Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: egunns

miracle görüşlerine katılıyorum zamana ihtiyaç var..ben mazda 6 dedim ama...insanın para sıkıntısının olmaması lazım..extra şeyleri şimdilik kumar...

Arkadaşlar autoexpress.co.uk sitesine bakarmısınız..resmen makyajlı golf eskizleri belirmiş...yani yazık değilmi!!

dostum yanlış anlamışsın..autoexpress.co.uk'deki resimler, onların 2012'de çıkmasını bekledikleri

golf 7'nin tahmini imiş..

''it’s time to face the future at Volkswagen! The MkVI Golf has only just gone on sale, but the firm is already working on its replacement, due in 2012 – two years sooner than anticipated.

Our illustrations show how the MkVII is likely to look. And as usual with VW’s most important model, the styling is evolutionary.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [kalkedon] -- 25 Şubat 2009; 21:59:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seaturk

MERHABA,

KONUYA ISTINADEN "YENI GOLF 6 KULLANAN VARMI?"
    DUNDEN BERI HIGHLINE 1.4 122 DSG KULLANIYORUM. GOLF HASTASI ARKADASLARDAN OZUR DILEYERK ;DIS GORUNUS OLARAK GOLF 6 DAN ONCEKI HIC BIR GOLFU PEK BEGENMIYORDUM. GOLF 6 COK HOSUMA GITI HER SABAH DAHA DA ASIK OLUYORUM. NEYSE GELELIM IC KONFORA; TEK KELIMEYLE HARIKA. BEN BAYILDIM. GERCEKTEN KALITELI. 7 ILERI DSG DE COK BASARILI.

KISACA BEN COK BEGENDIM, SANIRIM ARACLA ILGILI KOTU OLAN TEK SEY "DOGUS"
    SLMLAR

=) evet konu biraz sapmış durumda ama normaldir her konuda bu kadar sapma oluyor nasılsa. Hayırlı olsun arabanız ben de dün teslim aldım aracımı bu gün 200km ile kontağı kapatıp hemen foruma girdim.
  • golf 5.5 tanımını kendileri doğruluyor yani!..2 sene sonra kasamı değiştirilir!....bana o resimdeki ön makyajlı gibi geldi
  • aslında o da onların tahmini, kesin bir bilgi değil..

''beklenenden 2 sene daha önce çıkmasını'' bekliyolarmış..yani normali 2014'müş, onlar 2012'de

değişir diyo..bence zırvalıyolar..vw bu kadar kısa aralıklarla kasa değişimi yapmaz..
  • bu senin düşüncen.ben de golf 6 hiç beğenmedim.tasarım bana göre hiç olmamış.tamamen zevk meselesi.ama şu gerçek ki ben 2008 ortasında golf 5 dsg comf almasaydım golf 6 yı asla almazdım çünkü hiç beğenmedimbu iş beğeni meselesi..alanlar varsa da hayırlı olsun derim allah kaza bela vermesin.

quote:

Orjinalden alıntı: seaturk

MERHABA,

KONUYA ISTINADEN "YENI GOLF 6 KULLANAN VARMI?"
    DUNDEN BERI HIGHLINE 1.4 122 DSG KULLANIYORUM. GOLF HASTASI ARKADASLARDAN OZUR DILEYERK ;DIS GORUNUS OLARAK GOLF 6 DAN ONCEKI HIC BIR GOLFU PEK BEGENMIYORDUM. GOLF 6 COK HOSUMA GITI HER SABAH DAHA DA ASIK OLUYORUM. NEYSE GELELIM IC KONFORA; TEK KELIMEYLE HARIKA. BEN BAYILDIM. GERCEKTEN KALITELI. 7 ILERI DSG DE COK BASARILI.

KISACA BEN COK BEGENDIM, SANIRIM ARACLA ILGILI KOTU OLAN TEK SEY "DOGUS"
    SLMLAR

• benim bi isteğim olcak highline kullanıcılarından rcd 510 nun videosunu çeke bilirlermi acaba incelesek bizede görsek
  • Selam,

Arabasını yeni alan arkadaslar güle güle kazasız belasız kullanın. Her ne kadar bayiden size 'al git abi rodaj modaj yok' deselerde rodaja dikkat edin arkadaslar. VW kullanım kılavuzunu acarsanız detayını orda göreceksiniz. 4000 dv/dk yı gecmemek, 160 km ustune cıkmamak vs. Kısaca ilk 1500 km arabayı cok sıkıstırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

benim bi isteğim olcak highline kullanıcılarından rcd 510 nun videosunu çeke bilirlermi acaba incelesek bizede görsek

resim de olabilir
  • Golf 6 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Aracın deposunu full lüyorum ve mesafe olarak 620-650km arasında birşey gösteriyor. Ancak full depoyla 720-750 arasında yol yapıyorum. Sistemde biraz sapma olur ama bu kadarı da çok fazla. Ayrıca araçla 25-30 dakika kadar yol aldıktan sonra depodaki benzinle gidilecek mesafe 20-30 km artıyor ve ilk çalışmaya göre daha yavaş düşmeye başlıyor. Motorun sıcaklığının optimum seviyeye ulaşması gibi şeyleri hesaba katarsak bu durum kabul edilebilir gibi duruyor.
    Bu durum herkes de böyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sline

quote:

benim bi isteğim olcak highline kullanıcılarından rcd 510 nun videosunu çeke bilirlermi acaba incelesek bizede görsek

resim de olabilir

Passat forumuna girin,VW_Passat nickli üyenin imzasında Passat resimlerim burada yazısına tıklayın.Kendisi yeteri kadar fotoğraf çekmiş sağolsun.
  • quote:

Youtube a veya google yaz rcd 510 bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: miracle40

Golf 6 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Aracın deposunu full lüyorum ve mesafe olarak 620-650km arasında birşey gösteriyor. Ancak full depoyla 720-750 arasında yol yapıyorum. Sistemde biraz sapma olur ama bu kadarı da çok fazla. Ayrıca araçla 25-30 dakika kadar yol aldıktan sonra depodaki benzinle gidilecek mesafe 20-30 km artıyor ve ilk çalışmaya göre daha yavaş düşmeye başlıyor. Motorun sıcaklığının optimum seviyeye ulaşması gibi şeyleri hesaba katarsak bu durum kabul edilebilir gibi duruyor.

Birebir aynı durum bende. Sorun olduğunu sanmıyorum range değerini etkileyen çok etken var. Bu nedenle yolculuk sırasında artması-azalması normal diye düşünüyorum keza eski arabamda da öyleydi.
  • Bu durum Golf'e has bir şey değildir. Araçlar kalan mesafeyi ortalama tüketimi gözönüne alarak hesaplarlar. Ortalama tüketiminiz azalıyor ise kalan mesafenin artması normaldir. Örneğin araçla uzun yola çıktığınızda kalan mesafenin, belli bir süre için, yol almanıza rağmen arttığını görebilirsiniz. Bunun nedeni uzun yolda ortalama yakıt tüketiminin azalması ile gidilebilecek mesafenin artmasındandır. Aynı şekilde sıkışık trafikte kalırsanız ortalama yakıt tüketiminin artmasından dolayı kalan mesafenin belirgin şekilde azalması söz konusudur.

quote:

Golf 6 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Aracın deposunu full lüyorum ve mesafe olarak 620-650km arasında birşey gösteriyor. Ancak full depoyla 720-750 arasında yol yapıyorum. Sistemde biraz sapma olur ama bu kadarı da çok fazla. Ayrıca araçla 25-30 dakika kadar yol aldıktan sonra depodaki benzinle gidilecek mesafe 20-30 km artıyor ve ilk çalışmaya göre daha yavaş düşmeye başlıyor. Motorun sıcaklığının optimum seviyeye ulaşması gibi şeyleri hesaba katarsak bu durum kabul edilebilir gibi duruyor.

• Teşekkürler xUNiQ ve teodor. Ancak ben hala depoyu fulledikten sonra gösterdiği range ile tüm depo bitene kadar alınan range arasında 100 km'ye yakın bir farkın olmasını yadırgadım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

http://www.youtube.com/watch?v=TXwL7pb6SrU

golf 6 otomatik park videosu

bu sistem türkiyede niye yok yaaa

hayır bence golf kitlesi bellidir alacak hayranları zaten her türlü alacaktı ve alıyorlar ve bı sure daha almaya devam edcekler bu sefer 308 auris golf arasında kalan insanlarıda almaya ikna etmek için bu donanımlar eklencektir zararlı olanlar golf hayranları olcaktır yazıkk!

Okuduğum en mantıklı eleştiri.

• quote:

Teşekkürler xUNiQ ve teodor. Ancak ben hala depoyu fulledikten sonra gösterdiği range ile tüm depo bitene kadar alınan range arasında 100 km'ye yakın bir farkın olmasını yadırgadım.

Yukarıda size dendiği gibi,menzil anlık tüketime göre belirlenen bir değer.Örneğin,depoyu doldurursunuz,menzil olarak 900 km.gösteriyordur,çıkarsınız otoyola 160-170 km/h hızla gidersiniz,500 km gittiğinizde depo boşalır.

Fikir vermesi açısından koyulmuş,ben kullanmıyorum.Anlık tüketimi kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robertobaggiojuve

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

http://www.youtube.com/watch?v=TXwL7pb6SrU

golf 6 otomatik park videosu

bu sistem türkiyede niye yok yaaa

hayır bence golf kitlesi bellidir alacak hayranları zaten her türlü alacaktı ve alıyorlar ve bı sure daha almaya devam edcekler bu sefer 308 auris golf arasında kalan insanlarıda almaya ikna etmek için bu donanımlar eklencektir zararlı olanlar golf hayranları olcaktır yazıkk!

Okuduğum en mantıklı eleştiri.

tesekkürler

• bi arkadaş golf6 nın a3 bantlarında üretiliyor gibi bişey sölemişti..aracı bi kaç kere daha gördüğümde bu yorum aklıma geldi..ve hak verdim..yani aracın yeni kasası hiçmi uzamaz hiçmi genişlemez..acaba sıfırdan şasi geliştirmedilermi eski şasiyimi kullanıyolar acaba....tamam aracın kalitesi çok üst düzeyde ama bu boyutlarından dolayı gizli gizli üretim maliyetlerinden kaçınıldığını düşünüyorum...araca showroom da baktığımdada arka diz mesafesi bana gerçekten hikaye gelmişti....bu şasi ve boyutları konusunda doğru bilen arkadaşlar düzeltsin..tamamen tahmini yorumdu bu..specific bilgiler değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

bi arkadaş golf6 nın a3 bantlarında üretiliyor gibi bişey sölemişti..aracı bi kaç kere daha gördüğümde bu yorum aklıma geldi..ve hak verdim..yani aracın yeni kasası hiçmi uzamaz hiçmi genişlemez..acaba sıfırdan şasi geliştirmedilermi eski şasiyimi kullanıyolar acaba....tamam aracın kalitesi çok üst düzeyde ama bu boyutlarından dolayı gizli gizli üretim maliyetlerinden kaçınıldığını düşünüyorum...araca showroom da baktığımdada arka diz mesafesi bana gerçekten hikaye gelmişti....bu şasi ve boyutları konusunda doğru bilen arkadaşlar düzeltsin..tamamen tahmini yorumdu bu..specific bilgiler değil

Golf mk6, 5. nesil ile aynı platformu kullanıyor. Yani şasi boyutları ve dingil mesafeleri aynı. A3'te aynı platformu kullanıyor tabiki, o yüzden aynı üretim bandı diye söylemişler. Arka diz mesafesi sınıfında iddalı değil, ancak oldukça yeterli seviyede. Bunu gizli gizli yapmadı aslına bakarsanız, 5. neslin platformunu kullandıklarını ve bunu da maliyeti düşürmek için yaptıkların vw açıkladı.

• hm anladım..demekki 5,5 yorumları bu sebeplerden dolayı çıkmış
    ama çok pürüzsüz ve kalite çizgiler...10-15 milyar farka değermi..artık premium olduğu için su götürür..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.