Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın acaba bu araba mı yoksa bi onceki sayfadaki beyaz golf umu sordunuz
  • xuniqe sordum aslında sizede sorayım özellikleriyle.:)sizede hayırlı olsun fotoları yeni gördüm:)
  • hocam oncelikle tesekkurler .arkadasın fotografında arac daha guzel cıkmıs.bizimki biraz kirlenmisti yagmur vardı.arac 1.4 tsi 122 bg highline aracta yok yok gercekten bence tek eksigi xenon oda olsa daha da mukemmel bi gorunus olurdu.tabi ozamnda doguş kimbilir fiyatı nekadar yukseltirdi
    ama sizin aracta cok guzel beyaz bazı arabaları cok guzel gosterior.
  • Teşekkürler,

Highline 122Hp 7 ileri DSG + sunroof + rcd510 (standart oldu opsiyon parası almadılar) + 16" alu. alaşım orj. stepne (opsiyonel oldu) = 56.188 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

hocam bu arabayı nerden aldınız yaa.biz sunroof lu ve beyaz olmasını istedik ama biturlu bulamadık istanbuldaki neredeyse butun dogus ve vw bayilerine baktık ama bulamadık.kısmet sizeymis

benimki biraz şans hocam, derin siyah için kapora vermiştim, beyaz + rcd510 istiodum ekstradan sunroof da gelmiş oldu. Ayrıca senin aracın resimleri nerde çekildi tanıdık gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrohir -- 1 Mart 2009; 20:10:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Teşekkürler,

Highline 122Hp 7 ileri DSG + sunroof + rcd510 (standart oldu opsiyon parası almadılar) + 16" alu. alaşım orj. stepne (opsiyonel oldu) = 56.188 TL

oncelikle hayırlı olsun.hocam rcd 510 o opsion parası almadılar dediniz.bizde almıslardı simdikilerde almıyolarmı acaba?
    birde stepne opsiyonel degildi simdi opsiyonel mi yaptılar.
  • quote:

oncelikle hayırlı olsun.hocam rcd 510 o opsion parası almadılar dediniz.bizde almıslardı simdikilerde almıyolarmı acaba?
    birde stepne opsiyonel degildi simdi opsiyonel mi yaptılar.

evet, sitede de yazıyor zaten artık highline'da rcd510 standart, önce alanlara orjinal stepneyi de beleşe vermişler, artık highlinelarda çelik jantlı stepne geliyor, alu. alaşım aracın üzerindeki ile aynı boyutta lastiğe sahip stepne opsiyonel
  • icecube_fb;saolun.güzel araç haftaiçi test ettim:)kazasız belasız inş.bixenonda yaparsın ileride.
    xuniq;baya dolu araç almışsın sende bekledin zaten baya galiba.sunroof olması cok hoş özellikle.kazasız belasız sürüşler diliyorum sanada.fiyat konusunda keşke biraz daha ucuz olsa su araçlar diyorum.cok degil 3 5 bin ytl daha ucuz olsa senn özelliklere güzel olur.ben scirocco bakıyorum işte öbür hafta test aracı geliyor.çagıracaklar.bence abt spoyler yapın bu araca:)dost tavsiyesi.iki yana çift çıkış egzosta olabilir.ilk başta tadını çıkartın.
  • bizde beyaz sunroof lu comfortline istioduk baktık pek fiyat farkı yoktu bizde highline alalım dedik bide baktım aracata dokunmatik ekran var dahada ısındım .yalnız bizimkinde sunroof yok ve duz vites.burası bagcılar günesli
  • vaay be bu dogus un ne yapıcagı belli olmuyo.biz 700 kusur tl verdik rcd510 icin.stepne vardı ama celik jant yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oto_glr

icecube_fb;saolun.güzel araç haftaiçi test ettim:)kazasız belasız inş.bixenonda yaparsın ileride.
    xuniq;baya dolu araç almışsın sende bekledin zaten baya galiba.sunroof olması cok hoş özellikle.kazasız belasız sürüşler diliyorum sanada.fiyat konusunda keşke biraz daha ucuz olsa su araçlar diyorum.cok degil 3 5 bin ytl daha ucuz olsa senn özelliklere güzel olur.ben scirocco bakıyorum işte öbür hafta test aracı geliyor.çagıracaklar.bence abt spoyler yapın bu araca:)dost tavsiyesi.iki yana çift çıkış egzosta olabilir.ilk başta tadını çıkartın.

sağol, allah razı olsun. 5 kapı zorunluluğum olmasa alıcağım araba scirocco olurdu benim de. Bakalım bi yaz gelsin havalar güzelleşsin, okul tatile girsin bişiler yaparız elimizden geldiğince.

• hocam hic indirim alabildiniz mi.birde ben bu rcd 510 da divx filan izlemek istiorum gerekli aparatlar takıldıktan sonra acaba izlenirmi hic bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 1 Mart 2009; 20:35:17 >
  • quote:

hocam hic indirim alabildiniz mi.birde ben bu rcd 510 da divx filan izlemek istiorum gerekli aparatlar takıldıktan sonra acaba izlenirmi hic bilginiz varmı

indirim yapmıyorlar, liste fiyatı direk. divx izleme konusunda bilgim yok. Ekran çözünürlüğü kaliteli film izleyecek kadar değil.
  • içinin resimlerini koyunnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

içinin resimlerini koyunnnnnn

hocam benim resim çektiğim yer biraz sakat bi yerdi, böyle millet başıma toplanmaya başlayınca ben de kaçıverdim yoksa içini dışını herşeyiyle çekicektim. Bi ara içini de çeker koyarız.
  • Araçlarınız çok güzel @xuNiQ ve @icecube_fb. Nazar değmesin, maşallah. ÖZellikle önden görünümü çok hoşuma gidiyo. Trafikte de baya görmeye başladım, çoğu da beyaz. Aralarda siyah da oluyo ama

Kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Araçlarınız çok güzel @xuNiQ ve @icecube_fb. Nazar değmesin, maşallah. ÖZellikle önden görünümü çok hoşuma gidiyo. Trafikte de baya görmeye başladım, çoğu da beyaz. Aralarda siyah da oluyo ama

Kazasız belasız sürüşler...

teşekkür ederim, allah kimseye zeval vermesin.
  • tesekkurler en kısa zamanda icinin fotograflarını koyucam
  • quote:

tesekkurler en kısa zamanda icinin fotograflarını koyucam

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

hocam benim resim çektiğim yer biraz sakat bi yerdi, böyle millet başıma toplanmaya başlayınca ben de kaçıverdim yoksa içini dışını herşeyiyle çekicektim. Bi ara içini de çeker koyarız.

tamam merkez beklemedeyim rcd 510 detay için bekliyorum tamam

• xunic araban çok şık iyi günlerde kullanın hepiniz...bu arada sunroof için ben 6 ay beklerdim ayrı....bide bu arabaya açık renk yakışıyo..siyahı showroomda gördüm fazla idaalı gelmedi...bide çelik gri rengini merak ediyorum daha yolda görmedim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.