyoki kesiolar filan sonra takıolar ole olmasını istemiorum.bu konuda yardımcı olucak kimse yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 15 Haziran 2009; 12:54:50 >

• arkadaslar dogus otoyu aradım ve bu jantın fiyatını sordum almanyada 245 euro buradaki fiyatı 780 TL

17''
  • ÇİFTİ OLMASI LAZIM, ZATEN ÖZEL YAPILMIŞ
    AYRICA DEDİĞİN GİBİ RİSKİ YOK HEM UCUZ HEMDE BEĞENMEZSEN ÇIKARABİLİYOSUN, KAYNAKTAN DAHA İYİ
    ORJİNALLERE YAKINDAN BAKTIM FARKI YOK GİBİ, AMA HERŞEY TAKINCA BELLİ OLUR
    AMA BEN YİNE İDDA EDİYORUM FUARDAKİ ARABA AMBİYANSINI YAKALAMAK İÇİN MİNİK ANTEN ŞART
    quote:

abi cok saol.suan tek cozum bu.orjinal bulamazsam bunu alıcam.zaten kesme kaynak yok vidalı sistem begenmezsem cıkarırım.sitede tam belli olmuyor umarım takılınca fuardaki golf gibi olur.birde acaba tanesi mi cifti mi cunku fiyatıda cok uygun bugun bi mail atıcam siteye

quote:

Orjinalden alıntı: mesut_19

kardeşim sanırım bu

http://www.svstuning.com/product.php?pc=26408486001

quote:

bence en kral modifiye orjinal spor süsü vermek tabi golf GTI alabilsek bunlara hiç gerek olmazdı.
    fuardaki golfler bence örnek alınması gereken arabalar, hem sade hem spor

bende sana katılıyorum zaten bunun icin ugrasıyorum.mesela abt kitine bakıorum abuk subuk bisey olmus oysaki GTI paket yapsalar veya golf v lerdehi gibi GT paket filan olsa cok ii olurdu.
    ben zaten orjinal aksesuarlara bakıorum istedigim bi jant bide egzoz baslıgı.fuardaki golf u hatırlasana nasıldı ama '' collectors edition''

ya arkadaslar ilk resimdeki gibi bi egsoz baslıgını nerden bulabilirim bilgisi olan yokmu araca bambaska bi hava katmıs.aynısı olmasa da olur resimdeki gibi dursun yeter.ama bazı araclarda sonradan takıldıgı okadar belli oluyoki kesiolar filan sonra takıolar ole olmasını istemiorum.bu konuda yardımcı olucak kimse yok mu

• ÇİFTİ OLMASI LAZIM, ZATEN ÖZEL YAPILMIŞ
    AYRICA DEDİĞİN GİBİ RİSKİ YOK HEM UCUZ HEMDE BEĞENMEZSEN ÇIKARABİLİYOSUN, KAYNAKTAN DAHA İYİ
    ORJİNALLERE YAKINDAN BAKTIM FARKI YOK GİBİ, AMA HERŞEY TAKINCA BELLİ OLUR
    AMA BEN YİNE İDDA EDİYORUM FUARDAKİ ARABA AMBİYANSINI YAKALAMAK İÇİN MİNİK ANTEN ŞART

abi fuardaki arabaların ambiyansını yakalmak istiyosak en az 17 jant almamız lazım.ama dandik bi jant degil tabi.en az 6-7 yerde baktım 17'' golf gti jantı takımı 900-1100 TL orjinal yazmıslar acaba orjinalmi gercekten cunku dogusu aradım adamlar benim begendigim jantın tanesine 780 TL dediler.yani takımı 3120 TL ediyo bu fiyatı yurtdısındaki vw kullanıcıları duysa kimbilir nereleriyle gulerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 15 Haziran 2009; 22:31:20 >
  • http://binekarac.vw.com.tr/vw/pdf/Golf_VI_Zub_TR.PDF Tıklayın bakalım Arkadaşlar!
  • egzos ucunu internetten ucuza almak yerine atatürk sanayide 120 tl civarı gibi bi paraya elde istediginiz şekilde super kaliteli yapıyorlar, değmez netten almaya..
  • elde mi yapıyolar?acaba birebir yapabilirler mi
  • Bende aranıza katıldım. Highline 122hp DSG. Keşke sunroof ta olsadı diyorum ancak ondan bile önce böyle bir araca nasıl olurda xenon bile konmaz anlamış değilim. Hadi comfortline a koymadın highline diye geçen en üst seriye neden koyulmamış hiç anlam veremedim.

Bu arada motoru incik boncuk ayarlanmış golfün sanayide elde vs de yapılmış hiçbirşeyini takmayın. O motorun max performans verebilmesi için herşey ince ince ayarlanmış vaziyette, 1 tane parçanın saçma sapan olması durumunda tüm dengeleri bozulur. Alınacak ise profesyonel firmanın sadece golfün elinizdeki modeli için olanından alınması lazım. Onlarda pahalı ama garanti oluyor...
  • Hayırlı olsun aracın dostum hoşgeldin aramıza..

Golf 6 kullanıcıları kulübü Bekliyoruzz...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 18 Haziran 2009; 2:19:13 >
  • quote:

arkadaslar dogus otoyu aradım ve bu jantın fiyatını sordum almanyada 245 euro buradaki fiyatı 780 TL

17''

Çok güzel bir seçim..Çok hoşuma gitti..

• benimde cok hosuma gitti ama fiyata baksana takımı 3120 TL ye geliyo bide bunun lastigi var of offf
    quote:

Orjinalden alıntı: Playboy22

quote:

arkadaslar dogus otoyu aradım ve bu jantın fiyatını sordum almanyada 245 euro buradaki fiyatı 780 TL

17''

• quote:

Orjinalden alıntı: Austin powers

Bende aranıza katıldım. Highline 122hp DSG. Keşke sunroof ta olsadı diyorum ancak ondan bile önce böyle bir araca nasıl olurda xenon bile konmaz anlamış değilim. Hadi comfortline a koymadın highline diye geçen en üst seriye neden koyulmamış hiç anlam veremedim.

Bu arada motoru incik boncuk ayarlanmış golfün sanayide elde vs de yapılmış hiçbirşeyini takmayın. O motorun max performans verebilmesi için herşey ince ince ayarlanmış vaziyette, 1 tane parçanın saçma sapan olması durumunda tüm dengeleri bozulur. Alınacak ise profesyonel firmanın sadece golfün elinizdeki modeli için olanından alınması lazım. Onlarda pahalı ama garanti oluyor...

1 - yurt dışında seçenek olarak xenon donanımı var
    2 - extra donanım seçeneğinde isteğe bağlı xenon lu mercekli far getirtile biliyo
    3 - istediğin mercekli xenon olsun sonradan çok cüzzi miktarlara takanlar var yardımcı ol dersen onuda hallederiz
    4 - xenon konusunda ve mercek konusunda sana katılıyorum araba 10 numarada donanım konusunda doğuş çok acımasız acımaz da çünki araba tutulduğu için böyle şeylerin ve buna benzer şeylerin olması çok normal
    5 -www.vwcity.tr.cx bekliyorum katılımını

• Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• Arkadaşlar, ben de Golf 6 trendline, TSI ,122 HP bir otomobil aldım..http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/golf/hangi Wolkswagen in resmi sitesinde ,trendline modeller için çelik jantın standart olduğu belirtilmiş..Benimkinde ise aliminyum jant var..Aldığım yerden ,çelik jantları talep edeceğim..Golf 6 nın hangi modelini alırsanız alın,çelik jantlarınızı mutlaka isteyin..Opsiyonel olsaydı sitede belirtirlerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Eylül 2009; 11:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playboy22

quote:

17''

Kardeş zaten tüm Golf 6 modellerinde çelik jant standart olarak görünüyor..Para verip almana ne gerek var.. http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/golf/hangi

• arkadaşlar aracı yeni aldım 1.4 122 hp trendline
    1.aracı sadece test edip atıp tutanlara çok güldüm
    2.arabanın içindeki ilk yüz kilometreden sonra başka bir araca bindiğinizde yüzünüzün şekli değişiyor
    3.aracın sessizliği o kadar iyiki saatte 150 ile giderken bile tek bir tıkırtı çıtırtı çıkmıyor(180 e doğru biraz motor sesi var) biraz rüzgar sesi oluyor ama onu engellerlerse araba yerine mopet sürün
    4.aracın iç dizaynı çok hoş fiyatı da çoksa çok ikinci elde 6 yılda anca kendi yarı fiyatına düşen bir araç tabii pahalı olur
    5.ewet araçtan biraz çalmışlar.ama araba çalışıyor
  • arkadaslar selam bnde 1 ay ıcınde beyaz hıglıne 122 hp dsg arac almayı dusnuyorum 160 ta olabılır hangısı warsa benımde su merceklı xenon ısı cok kafama takılıyor gercekten getırtebılıomuyuz eger ole sıparıs verırsem 2 aydan once gelmez arac burada orjınalını satan warmı bırde hıglınede merceksız xenondamı yok onu anlamadm bırde 122 lıkle 160 lık arasındakı fark nasıl arkadaslar bılen bırısı warsa lutfen yardımcı olsn cok kararsızım eger deger dıyorsanız zorlucam jantlarda harıka ayrıca bnde ıstıyorum ama dedıgınız gıbı 3.000 tl yı gecmesı dusundurucu yavas yavas halletcez artık tesekkurler sımdıden

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Arkadaşlar, ben de Golf 6 trendline, TSI ,122 HP bir otomobil aldım..http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/golf/hangi Wolkswagen in resmi sitesinde ,trendline modeller için çelik jantın standart olduğu belirtilmiş..Benimkinde ise aliminyum jant var..Aldığım yerden ,çelik jantları talep edeceğim..Golf 6 nın hangi modelini alırsanız alın,çelik jantlarınızı mutlaka isteyin..Opsiyonel olsaydı sitede belirtirlerdi..

daha pahalı ve daha iyi olan alüminyum alaşım janttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 9 Mart 2010; 8:52:39 >

• Selam Arkadaslar,

Bende Golf 6 aldim daha yeni ama kullanmaya firsatim olmadi daha. Arac konusunda pek bilgim yok bundan önce Mercedes A160 Benzin 102 PS ve Golf 5 2.0 SDI 75 PS :]Kullandim.

VW Almanya bayisinden aldim ikinci el olarak. Aracin butun bakimlari yapilip 18 Agustosta teslim edilicek. Ilk sahibinden 85bin Kmde arac.

Golf 6 2.0 TDI 110 PS Comfortline
    2009 Model Metalik Gri a

Aracta :

Gunduz Fari
    Koltuk Isitma
    Kol Yaslama
    Bardakligin orda Surgulu bi bolme
    Renkli Cam orginal
    Tekerlek patlayinca sisirme kendini.
    Klima
    ESP
    MFA
    12 V

Pek bir sey yok gibi ama ne yapalim. Jantlar Plastik ama Celik gibi duruyor.

Yaz lastikleri var ustunde. Jant almak istiyorum ama seneye yazin yazlik olarak gene.
    Kislik olarak Norrmal gene eski plastik jantla kislik lastik alip idare edicem.

Jant olarak hangi modeli onerirsiniz
    Almanya yollari iyi fakat seneye TR ye tatile giderken guzel bi Jant almak istiyom hangi Jant gider yardim edermisiniz.
    Baska neleri degistirmem lazim guzel bir gorunum icin ? Tabi cok masraf yapmadan baslamak istiyorum once. Simdilik goruntu iyi olsun yeter

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.