Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan piyasada golf 6 varmı? hiç bir yerde bulamıyorum. haziranın ilk haftası 1.4 tsi trendline lar gelicek dediler. highline ötvden sonra gelirmiş. bende highline istiyorum.
  • Golf VI'da opsiyonel olarak led'li veya led'siz Bi-Xenon far var mı?
  • bende golf vı 160 hp dsg beyaz highline aracımı almıs bulunmaktayım araç cok güzel herkese tavsiye ediyorum..
  • merhaba,
    3 gündür yorumlarınızı okuyorum sonunda siteye üye oldum :)
    10 yıllık opel corsa kullanıcısıyım. Dün çok zor da olsa bir adet golf 1.4 tsi 122 hp dsg trendline bulabildim haziran ortası gibi almış olacağım sanırım. comfortline olsun istedim ama bulamayınca trendline ile yetinmek zorunda kaldım. gördüğüm kadarıyla sis farı yok aracın üzerinde daha sonradan ilave edilebiliyor mu?
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrimir

şuan piyasada golf 6 varmı? hiç bir yerde bulamıyorum. haziranın ilk haftası 1.4 tsi trendline lar gelicek dediler. highline ötvden sonra gelirmiş. bende highline istiyorum.

merhaba,
    Dün itibariyel istanbul MEZ Oto'da ve ACARLAR'da birer adet golf vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueGLN

gördüğüm kadarıyla sis farı yok aracın üzerinde daha sonradan ilave edilebiliyor mu?

Hocam sis farını rahatlıkla taktırabilirsin, tabi bunu serviste yaptırırsan biraz tuzlu olur ama garantisinde bir problem cıkmaz, dışarda özel yaptırırsanda 3 te biri fiyatına yaptırabilirsin ama servis garantisi için sorun çıkarabilir...
  • way hocam hayırlı olsun aynısının tıpkısı bende war :)

kazasız belasız

quote:

Orjinalden alıntı: DuKabey

bende golf vı 160 hp dsg beyaz highline aracımı almıs bulunmaktayım araç cok güzel herkese tavsiye ediyorum..
  • quote:

merhaba,
    10 yıllık opel corsa kullanıcısıyım. Dün çok zor da olsa bir adet golf 1.4 tsi 122 hp dsg trendline bulabildim haziran ortası gibi almış olacağım sanırım. comfortline olsun istedim ama bulamayınca trendline ile yetinmek zorunda kaldım. gördüğüm kadarıyla sis farı yok aracın üzerinde daha sonradan ilave edilebiliyor mu?
    teşekkürler...

TREDLİNE SİS FARSIZ

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

SİS FARLI HALİ

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

tahmini söylüyorum 700 civarı öyle bişey demişti arkadaşım ikinizi tanıştırayım bilgi alışverişi yapın oda bu forumda

• tsi ler biraz pahalı gibi sizce 1.6 trendline dsg sizce tatmin eder mi
  • arkadaşlar higline üzerinde bulunan dokunmatik ekran standart rcd510 model müzik çalar sanırım. Araca geri kamera takılsa rcd510 dan görüntü alınabilirmi. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

tsi ler biraz pahalı gibi sizce 1.6 trendline dsg sizce tatmin eder mi

bana göre her marka araçta 3 donanım seçeneği mevcut ise alınacak en kötü ihtimal orta donanım alınmasıdır ama golf dsg tredline alcaksan paranda ona yetiyorsa tatminde eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: haks446

way hocam hayırlı olsun aynısının tıpkısı bende war :)

kazasız belasız

quote:

Orjinalden alıntı: DuKabey

bende golf vı 160 hp dsg beyaz highline aracımı almıs bulunmaktayım araç cok güzel herkese tavsiye ediyorum..

eywallah hocam bilmukabele :)
  • BlueGLN "extreme_oki" nin eklediği araç benim ben geçen hafta taktırdım sis farını yok spordu şuydu buydu dediler 700 aldılar benden ama istersen normaller var dediler ama oda sırıtır tam oturmaz onlarda 580 demişlerdi sanırım, sis farından memnunum çok geniş aydınlatması var fakat sis farında motor yok (direksiyonu döndürdüğünde dönmesi için) aracımı alayım highline'a dönüştürürüm param oldukca deme ne orj. alarm nede direksiyondan kumanda takılıyor.. sanruff istedim ona bile cart curt ettiler.. Ayrıca Almanyada geri vitese taktığında sağ sol aynalar sabit şekilde aşaya iniyor rahat kullanım için ve geri görüş kamerası var. Bunuda sordum almanyadan sipariş edilirse geliyor dediler..

(Şöylede bir konu açmış bulunmaktayım Golf kullanıp şikayeti olanlar baksın (aslında silselerde keşke burdan yürütsem okuyan varsa silebilir =/)http://forum.donanimhaber.com/m_31799244/tm.htm )

(ayrıca 122Hp'leri ABT Kitle 140'a yükseltiyorlarmış 1600€ falan dediler ve garanti içiymiş ve arkadaşlar golf 6'lardaki sis farı ampülü H11'mi? H4'mü? H4-5'mi? Bilgisi olan yazabilirmi?)

(Tüm (yeni/eski) araç sahiplerinede hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 21 Mayıs 2009; 16:59:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

BlueGLN "extreme_oki" nin eklediği araç benim ben geçen hafta taktırdım sis farını yok spordu şuydu buydu dediler 700 aldılar benden ama istersen normaller var dediler ama oda sırıtır tam oturmaz onlarda 580 demişlerdi sanırım, sis farından memnunum çok geniş aydınlatması var fakat sis farında motor yok (direksiyonu döndürdüğünde dönmesi için) aracımı alayım highline'a dönüştürürüm param oldukca deme ne orj. alarm nede direksiyondan kumanda takılıyor.. sanruff istedim ona bile cart curt ettiler.. Ayrıca Almanyada geri vitese taktığında sağ sol aynalar sabit şekilde aşaya iniyor rahat kullanım için ve geri görüş kamerası var. Bunuda sordum almanyadan sipariş edilirse geliyor dediler..

(Şöylede bir konu açmış bulunmaktayım Golf kullanıp şikayeti olanlar baksın (aslında silselerde keşke burdan yürütsem okuyan varsa silebilir =/)http://forum.donanimhaber.com/m_31799244/tm.htm )

(ayrıca 122Hp'leri ABT Kitle 140'a yükseltiyorlarmış 1600� falan dediler ve garanti içiymiş ve arkadaşlar golf 6'lardaki sis farı ampülü H11'mi? H4'mü? H4-5'mi? Bilgisi olan yazabilirmi?)

(Tüm (yeni/eski) araç sahiplerinede hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin)

araç bana haziranın ortası gibi geliyor, ben biraz telaşlandım ama golf kullananlar opel e göre aydınlatmanın daha iyi olduğunu çok sık ihtiyaç duymayacağımı söylediler. sen nerede taktırdın sis farını? aracı alıp highline dönüştüremyeceğimin farkındayım, en çok isteğim yeni arabada sunroof tu ama piyasada otomatik araç kalmadığı için almak durumunda kaldım kısmet bir daha ki arabaya artık :) teşekkür ederim...

• Orjinalden alıntı: extreme_oki

merhaba,
    teşekkürler...

teşekkürler araç sahibi arkadaş konuyla ilgili yazmış.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cagrimir

şuan piyasada golf 6 varmı? hiç bir yerde bulamıyorum. haziranın ilk haftası 1.4 tsi trendline lar gelicek dediler. highline ötvden sonra gelirmiş. bende highline istiyorum.

merhaba,
    Dün itibariyel istanbul MEZ Oto'da ve ACARLAR'da birer adet golf vardı.

acarlarda ki highline idi sanırım...
  • Arabanın aydınlatması güzel fakat far ayarı gerekitiriyor sisleride açtınmı yolun heryeri netleşiyor =) ben sisleri Ankara/Şaşmaz'daki Doğuş Otoya taktırdım..

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?  YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 22 Mayıs 2009; 13:58:17 >

• quote:

Arabanın aydınlatması güzel fakat far ayarı gerekitiriyor sisleride açtınmı yolun heryeri netleşiyor =) ben sisleri Ankara/Şaşmaz'daki Doğuş Otoya taktırdım..

far xenon mu??

• xenon sorun çıkartır ucuzları (çin=)) silecek motorunu falan bozuyormuş eğer aldığında arabanın beynini bozarsa garanti içi olmaz dediler.. Far (H7): Osram Cool Blue Hyper White 5000K / 55TL =)
  • quote:

Arabanın aydınlatması güzel fakat far ayarı gerekitiriyor sisleride açtınmı yolun heryeri netleşiyor =) ben sisleri Ankara/Şaşmaz'daki Doğuş Otoya taktırdım..

Sisler xenonmu acaba? Normal kısalar xenon gibi gözüküyor.Aydınlatması nasıl yeterlimi sisve kısaların?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.