Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

@xuniq
    stepne bundan önceki partide alaşım jantmış ama bu partide gelenlerde çelik jant şeklinde gelmiş.
    bana gelen araçta kontrol ettiğimde stepne çelik janttı ve bana söylenen stepne ve sensörlerin fiyatının düşülerek fiyat çıkartıldığıydı ama senin fiyat teklifine baktığımda ayna paketi olarak gözüken opsiyon bana gelen araçta yok ve toplam fiyattan sadece onun parası düşülmüş gözüküyor benim teklifte.
    yani kısaca doğuş stepneyide değiştirip ondanda para kazanmaya çalışıyor gibime geliyor.
    bence stepnenin fiyatını düşürebildiğin kadar düşürmeye çalış derim.
    allah kolaylık versin valla.
    bende şuan yana yakıla ayna paketli highline arıyorum valla o kadar para verdikten sonra 750 lira daha verip o kadar özelliliği almamak bana çok saçma geliyor açıkçası.

evet, pazartesi günü küsüratı sildirmeyi planlıyorum. Evet, her ne kadar çok gerekli ve pahalı donanımlar olmasa da çok işlevsel keyfili özellikler, ben de aynı mantıktan dolayı higline alıyorum. inş. bir highline boşa çıkar da değiştirirsiniz siz de. Ben de geçen hafta değiştirdim rcd310 vardı rcd510 almak istiyodum rcd510+sunroof aldım.

Benimde Vw tamaş bayinden almak üzere olduğum siyah highline dsg şansımanlı araçta ayna paket+rcd510 özellikleri bulunmuyor dendi bugün ve tepem attı aracın maliyetinin yarısı kadar kapora vermiştik. şimdi napmam lazım nasıl değiştirebilirim bu aracı ayna paketli ve rcd510 lu olarak yada sadece ayna paketli olarak xuniq sen cok bekledin mi veya nerden buldun hangi bayiden değiştirdin ? bayiler araç takası yapabiliyormu kendi aralarında?

• quote:

Orjinalden alıntı: neverless

Benimde Vw tamaş bayinden almak üzere olduğum siyah highline dsg şansımanlı araçta ayna paket+rcd510 özellikleri bulunmuyor dendi bugün ve tepem attı aracın maliyetinin yarısı kadar kapora vermiştik. şimdi napmam lazım nasıl değiştirebilirim bu aracı ayna paketli ve rcd510 lu olarak yada sadece ayna paketli olarak xuniq sen cok bekledin mi veya nerden buldun hangi bayiden değiştirdin ? bayiler araç takası yapabiliyormu kendi aralarında?

Benimki biraz şans işi aslında ben rcd510 almak istiyordum zaten opsiyonel olarak, standart hale gelmeden evvel birisi ödeme konusunda problem yaşamıştı satıcı aradı beni, fazladan araçta sunroof'da vardı istermisin değiştirelim mi dedi. Ben de değiştirdim. Sonradan rcd510 standart hale geldi.

Sanırım birisi vazgeçmediği sürece size araba bulamazlar, size önerebilcekleri en iyi şey ayna paketi + rcd510 için 1.500 lira indirim yapmak ya da bir sonraki partiyi beklemek. Zamanınız varsa bence bekleyin hatta siparişinizi özelleştirin, alabileceğiniz çok güzel opsiyonlar var.

Ben doğuş power center'dan aldım, ama bayiler arasında fark yok hepsi birbirindeki aracı görebiliyor ve değişim olabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: seaturk

MERHABA ARKADASLAR,

BENIM DE 1.4 TSI DSG HIGHLINE ARACIM GELMIS. 53 BIN DEN BITTI IS.
    YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK
    2- COMING HOME LIVING HOME YOK
    3-KARARAN IC DIKIZ AYNASI YOK
    4- KATLANABILIR YAN AYNALAR YOK

NORMALDE HIGHLINE DA OLMASI GEREKEN SEYLER FAKAT BU SON PARTIDE GELEN HIGHLINLARDA BAZI SEYLERI KISMISLAR
    NORMAL OLARAK TA FIYATI 53 BINDEN CEKTILER.

HABERINIZ OLSUN !

BENDE KABUL ETTIM. YAPACAK BIRSEY YOKTU UZUN ZAMANDIR BEKLIYORDUM. AYRICA 53 BINDE FENA OLMADI.
    YARIN ARACIMI TESLIM ALACAM

Bana hala niye Doğuşa bu kadar yükleniyorsun diye soracak varmı aranızda?

Dediğim gibi Doğuşta VW de aynı kaba sıçan iki firma... Aynı karakterlere sahip...

Hadi bunlar bir derece. 4 kasa golfler TR ye geldiğinde bir arkadaş 2 ay bekledi ve gelen arabanın emniyet kemerini kilitlediğiniz kopça yoktu.. İnanabiliyormusunuz ... ne biçim bir kalite kontrol anlayışı var....

• quote:

quote:

Benimki biraz şans işi aslında ben rcd510 almak istiyordum zaten opsiyonel olarak, standart hale gelmeden evvel birisi ödeme konusunda problem yaşamıştı satıcı aradı beni, fazladan araçta sunroof'da vardı istermisin değiştirelim mi dedi. Ben de değiştirdim. Sonradan rcd510 standart hale geldi.

Sanırım birisi vazgeçmediği sürece size araba bulamazlar, size önerebilcekleri en iyi şey ayna paketi + rcd510 için 1.500 lira indirim yapmak ya da bir sonraki partiyi beklemek. Zamanınız varsa bence bekleyin hatta siparişinizi özelleştirin, alabileceğiniz çok güzel opsiyonlar var.

Ben doğuş power center'dan aldım, ama bayiler arasında fark yok hepsi birbirindeki aracı görebiliyor ve değişim olabiliyor.

doguş oto işin iyice şeyini cıkardı golfte 3 kuruş kar için 5 kuruş zarar ediyorlar farkında degiller vayy be 55 bin lira para vercen kara kara düşüncen rezil olcan didinecen sonra içine sinmeyecek hep bi acı kalcak içinde yedıgın kazıktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sline -- 23 Şubat 2009; 22:00:03 >

• benimde döşemenin yarısı ayrılmış geldi . ilk hafta servisi boyladım . 2ci gelen döşemeninde hoparlör delikleri büyük olarak başka bir defo ile karşıma çıktı . 3 olarak sürücü kapısında menteşe vidası yoktu hiç takmamışlar kapı düşüyordu . 4 olarak amortisör üst bilyaları gitti ,5 olarak konumlandırıcı arızalandı derken cam krikoları değişti tabi o da garantiden . sonra bagaj amortisörleri ... sonrada 2 vites senkromeçi.... nihayet araca sorunsuz kavuştum ammaaaa....

BİLİN BAKALIM SIRADA NE VAR ???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Bana hala niye Doğuşa bu kadar yükleniyorsun diye soracak varmı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 23 Şubat 2009; 22:33:56 >
  • Ben toyotayla doğuşu üst üste koysam.İkisini bir...
  • Bundan sonraki partiye kalıcaz o zaman böle saçma şey olmaz
  • xuniq çok iyidi..gazetedeki yüzde 7 lik indirim konusunda altta ufak bi yazı vardı atlamışım..golf 6 daki kampanya indirimi sadece donanımdan ibarettir..gibi bi şeydir heralde:)....doğuş şurda yazılanları okusada karşılarında zannettikleri veya hayal ettikleri 3. dünya ülkesi tüketicisi olmadığını anlasa...
    haz etmediğim firmalar sırasıyla
    doğuş
    toyotasa(opsiyon fakiri)
    anadolu honda (muhattab olmadım ama onlardada kazıkçı zihniyeti sezebiliyorum)
    renault mais (son yıllarda yine tüketicinin yanında sayılabilirler)

hiçbiriyle muhattab olmayı düşünmüyorum artık mazda 6 gitgide kafama yatmaya başladı...2.0 auto deri bose sunroof park smart vs vs vs..50 binlerde fiyatı...doğuş gibi 3 kuruşluk elektrikli aynanın maliyetini düşünmüyolar...
  • quote:

Bundan sonraki partiye kalıcaz o zaman böle saçma şey olmaz

• http://www.youtube.com/watch?v=TXwL7pb6SrU

golf 6 otomatik park videosu

bu sistem türkiyede niye yok yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

http://www.youtube.com/watch?v=TXwL7pb6SrU

ACC niye yok, DCC niye yok, karatılmış arka cam niye yok, bi-xenon nie yok, geri görüş kamerası, navigasyon, koltuk ısıtma, kış paketi, hepsinden önemlisi dizel araba niye yok?

kolay, bu özellikler olan araba geldiğinde millet arabasını satıp bi daha yenisini alsın diye yok. İki hatta üç araba satarak kar etmek ve işlem hacmi yaratmak varken ne diye bi defa araba satılsın?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

http://www.youtube.com/watch?v=TXwL7pb6SrU

ACC niye yok, DCC niye yok, karatılmış arka cam niye yok, bi-xenon nie yok, geri görüş kamerası, navigasyon, koltuk ısıtma, kış paketi, hepsinden önemlisi dizel araba niye yok?

kolay, bu özellikler olan araba geldiğinde millet arabasını satıp bi daha yenisini alsın diye yok. İki hatta üç araba satarak kar etmek ve işlem hacmi yaratmak varken ne diye bi defa araba satılsın?

hayır bence golf kitlesi bellidir alacak hayranları zaten her türlü alacaktı ve alıyorlar ve bı sure daha almaya devam edcekler bu sefer 308 auris golf arasında kalan insanlarıda almaya ikna etmek için bu donanımlar eklencektir zararlı olanlar golf hayranları olcaktır yazıkk!

• Ben de Golf VI 1.4 "122hp DSG Highline" almış bulunmaktayım. Lise yıllarından beri otomobil hastası olan beni bile etkileyen bir araç oldu test sürüşü sonunda.
    40.000 civarında dizel C sınıfı bir araç almak üzereyken Golf'ü test edince 15 bini TL'yi daha katlettik.
    Öncelikle belirteyim aracı 2-3 hafta sonra teslim alacağım. Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Tsi motora ilk kullanımlarda özen göstermek gerekiyor mu?

Ancak Vw'ni kınıyorum, anlaştığımızın aksine sonradan araçta ayna-sensör paketi olmadığını öğrendim. Katlanır dış aynalar önemli ama kararan elektrokrom dikiz aynası gece çok daha önemliydi benim için. Numaradan birkaç yüz lira düştüler. Ancak Türkiye'de gerçekten Golf VI bulmak zor çok, heryeri araştırdım 3,5 ay sıra veriyorlar o yüzden pazarlık bile etmeden kabul ettim. Artı olarak dokunmatik ve geniş ekranlı medya-görsel sistem var.

Kullanıcılar olarak görüşlerimizi burada bilgi paylaşımı temelli devam ettirelim.
    Herkese kazasız belasız sürüşler.

• Arkadaşlar siz golf kullanıyor ve inceliyormusunuz iyi bakın golf VI aynı birebir audi a3 bantı üzerinde makyajlanmış kısaltılmış bir otomobil çook çook sessiz olabilir ama fiyat politikası doğuştan kaynaklanıyor ben çok iyi takip ediyorum 2008 ocak ayında golf V 32.500 YTL idi şimdiki sessiz muhteşem !!!! golf VI 39.000 den başlıyor oturun ve düşünün peugeot 407 (44.000 YTL) mi golf mü bu alternatif düşünce aynı sınıf değil ama araç kalite yol tutuş rahatlık vs olarak sen baz model golf ün fiyatını bir üst segmentin fiyatına eşdeğer getireceksin ve kar etmek isteyeceksin, ben şunu da çok iyi biliyorum doğuş oto - Alman vw in çok iyi bir müşterisi ve istediği donanımda araç ürettirip ithalatını yapıyor mesela transporterlar da araç içine yan kısımlara ve tavana döşeme koymadan ithal ettiler ve döşeme sattılar, şimdi de golf VI çoook sessiz diyerek araçtan kaliteden paspaslardan jantlardan çalarak çook çook iyi bir fiyata golf satmaya çalışıyorlar evet iyi takip edin baz model 1600 cc 102 hp sınıfında bir araç kalmadı ülkede ama onlar 39000 liradan araç satıyorlar diğer firmalar 1600 cc 115-125 hp olarak ve daha lüks donanımlarla üstelik esp standardı ile 34000 den başlayan fiyatlarda otomobiller satıyorlar yanlış mı arkadaşlar üstelik doğuş servisi cebinizdekini serviste bırakmanız için her türlü çabayı sağlıyor. adı vw diye araç almak istiyorsanız biraz uğraşın ve ithalini siz yapın en azından bir sorunda dava ile aracınızı değiştirirsiniz Türkiye de doğuş sorunlu otomobil değişecek deyip sizi aylarca bekletir.
    Golf ün beğendiğim yönü ne geçmişe dönüşü kısa küçük ve yol faresi tarzı tsı motoruyla 1980 lerin golfüne dönmesi ama tsı motorda bir araç almak lüks sınıfta bir araçla eşdeğer ise ben almam siz de almayın bilinçli parasının hakkını isteyen toplum olun önünüze geleni değil sizin istediğinizi almak için uğraşın.

• golf ikitelli de gırla gidiyor sıra bekleyen kim, bu şaşırtma politikası, ayrıca siz aracın donanımına bakmadan aracı dışarı çıkartmayın. Bu sadece golf te değil tüm otomobil acentelerinde var ve küçük puntolarla yazar ''..... firması araç üzerinde değişiklik yapma hakkını elinde saklı tutar '' diye yazar, okuyun okuyun okuyun bilinçli olun benim düşünceme göre fiyat indirimi ve aksesuar düzenlemesi ile vw golf satılır bir hale gelir yada parası çok olan 10-15 000 lira fazla vermeyi dert etmeyen adam iki takım paspas alır aracına en afilisinden 2-3000 belki de 5000 lira verip bi takım çelik jant ve michelin lastik çeker, araba budur der biner vw ''halk otomobili'' ismini de zamanla zengin otomobili yada parayı bastıran alır otomobili olur gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

xuniq çok iyidi..gazetedeki yüzde 7 lik indirim konusunda altta ufak bi yazı vardı atlamışım..golf 6 daki kampanya indirimi sadece donanımdan ibarettir..gibi bi şeydir heralde:)....doğuş şurda yazılanları okusada karşılarında zannettikleri veya hayal ettikleri 3. dünya ülkesi tüketicisi olmadığını anlasa...
    haz etmediğim firmalar sırasıyla
    doğuş
    toyotasa(opsiyon fakiri)
    anadolu honda (muhattab olmadım ama onlardada kazıkçı zihniyeti sezebiliyorum)
    renault mais (son yıllarda yine tüketicinin yanında sayılabilirler)

hiçbiriyle muhattab olmayı düşünmüyorum artık mazda 6 gitgide kafama yatmaya başladı...2.0 auto deri bose sunroof park smart vs vs vs..50 binlerde fiyatı...doğuş gibi 3 kuruşluk elektrikli aynanın maliyetini düşünmüyolar...

Mazda demişsiniz ama daha geçen ay arkadaşım mazda3 aldı. Saolsun bayii aracın arka iki kelebek camına ve bagaj kapağının üzerindeki mazda3 yazısının altına kendi reklamını yapıştırmıştı. Camlardaki çıktı ancak boya koruma yaptırmak için götürdüğü yer, arkadaki reklamının çıkarılırken boyaya zarar verdiğini bu yüzden kalmasının daha iyi olacağını söylemiş. Şu anda aracın arkasındaki "mazda3" yazısının altında saçma sapan bir reklam var. Daha önce Mermerler diye bir firma mazda'nın Türkiye distribütörlüğünü yapıyordu;şu an ondan alındı ve doğrudan Avrupa temsilciliğine bağlandı. Bu açıdan mazda'nın Türkiye pazarı artabilir ancak hala 2.eli zayıf ve bayiilerin kendilerini yetiştirebilmeleri için zamana ihtiyaçları var.

• miracle görüşlerine katılıyorum zamana ihtiyaç var..ben mazda 6 dedim ama...insanın para sıkıntısının olmaması lazım..extra şeyleri şimdilik kumar...

Arkadaşlar autoexpress.co.uk sitesine bakarmısınız..resmen makyajlı golf eskizleri belirmiş...yani yazık değilmi!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sline

hayır bence golf kitlesi bellidir alacak hayranları zaten her türlü alacaktı ve alıyorlar ve bı sure daha almaya devam edcekler bu sefer 308 auris golf arasında kalan insanlarıda almaya ikna etmek için bu donanımlar eklencektir zararlı olanlar golf hayranları olcaktır yazıkk!

araçların hayranı olan kişileri değerlendirme dışı tutmuştum, donanım yarışını golf hiç bir zaman kazanamadı, kazanamaz da. Saydığınız arabalar arasında golf her zaman sağlamlığı, ileri düzeyde mühendislik çalışmaları, kaliteli üretim ve ikinci elde nispeten daha az değer kaybı gibi alanlarda ön plana çıktığından müşterileri farklı bir noktadan çekmektedir. Bu yüzden ileri de de bu araçlar arasında kalan müşterileri çekmek için donanım kullanacağını hiç zannetmiyorum, kaldı ki vw bu aracın üretim maliyeti üzerine çok odaklandığından ilgi çekici donanımlar da sunmamıştır.

Donanımı kullanacağı kitle, golf'ü kült olarak beğenmiş ancak yetersiz donanımdan dolayı içine sinmeyen kullanıcıları çekmek için olacaktır.

• MERHABA,

KONUYA ISTINADEN "YENI GOLF 6 KULLANAN VARMI?"
    DUNDEN BERI HIGHLINE 1.4 122 DSG KULLANIYORUM. GOLF HASTASI ARKADASLARDAN OZUR DILEYERK ;DIS GORUNUS OLARAK GOLF 6 DAN ONCEKI HIC BIR GOLFU PEK BEGENMIYORDUM. GOLF 6 COK HOSUMA GITI HER SABAH DAHA DA ASIK OLUYORUM. NEYSE GELELIM IC KONFORA; TEK KELIMEYLE HARIKA. BEN BAYILDIM. GERCEKTEN KALITELI. 7 ILERI DSG DE COK BASARILI.

KISACA BEN COK BEGENDIM, SANIRIM ARACLA ILGILI KOTU OLAN TEK SEY "DOGUS"
    SLMLAR
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.