Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: h2e

öncelikle merhaba;

bugün kayseri vw ve audi bayisi olan öz-sa'dan geliyorum.
    golf VI higline modelini almayı düşünüyorum ötv'den de yararlanarak fakat gittiğimde bana söylenen, doğuş oto stoklardaki arabaları bitirmeye çalışıyo. yeni sipariş verirseniz de 3 ila 3.5 ay arasında geleceği söyleniyo ötv indirimide ozamana bitecek deniyo.
    anlaşılan ellerinde bulunan trendline ve az da olsa comfortline ları satmaya çalışıyolar. highline türkiyede hiç yok şuan...

sizce bu mantıklımı, araç sipariş ediyosun 3 yada 3.5 ayda geliyo??? ayrıca bilerek ötv indiriminin bitmesini beklercesine 3 ay süre vermeleri bana samimi gelmedi doğrusu...

pazarlığını yap parasını ötv indirimli bir şekilde ver arabaya 3 ay sonra biniver highline alcaksan ayna paketi varmış onuda iste sensörler ayna paketindeymiş gelişmelerden haberdar et

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuzz

ötv'nin 3 ay daha uzatılması gündemde.. haziran değil, eylül 17'de bitmesi kuvvetle muhtemel.. Kayseridekiler boşuna beklerler ötvnin artmasını; kaldıki ötv satıcılara kalan bir meblağ değil.. devletin alacağı..

kayseri değilde adana yada mersinle görüşmenizi tavsiye ederim. 3ay içerisinde adınıza münhasır wolfsburgda üretim yaptırılabilmesi ve üretilen aracın 3 aylık süre bitmeden gümrükden girerek size teslimi için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Zaten şu 3aylık dönem dahilinde artan siparişlerin imalatı ve teslimi için doğuş grup almanyaya ekip gönderdi. Dünya genelinde azalan bir talep, buna mukabil TRde artan bir iç talep var. Türkiye için daha uzun süre üretim dönemi ve daha hızlı teslimat için fabrikadan teminat istenecekti. Son durumu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kapora alıp, adınıza tam teşekküllü sipariş formu ve imalat talebi tanzim ediliyor. Ve talebe dönük olarak, isminize imalat yapılyor. Ve online olarakda takip yapılabiliyor.

ötv yi senin için şu şekilde değerlendireceğim bulduğun bula bileceğin en güzel fırsat çünki seçim için yapılan bi güzellik parası olan değerlendiriyo uzatılması sadece bir hayal olur.

doğuşada gelince onlar ötv devam etmesi için dua bile ederler çünki şuandaki ötv indirimli fiyat listesi zaten olması gereken fiyat listesi yani ne oluyor indirilen 6 milyar cukka oluyo ötv kalkınca fiyatı çok yükseltemeyecek çünki müşteri alacağını 3 ayda almış olacak o yüzden ötv nin uzaması onun için bulunmaz bir fırsat olur 1 yılda yapacağı cıroyu şu 3 ayda inanki yapmıştır o yüzden uzatılsa ötv ekmeğine bal sürülmüş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 23 Mart 2009; 14:02:08 >

• sn yakuz;
    sanayi ve çalışma bakanı zafer çağlayan dün yaptığı basın toplantısında ötv nin kesinlikle uzatılmayacağını söyledi.
  • ayna paketi ne, ayrı bi paket mi var? zaten highline'da katlanabilen ayna standart. ayrıca görsel park desteğide standart rcd510 ekranında.
    quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

quote:

öncelikle merhaba;

golf VI higline modelini almayı düşünüyorum ötv'den de yararlanarak fakat gittiğimde bana söylenen, doğuş oto stoklardaki arabaları bitirmeye çalışıyo. yeni sipariş verirseniz de 3 ila 3.5 ay arasında geleceği söyleniyo ötv indirimide ozamana bitecek deniyo.
    anlaşılan ellerinde bulunan trendline ve az da olsa comfortline ları satmaya çalışıyolar. highline türkiyede hiç yok şuan...

sizce bu mantıklımı, araç sipariş ediyosun 3 yada 3.5 ayda geliyo??? ayrıca bilerek ötv indiriminin bitmesini beklercesine 3 ay süre vermeleri bana samimi gelmedi doğrusu...

pazarlığını yap parasını ötv indirimli bir şekilde ver arabaya 3 ay sonra biniver highline alcaksan ayna paketi varmış onuda iste sensörler ayna paketindeymiş gelişmelerden haberdar et

• ötv indiriminden yararlanarak 3ay ilerisine sipariş verebiliyomuyum eminmisinz arkadaşlar?? bide bana bu 3 ay olayı samimi gelmedi hiç mi yok almanyada benm istediğim araçtan yada bu kadar uzun sürmesi imkansz bi aracın üretiminin...
  • tesekkurler hocam anladım.dediğiniz dogru range degerine bakmamak lazım.cunku kac gundur 100 km yazıo hiç azalmadı.trafik ici cok yakıo dur kalk dur kalk derken...

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

hocam peki sunu merak ediorum acaba depoyu full ledimi nekadar yazıo acaba hic denedinizmi?
    yani cok sacma gelio depo yarıdan fazla ve sadece 230 km yazıo. 55 lt deposu var ben baktım 100 tl lik benzinle yanılmıyosam 36 lt si doluyo
    tum bunları goz onunde bulundurunca benim moralim bozuldu

Ben depoyü yeni fulledim 580km yol gösteriyor, fakat önceki depoların hepsiyle benzin ışığı yanana kadar 650km'yi geçtim. Ş.içi çok yoğun trafikte (18km yolu 50dk da gidiyorum) tüketim değerim 8,5 lt civarında geziniyor benim.

• quote:

ayna paketi ne, ayrı bi paket mi var? zaten highline'da katlanabilen ayna standart. ayrıca görsel park desteğide standart rcd510 ekranında.

bak 2-3 sayfa öncelere bak oku highline almış comfortline gibi çıkmış ayna paketi olunca oluyormuş dediğin özellikler oku iyice

quote:

ötv indiriminden yararlanarak 3ay ilerisine sipariş verebiliyomuyum eminmisinz arkadaşlar?? bide bana bu 3 ay olayı samimi gelmedi hiç mi yok almanyada benm istediğim araçtan yada bu kadar uzun sürmesi imkansz bi aracın üretiminin...

konu vw vede golf olunca doğrudur bekletme süresi fakat benim kızdığım nokta atıyorum 300 tane gelcekse 3000 tane gelsin millet kıvranıp durmasın 3 ay beklemesin haksızmıyım yani kişiye özel çıkmıyoya sonuçta 3 donanım var çıkıp geliyo hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 23 Mart 2009; 21:25:59 >

• Avrupada, otomobil satılmıyor diyorlar, Türkiye'de stoklar boş...eee nerde bu üretilen arabalar? Çin de VW Golf highline satışları mı patlamış?

Vergi konusunda da 3 ay daha uzatırlar diye beklemeyin bence sadece söylenti bunlar, uzatma niyetinde olsalar şimdi seçim öncesi uzatırlardı...90% uzatmayacaklarından söylenti yaratıp seçmeni etkilemeye çalışıyorlar...

Doğuş oto da kendi çapında haklı, bizler doğuş otonun akrabası değiliz, e bu yüzden bizleri düşünüp karını azaltması gibi bir durum söz konusu olamaz...Zam yaptıklarında da talep var, indirim yaptıklarında da...Siz olsanız ne yapardınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

quote:

öncelikle merhaba;

malesef boyle bisey yapamıyosunuz.keske olabilse ellerinde araba olmadıgından bole bi olasılık yok satıs yapmıyolar ancak geklince oda en az 2-3 ay sonra.bugun dogus a gittim ellerinde hic araba kalmamıs.gercekten komik bi durumdu koskoca yerde 5-6 tane araba vardı.golf e zam yapmıslar yine.ellerinde araba olmadıgından simdiki fiyattan araba alamıyosunuz
    bu arada yeni polo da eylul gibi gelicekmis

• quote:

öncelikle merhaba;

bmw 5.20 1 ayda geldi
  • Beyler birkaç sorum olacak:
    1-Golf VI'da hareket ettikten sonra kapıları otomatik kilitleme yok mu?
    2-Highline 122 hp kullananlar lastik havalarını kaça ayarlıyorsunuz?
    3-Otomatik kararan dikiz aynasını sonradan taktırma şansımız var mı? Hatta 750 liralık o paketi komple sipariş edip alabiliyor muyuz?
  • RE: Zahirpau

1- Var, nasil ayarlandigini ogrenmek icin kullanma klavuzunun "MFD +" bölümünü okuyunuz.
    2- Kullanma klavuzunun ilgili bolumunu okuyunuz, benzin depo kapaginini icinde basinc ayarlarinin belirtildigini yaziyor orada. Aracin 122-140 beygir olmasina, veya trend-comfort-highline olmasina gore basinc ayari degismez.
    3-????
    4- Kullanma klavuzunu okuyunuz
    5- Kullanma klavuzunu okumamakta ısrar ediyorsanız, sorularınızla ilgili forumda arama yapınız.

Araciniz hayirli ugurlu olsun, kazasiz surusler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zahirpau

Beyler birkaç sorum olacak:
    1-Golf VI'da hareket ettikten sonra kapıları otomatik kilitleme yok mu?
    2-Highline 122 hp kullananlar lastik havalarını kaça ayarlıyorsunuz?
    3-Otomatik kararan dikiz aynasını sonradan taktırma şansımız var mı? Hatta 750 liralık o paketi komple sipariş edip alabiliyor muyuz?

1 var bilgisayardan ayarlanıyor kitabı okuyunuz.
    2 fabrika verileri ön 33 arka 36.
    3 orjinalden şaşma
  • pasificici ve ftk44 öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.
    Yalnız vaktimin olmayışından dolayı aracı plaza kapanırken aldım, koyacağım yakıt haricinde de başka birşey sormadım nasıl olsa kendim ayarlarım diye. Kullanım kılavuzunu görmedim ama muhtemeln ilkyardım çantasındadır.
    Lastiklerin havasını sormamın ve sorarken beygir gücü ve donanım belirtmemin sebebi de şu: bu aracı almadan önce test aracı olan Golf VI 122hp Comfortline manueli test etmiştim, üzerinde alimünyum görünümlü jant ve Hankook marka lastikler vardı. Benim aracıma göre süspansiyonu daha yumuşak gelmişti. Satış temsilcisine ben gelmeden özellikle lastik havalarını ayarlamalarını söyledim ve gidince tekrar sordum o da ayarlattığını söyledi. Bendeki lastikler Pirelli marka, sizlere kullandığınız lastik havalarını sormamın sebebi budur. Yani kılavuzda yazan standart değerleri değil, pratikte kullandıklarınızı merak ediyorum.

Bir de hazır konu açılmışken, araç bana rolantideyken zaman zaman kabini titretecek kadar deviri düşürüyor gibi geldi. Acaba yakıt tüketiminden olası bir kazanç için mi diye düşündüm. Sizde de aynı durum var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Zahirpau

pasificici ve ftk44 öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.
    Yalnız vaktimin olmayışından dolayı aracı plaza kapanırken aldım, koyacağım yakıt haricinde de başka birşey sormadım nasıl olsa kendim ayarlarım diye. Kullanım kılavuzunu görmedim ama muhtemeln ilkyardım çantasındadır.
    Lastiklerin havasını sormamın ve sorarken beygir gücü ve donanım belirtmemin sebebi de şu: bu aracı almadan önce test aracı olan Golf VI 122hp Comfortline manueli test etmiştim, üzerinde alimünyum görünümlü jant ve Hankook marka lastikler vardı. Benim aracıma göre süspansiyonu daha yumuşak gelmişti. Satış temsilcisine ben gelmeden özellikle lastik havalarını ayarlamalarını söyledim ve gidince tekrar sordum o da ayarlattığını söyledi. Bendeki lastikler Pirelli marka, sizlere kullandığınız lastik havalarını sormamın sebebi budur. Yani kılavuzda yazan standart değerleri değil, pratikte kullandıklarınızı merak ediyorum.

Bir de hazır konu açılmışken, araç bana rolantideyken zaman zaman kabini titretecek kadar deviri düşürüyor gibi geldi. Acaba yakıt tüketiminden olası bir kazanç için mi diye düşündüm. Sizde de aynı durum var mı?

benzin ne kullanıyorsun 97 oktan kullanma.şikayetin büyükse servise gidiniz programla ayarlarlar.titretecek kadar düşmemesi lazım 800 d/d da olması ve sabit olması lazım.
    lastik basınç ayarları bahsettiğim gibi fabrika verileri ve bende fabrika ayarlarını kullanıyorum.ama bazıları için yüksek gelebilir sonuçta aracı sertleştiriyor çoğu kişi bu ebat lastikler için 30 psi hava kullanıyor.
    yalnız lastikler kötü gelmişş benimkisi michelin energy saver yani tasarruf lastiği.pirelli biraz sert lastik.

• arkadaslar haberi duydunuz mu DİZELİN YENİ ADI GTD.volkswagen golf un dizel motorlu spor arabasını tanıtmıs.Almanya da
    27.470 Euro dan baslıyomus kimbilir dogus bunu burda kaca satacak!

http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=286028&baslik=DİZELİN%20YENİ%20ADI%20GTD
  • quote:

arkadaslar haberi duydunuz mu DİZELİN YENİ ADI GTD.volkswagen golf un dizel motorlu spor arabasını tanıtmıs.Almanya da

http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=286028&baslik=DİZELİN%20YENİ%20ADI%20GTD

vites kolu değişik gibi güzel!

1.6 ne zaman gelicek????

• quote:

arkadaslar haberi duydunuz mu DİZELİN YENİ ADI GTD.volkswagen golf un dizel motorlu spor arabasını tanıtmıs.Almanya da

GTI nın dizeli GTD normaller TDI yine düzleri

• quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

benzin ne kullanıyorsun 97 oktan kullanma.şikayetin büyükse servise gidiniz programla ayarlarlar.titretecek kadar düşmemesi lazım 800 d/d da olması ve sabit olması lazım.
    lastik basınç ayarları bahsettiğim gibi fabrika verileri ve bende fabrika ayarlarını kullanıyorum.ama bazıları için yüksek gelebilir sonuçta aracı sertleştiriyor çoğu kişi bu ebat lastikler için 30 psi hava kullanıyor.
    yalnız lastikler kötü gelmişş benimkisi michelin energy saver yani tasarruf lastiği.pirelli biraz sert lastik.

Yakıt olarak 95 oktan kullanmam gerektiğini söylediler, ben de Opet'ten 95 oktan doldurdum. Titreme olayı ilk aldığımda var gibiydi (şu an 400 km'de) ama şimdi bir problem gözükmüyor. Tekrar ederse 2000km'de bakıma götürdüğümde göstericem.
    Malesef ellerinde bir tane Highline vardı ben de hemen ayırtmıştım, lastikleri sonradan gördüm. Çoğunda Michelin ve Hankook var ki ikisi de oldukça yumuşak lastikler.
    Arabadan şu an için çok memnunum, ama kendimi tutamayıp zaman zaman boş yolda 180'i geçtim umarım motor zarar görmemiştir.
    Araç hem şehiriçinde hem de uzun yolda çok iyi sürüşe sahip. Otomatik kilitleme-açma ve geri vitese takınca sağ aynanın kaldırımı göstermesini ayarladım. Yalnız bir sorum daha var kitapta bulamadım, kumanda sadece bagajın kilidini açıyor ama ben basınca bagajın kalkmasını istiyorum. Elim doluyken önemli bir özellik, bu özellik mevcut mu?

• aracın on ızgarası cok guzel olmus aynı sekilde yine on tampon ve sis farları gti kini kullanmıslar.ama daha guzel jant kullanabilirlerdi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.