benzin ne kullanıyorsun 97 oktan kullanma.şikayetin büyükse servise gidiniz programla ayarlarlar.titretecek kadar düşmemesi lazım 800 d/d da olması ve sabit olması lazım. lastik basınç ayarları bahsettiğim gibi fabrika verileri ve bende fabrika ayarlarını kullanıyorum.ama bazıları için yüksek gelebilir sonuçta aracı sertleştiriyor çoğu kişi bu ebat lastikler için 30 psi hava kullanıyor. yalnız lastikler kötü gelmişş benimkisi michelin energy saver yani tasarruf lastiği.pirelli biraz sert lastik.
Yakıt olarak 95 oktan kullanmam gerektiğini söylediler, ben de Opet'ten 95 oktan doldurdum. Titreme olayı ilk aldığımda var gibiydi (şu an 400 km'de) ama şimdi bir problem gözükmüyor. Tekrar ederse 2000km'de bakıma götürdüğümde göstericem. Malesef ellerinde bir tane Highline vardı ben de hemen ayırtmıştım, lastikleri sonradan gördüm. Çoğunda Michelin ve Hankook var ki ikisi de oldukça yumuşak lastikler. Arabadan şu an için çok memnunum, ama kendimi tutamayıp zaman zaman boş yolda 180'i geçtim umarım motor zarar görmemiştir. Araç hem şehiriçinde hem de uzun yolda çok iyi sürüşe sahip. Otomatik kilitleme-açma ve geri vitese takınca sağ aynanın kaldırımı göstermesini ayarladım. Yalnız bir sorum daha var kitapta bulamadım, kumanda sadece bagajın kilidini açıyor ama ben basınca bagajın kalkmasını istiyorum. Elim doluyken önemli bir özellik, bu özellik mevcut mu?
araç ilk çalıştığında motor normal rolantiye düşene kadar benim araç tada orta derecede titreme var zaten rolantiye düşene kadar takribi bir 20 sn bekleyip öyle hareket ediyorum.aracı 1.500-2.000 km ye kadar yaklaşık 3.500-4000 devri geçmeden ve tam gaz kullanmadan ve de hep aynı devirde gitmeden kullanmanı taviye ederim.gerçi fabrika da motorlar araca takılmadan önce bir alıştırma yapılıyor fakat üzerinde hiç bir yük olmadan zorlanmadan deneniyor.aracınızı yeni aldığınızda ise yaklaşık 1.4 tona yakın bir yüke hareket veriyor onun için motorun ömrüne direkt etkisi var rodajın.ileride faydasını görürsün vede motorun düzensiz aşınmamış olur rodaja dikkattt. bagajın elden bağımsız otomatik açılma özelliği yokk.olmamasıda iyi bozulduğunda gereksiz birrr vede yüksek tamir maliyeti.
quote:
Orjinalden alıntı: Zahirpau
Yalnız bir sorum daha var kitapta bulamadım, kumanda sadece bagajın kilidini açıyor ama ben basınca bagajın kalkmasını istiyorum. Elim doluyken önemli bir özellik, bu özellik mevcut mu?
tek basışta kiliti açıyor eğer basılı tutarsanız bagajı açıyor, açıyor diyorum kaldırmıyor ama loguyu flip etmişsiniz de sadece kaldırmamışsınız gibi bırakıyor bagaj kapağı 1-2cm dışarı atılıyor size sadece kapağı kaldırıyorsunuz. Gerçi bagaj kapağının yapısı yüzünden yine tutacak yer olmadığından bir işe yaramıyor bu özellik ama biraz kasarsanız da dirseğinizle silecek kolundan kaldırabiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: xuNiQ
quote:
Yalnız bir sorum daha var kitapta bulamadım, kumanda sadece bagajın kilidini açıyor ama ben basınca bagajın kalkmasını istiyorum. Elim doluyken önemli bir özellik, bu özellik mevcut mu?
tek basışta kiliti açıyor eğer basılı tutarsanız bagajı açıyor, açıyor diyorum kaldırmıyor ama loguyu flip etmişsiniz de sadece kaldırmamışsınız gibi bırakıyor bagaj kapağı 1-2cm dışarı atılıyor size sadece kapağı kaldırıyorsunuz. Gerçi bagaj kapağının yapısı yüzünden yine tutacak yer olmadığından bir işe yaramıyor bu özellik ama biraz kasarsanız da dirseğinizle silecek kolundan kaldırabiliyorsunuz.
bagaj açıkken bi resmini çekin geriden tam çekin ve net bi görüntü olsun ama birde sağ veya sola yaklaşın o kısmı biraz yakından çekin size süper bir fikir verecem istediğinize kavuşacaksınız belkide göre herkes uyguluyacak bunu
gtd nin devasa torku ve torku verdiği devire baklırsa
gtd ciler ile gti ciler arasında büyük tartışmalar çıkacak gibi
quote:
Orjinalden alıntı: extreme_oki
quote:
quote:
bagaj açıkken bi resmini çekin geriden tam çekin ve net bi görüntü olsun ama birde sağ veya sola yaklaşın o kısmı biraz yakından çekin size süper bir fikir verecem istediğinize kavuşacaksınız belkide göre herkes uyguluyacak bunu
Allah başka dert vermesin ::) Jetta da anahtardaki düğmeye uzun basınca kapak yarıya kadar açılıyor. Ama Golf ün kapağı hatcback olduğu için kalkamıyor olabilir.
yeni golfün refleks gümüş ve fırtına gri fotoları varmı
quote:
Orjinalden alıntı: extreme_oki
yarın gün ışığında çekerim de, aslında benim de aklıma gelmedi değil bi şeyler, gövdede kalan stopların uzantısına yay konulabilir, bagaj kapağında kalan stopların tam arkasına gelicek kısma
Hazır el attınız madem, kilitleme tuşuna basınca da bagaj kapağı otomatik kapansın
quote:
yarın gün ışığında çekerim de, aslında benim de aklıma gelmedi değil bi şeyler, gövdede kalan stopların uzantısına yay konulabilir, bagaj kapağında kalan stopların tam arkasına gelicek kısma
benim aklımada pistonlara ait bi fikir geldi hani orjinallik bozmamak açısından nasılım süperim demi
quote:
Hazır el attınız madem, kilitleme tuşuna basınca da bagaj kapağı otomatik kapansın
onada bu kurma makinaları varya onu uygularız açınca kurar kaparkende salar ama oraya kumanda mekanizmasını yapmak lazım belki bi ek yapa biliriz kumandaya kumandanın komut sistemini çözersek kapama tuşuna entegre yaparız basınca onuda kapar
quote:
Orjinalden alıntı: zone
yeni golfün refleks gümüş ve fırtına gri fotoları varmı
Bir önceki sayfada fırtına gri fotolarını görebilirsin....
Arkadaşlar selam,
özellikte forumda 3-4 arkadaşın beyaz golf kullandığını gördüm. ben mayısın 2. haftası beyaz yeni golf 1.4 tsi 160 hp tiptr. DSG Highline bir araç alacağım. arabanın beyaz olması konusunda bilgi veririmisiniz onaylarmısınız almamı sizce veya başka renk önerileri var mı.?
quote:
Orjinalden alıntı: haks446
Arkadaşlar selam,
özellikte forumda 3-4 arkadaşın beyaz golf kullandığını gördüm. ben mayısın 2. haftası beyaz yeni golf 1.4 tsi 160 hp tiptr. DSG Highline bir araç alacağım. arabanın beyaz olması konusunda bilgi veririmisiniz onaylarmısınız almamı sizce veya başka renk önerileri var mı.?
Aracınız hayırlı olsun öncelikle, beyaz rengin bir kaç avantajı var, birincisi eğer arabanızı çok sık temizlemeye vaktiniz yoksa kirlendiğinde iğrenç görünmeyen renklerden biri beyazdır. Aracı temizlediğinizde ise gerçekten araba ben gıcır gıcırım diyor. Ön yüzü geniş ağızlı bir tasarım çizgisine sahip olduğundan ve burdaki ızgaralar koyu renkli olduğundan araç açık renkli olunca ciddi bir kontrast elde ediliyor beyaz renkte zirve yapıyor. Ön ızgarayı kontrast olarak göstermek aracın sportif görünümünü baskınlaştırıyor. Arabanın çizgilerini net bir şekilde ortaya çıkarıyor.
Tabi diğer renklerin de kendine göre avantajları var, ama golf 6'ya en yakışan renk resif mavisi ve beyaz renk olduğunu düşünüyorum.
İlginize ve açıklamanıza teşekkürler. Bende öyle düşünüyorum. birde beyaz arabada bu kadar bir patlama oldu göze hoş geliyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: haks446
Arkadaşlar selam,
Aracınız hayırlı olsun öncelikle, beyaz rengin bir kaç avantajı var, birincisi eğer arabanızı çok sık temizlemeye vaktiniz yoksa kirlendiğinde iğrenç görünmeyen renklerden biri beyazdır. Aracı temizlediğinizde ise gerçekten araba ben gıcır gıcırım diyor. Ön yüzü geniş ağızlı bir tasarım çizgisine sahip olduğundan ve burdaki ızgaralar koyu renkli olduğundan araç açık renkli olunca ciddi bir kontrast elde ediliyor beyaz renkte zirve yapıyor. Ön ızgarayı kontrast olarak göstermek aracın sportif görünümünü baskınlaştırıyor. Arabanın çizgilerini net bir şekilde ortaya çıkarıyor.
Tabi diğer renklerin de kendine göre avantajları var, ama golf 6'ya en yakışan renk resif mavisi ve beyaz renk olduğunu düşünüyorum.
Beyaz renk golf'e çok yakışıyor. Geçen sene aracı alırken çok ısrar ettim beyaz renk için koca türkiyede bir tane bulamadılar. Fırtına grisi almak zorunda kaldım. Fakat aklım hala beyazda o yüzden şanslısınız hiç çekinmeden tercih edin derim. Golf 6 da daha bir güzel duracağına eminim.
tornado kırmızı diyecem ama bulabilirler mi acaba doğuş otomotiv
bende gümüş gri hastasıyım ama her araçta başka hiç bi rengi yakıştıramıyorum camlarada film çektirdiğinde off diyorum yani gümüş gri hem ikinci elde tutuluyo hemde kiri pisliği belli etmiyo o yüzden avantajlı beyaz ve siyah ise hemen hemen aynı uyumdalar siyahın kötü yönü yazın arabanın içinin hamam olması klimada daha kötü yapıyo uyuşturup kalıyo vücudu tutuluyo her yerin beyazın avantajı kaza yaptın misal orayı yaptırdın değiştirdin oynattın veya hiç bi renk beyaz kadar saklayamaz kusuru bu konuda en iyi renk beyazdır ama şöyle düşündüğümde okadar parayı veripte opak renk almam be abi ya
GOLF 6 kullanan arkadaslar, aracinizin al taraflarindan tikirti gibi bir ses duydunuz mu?
bakalım farklı olan şeyi bulabilecekmisiniz
En üsteki fotoğrafta şişman adam var fark o mu acaba?