Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wopwop

Slm Miracle Istanbul Bostanci da teknocaroto var orasi benim yaptiracagim yerin tr yetkili bayisi telefonu 0216-4452701 ayrica ayni isimle web sayfalari mevcut buraya yazmam dogru olurmu bilmem sen bi ismiyle denersin reklam olmasin simdi umarim isini görur...

Elemanin dedigine göre

Step-1 de 45 beygir ve 60 nm
    Step-2 de 15 beygir daha ve 20 nm ayrica eksoz sistemi degisiyormus
    eger ikisini bir kerede yaparsan burdaki fiyati hersey dahil ( parca ve montaj )2100 tl ...
    Yani araba yaklasik 122 den 190 hp ye falan cikiyor eksoz dahil bu arada %8 yakit tasarrufu sagliyormussun...

o olayda biraz abartı olmasın, tamam chiple performans artışını kabulleniyoruz da, %8 yakıt tasarrufu bana hikaye geldi biraz.
  • Bilemem adamin yalancisiyim en dogrusunu 21 inde chip takilinca görucez, sanirim normal devirlerde dusme olabilir ama bastiktan sonra her araba yakiyor ne takarsan tak...
  • bende şöle düşünüyom gücün artmasıyla yakıt düşermi çıkarmı mantıksız geliyo güc artıyo yakıt düşüyorsa mantıken ya güçle yakıtda artacak ya güç düşecek yakıt azalacak yakıtın azalması püskürtme sisteminin az püskürmesiyle meydana gele bilir veya yanmayan yakıtı tekrar geri dönderip yakması sonucu yakıt düşe bilir buda 0 kayıp olması gerekir birde 122 hp nin 190 a çıkmasını pek mantıklı bulmadım ben bi yalnışlık hata olması gerekiyo bu işte bende güzelin arabalarınızı oynatmayın yazık yani ben kıyamam yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

bende şöle düşünüyom gücün artmasıyla yakıt düşermi çıkarmı mantıksız geliyo güc artıyo yakıt düşüyorsa mantıken ya güçle yakıtda artacak ya güç düşecek yakıt azalacak yakıtın azalması püskürtme sisteminin az püskürmesiyle meydana gele bilir veya yanmayan yakıtı tekrar geri dönderip yakması sonucu yakıt düşe bilir buda 0 kayıp olması gerekir birde 122 hp nin 190 a çıkmasını pek mantıklı bulmadım ben bi yalnışlık hata olması gerekiyo bu işte bende güzelin arabalarınızı oynatmayın yazık yani ben kıyamam yaw

ben de öyle düşünüyorum gerçi abt yazılımla 160hp garanti edio, chip filan işin içine girince 15-20hp daha artabilir güç. Ama o zaman da tsi motorun tüm kalelerini yıkmış oluyorsunuz zaten tsi motorun mantığı performans/ekonomi oranını en makul seviyeye getirmesi. Yoksa performans arayanlar için tsi'dan çok daha performanslı motorlar bulunabilir.

• maşallah allah nazardan korusun arabalarınızı inşallah araları kazasız belasız kullanırsınız

fakat bence 1.4 motordan 190 bg güç almak motorun ömrünü kısaltmaktan başka bir şey değil
    bide güçartınca frenlerin durma seviyeleride değişir(bence ,yanlışsam düzeltin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: £hmet

maşallah allah nazardan korusun arabalarınızı inşallah araları kazasız belasız kullanırsınız

fakat bence 1.4 motordan 190 bg güç almak motorun ömrünü kısaltmaktan başka bir şey değil
    bide güçartınca frenlerin durma seviyeleride değişir(bence ,yanlışsam düzeltin)

Teşekkürler £hmet. Allah hepimize çok daha iyilerini kullanmayı nasip eder inşallah.
    Arabanın güç artırılması işlemini sanırım vw servisi yapmıyor. Wopwop'un yazdığı gibi adamlar sitelerinde olayı kısaca özetlemişler.
    Ancak golf v serisindeki 140 hp ile 170 hp arasındaki tek fark benim bildiğim kadarıyla yazılımdı. Ve 170 hp'de çıkan bazı sorunlar sebebiyle golf VI serisinde 140 ve 170 hp'likten vazgeçilip 160 hp üretilmeye başlandı.
    Benim düşüncem, eğer yazılımın optimize edilmesi işi o kadar kolay olsa ve aracın verimliliğini düşürmüyorsa bunu öncelikle aracı üreten firma yapar. Ve bu da çok güzel satış stratejisi olur. Kaldı ki, yazılımın üretici firma tarafından anlaşılması ve doğru şekilde optimize edilmesi çok daha kolay.
    Bence bu riski almaya değmez. Sonuçta "kontrolsüz güç güç değildir."

• @miracle40

bir kaç defa daha söylendi; 140 hp ve 170hp lik versiyonun 160hp ye dönüştürülmesi bir satış stratejisidir demiş doğuş yetkilileri.
    gt sahipleri daha bilir fakat 170hp lik versiyonların süspansiyonları daha spor yani 122 lik ten farklı
  • doğuş yetkililerinin açıklaması bana malesef yineki çok inandırıcı gelmedi..140 ve 170 liğin biraz acele çıktığı ve vw mühendislerini biraz telaşlandırdığı aşikar..ama suçu ne şimdi 140 lık ve 170 lik alanların...GT yi ayrı tutuyorum.
  • çok komik...

quote:

Orjinalden alıntı: egunns

doğuş yetkililerinin açıklaması bana malesef yineki çok inandırıcı gelmedi..140 ve 170 liğin biraz acele çıktığı ve vw mühendislerini biraz telaşlandırdığı aşikar..ama suçu ne şimdi 140 lık ve 170 lik alanların...GT yi ayrı tutuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardy

quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

bu paspas opsioneli müşteri muamelesinin ilk yapılışı değil.alışığız yurdum insanı olarak.golfV de IV göre iç mekan kalitesinden nasibini alamıştı ama çok satıldı.
    saygılarım

bıkmadınız aynı klişeleri , saçmalıkları tekrarlamaktan eskisi daha güzeldi,daha kaliteli iç mekan dış mekan abuk sabuk laflar. golf 5 sahibiyim golf 6 çıkana kadar en iyi golf e sahiptim.ama artıık daha kalitelisi,daha yakışıklısı çıktı bunu neden inkar edeyim.biraz rahat olun çamur atmaktan vazgeçin.golf 6 tüm zamanların en iyi golf ü dür.o kadar.

Hiç olurmu arkadaşım'En iyisi bende olmalı' egosunu bastırmak kolaymı sanıyorsun.Keşke herkes senin gibi açıkyürekli olabilseydi

• dün Erel de 1.4 high 160 vardı..59.990 tl...metalik değil ve sunroof da yoktu..içide açık sarı ötesi nappa kaplama..sinek konsa leke kalır
  • golf 6 highline teslim alan arkadaşlar üzerinde hangi marka lastik vardı söyleyebilirlerse çok sevinirim.
    bende önümüzdeki hafta teslim alacağımda; arabayı gördüm ve üzerinde hankook ventus vardı. daha önce gördüğüm bütün highlinelarda michelin energysaver vardı. bu yüzden kafamda soru işareti oluştuda.
    tşkler şimdiden cevaplayan herkese.
  • bu konunun kesinlikle üzerine gidin..bu kadarda olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

golf 6 highline teslim alan arkadaşlar üzerinde hangi marka lastik vardı söyleyebilirlerse çok sevinirim.
    bende önümüzdeki hafta teslim alacağımda; arabayı gördüm ve üzerinde hankook ventus vardı. daha önce gördüğüm bütün highlinelarda michelin energysaver vardı. bu yüzden kafamda soru işareti oluştuda.

Hankook lastikleri VW ve Audi kullanıyo. Bir çok A3 ve Golf'te gördüm. Kötü lastik olsa kullanmazlar, aklınız kalmasın
  • doğuş ve golf6 ikisi tam bir dert babası gibi geliyor insanın aklına,daha önce özel seri TR ye giren 15 adet seatten birinin sahibiydim,alet oki özel seriydi ne bileyim motoru çok iyiydi falan ama şunu farkettik Almanyadaki seat lerde olan hiçbir kumaş,izolasyon...hani onları geçtim kapı içlerinde nemi kesen malzeme bile yoktu.....aynı durum golf5 de çok yaşandı fsı motorlu serilerde....bir önceki golfden inen delirdi niye bu benzinli otomobiller içeriye bu kadar sesve motor gürültüsüalıyor diye......malesef ülkemizbu durumda belki seriyi ilk olanlar şanslı aynı banttan çıkan ürünlere sahip olacaksınız ama sonradan gelenDooğuşa özel üretimlerde eksiklik yaşanması doğal,bu arada golf5 in bu kadar çabuk makyajlanmaının sebebi üretimin pahalı olması çok fazla işçilik maliyeti varmış ek bölgelerinde bu yeni kasa biraz daha basitleştirilmiş bir şasi düzenine sahip deniyor.Bu kada para veriyorsanız bence kullanılmış audi veya üst segment başka markada labilirsiniz veya 5-6ay bekleyip ikinci elde alabilirsiniz yoksa doğuş VW Porsche gibi yaptı fiyat politikası olarak.

• quote:

Orjinalden alıntı: perperek

doğuş ve golf6 ikisi tam bir dert babası gibi geliyor insanın aklına,daha önce özel seri TR ye giren 15 adet seatten birinin sahibiydim,alet oki özel seriydi ne bileyim motoru çok iyiydi falan ama şunu farkettik Almanyadaki seat lerde olan hiçbir kumaş,izolasyon...hani onları geçtim kapı içlerinde nemi kesen malzeme bile yoktu.....aynı durum golf5 de çok yaşandı fsı motorlu serilerde....bir önceki golfden inen delirdi niye bu benzinli otomobiller içeriye bu kadar sesve motor gürültüsüalıyor diye......malesef ülkemizbu durumda belki seriyi ilk olanlar şanslı aynı banttan çıkan ürünlere sahip olacaksınız ama sonradan gelenDooğuşa özel üretimlerde eksiklik yaşanması doğal,bu arada golf5 in bu kadar çabuk makyajlanmaının sebebi üretimin pahalı olması çok fazla işçilik maliyeti varmış ek bölgelerinde bu yeni kasa biraz daha basitleştirilmiş bir şasi düzenine sahip deniyor.Bu kada para veriyorsanız bence kullanılmış audi veya üst segment başka markada labilirsiniz veya 5-6ay bekleyip ikinci elde alabilirsiniz yoksa doğuş VW Porsche gibi yaptı fiyat politikası olarak.

zevkler ve renkler tartışılmaz herkes aynı düşünceyi taşımıyor.Sizin düşündüğünüzü düşünmüyor olabilir

• merhaba hayirli olsun. ben de highline dsg kullaniyorum ve cok memnunum. aracimda michelin lastikler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaturk

merhaba hayirli olsun. ben de highline dsg kullaniyorum ve cok memnunum. aracimda michelin lastikler var

hayırlı olsun ii bir secim yapmıssın.fotoları paylasırsan seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

golf 6 highline teslim alan arkadaşlar üzerinde hangi marka lastik vardı söyleyebilirlerse çok sevinirim.

Benimkinde Michelin var. Ancak dönem dönem üreticiler kullandıkları lastikleri değişik sebeplerden dolayı değiştirebiliyor. Yapılabilecek pek fazla birşey yok. Hankooku bilmiyorum ama standartın altında bir lastik takacaklarını sanmıyorum
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: caslann

quote:

Orjinalden alıntı: perperek

doğuş ve golf6 ikisi tam bir dert babası gibi geliyor insanın aklına,daha önce özel seri TR ye giren 15 adet seatten birinin sahibiydim,alet oki özel seriydi ne bileyim motoru çok iyiydi falan ama şunu farkettik Almanyadaki seat lerde olan hiçbir kumaş,izolasyon...hani onları geçtim kapı içlerinde nemi kesen malzeme bile yoktu.....aynı durum golf5 de çok yaşandı fsı motorlu serilerde....bir önceki golfden inen delirdi niye bu benzinli otomobiller içeriye bu kadar sesve motor gürültüsüalıyor diye......malesef ülkemizbu durumda belki seriyi ilk olanlar şanslı aynı banttan çıkan ürünlere sahip olacaksınız ama sonradan gelenDooğuşa özel üretimlerde eksiklik yaşanması doğal,bu arada golf5 in bu kadar çabuk makyajlanmaının sebebi üretimin pahalı olması çok fazla işçilik maliyeti varmış ek bölgelerinde bu yeni kasa biraz daha basitleştirilmiş bir şasi düzenine sahip deniyor.Bu kada para veriyorsanız bence kullanılmış audi veya üst segment başka markada labilirsiniz veya 5-6ay bekleyip ikinci elde alabilirsiniz yoksa doğuş VW Porsche gibi yaptı fiyat politikası olarak.

zevkler ve renkler tartışılmaz herkes aynı düşünceyi taşımıyor.Sizin düşündüğünüzü düşünmüyor olabilir

tabiiki aynı düşüncede olacaz diye birşey yok sonuçta ben tr de s mercedese lpg takıp binebiliyorum ekonomik olsun diye.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.