Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xuNiQ

arkadaşlar hızlı bir cevaba ihtiyacım var, solarmaster marka film için 450 lira fiyat verdiler. ne dersiniz film çektireyim mi?

Solarmaster cam filmini MAslak Doğuş oto da yapıyo. Peşin pazarlık yapın illa yetkili serviste yaptırıcam diyosanız ve 350ye kdar inerler. İnmezlerse de orda yaptırmayın çünkü fiyat çok fazla. LImar cam filmini yetkili bayiiler 300e çekiyo dışarda. Hatta sıkı pazarlıkla 250ye de yapıyolar
  • MERHABA ARKADASLAR,

BENIM DE 1.4 TSI DSG HIGHLINE ARACIM GELMIS. 53 BIN DEN BITTI IS.
    YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK
    2- COMING HOME LIVING HOME YOK
    3-KARARAN IC DIKIZ AYNASI YOK
    4- KATLANABILIR YAN AYNALAR YOK

NORMALDE HIGHLINE DA OLMASI GEREKEN SEYLER FAKAT BU SON PARTIDE GELEN HIGHLINLARDA BAZI SEYLERI KISMISLAR
    NORMAL OLARAK TA FIYATI 53 BINDEN CEKTILER.

HABERINIZ OLSUN !

BENDE KABUL ETTIM. YAPACAK BIRSEY YOKTU UZUN ZAMANDIR BEKLIYORDUM. AYRICA 53 BINDE FENA OLMADI.
    YARIN ARACIMI TESLIM ALACAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaturk

MERHABA ARKADASLAR,

YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK

NORMALDE HIGHLINE DA OLMASI GEREKEN SEYLER FAKAT BU SON PARTIDE GELEN HIGHLINLARDA BAZI SEYLERI KISMISLAR

HABERINIZ OLSUN !

BENDE KABUL ETTIM. YAPACAK BIRSEY YOKTU UZUN ZAMANDIR BEKLIYORDUM. AYRICA 53 BINDE FENA OLMADI.

arkadasım bı soru sorcam peki aracında dokunmatik ekran rcd 510 radyo cd varmı ??
  • yok malesef
  • quote:

MERHABA ARKADASLAR,

YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK

HABERINIZ OLSUN !

Hayda, Highline da bunlar olmayacakta ne olacak Ben olsam kabul etmezdim, 2000 yılının B sınıfı aracının en üst donanımında bile ( katlanır aynalar hariç) var.

• EVT BENDE SOK OLDUM OGRENINCE COK TA UZULDUM, AMA BENIM ICIN PEK TE ONEMLI OLMAYAN SEYLER
    COMFORTLINE 51,750 OLUNCA

HIGHLINE DA BULUNAN CELIK JANT, ON-ARKA PARK SENSORLERI, CRUISE CONTROL FALAN OLUNCA BIRDE FIYATI 53 BINE CEKINCE AYRICA BIR O KADAR DAHA BEKLEMEMEK ICIN OK DEDIM
  • SeaTurk aracın hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Çıkarılan donanımlar içinde keşke coming home ve katlanır aynalar olmasaymış ama yine de metalik renk ile beraber 53.000TL Highline için güzel fiyat. Dediğiniz gibi Comfortline 51,750TL ve Highline'da 1250TL'den daha fazla para edecek donanımlar var:

-Alcantara Deri-kumaş kombinasyonu döşeme
    -Görsel park desteği ve park sensörleri
    -Lastik basınç sensoru
    -Cruise Control
    -Aleminyum alaşım jant
  • TESEKKURLER kaya5789

AYNEN OYLE
  • Arkadaşlar, çok şaşırdım yukarıdaki haberlere. VW (!) GOLF VI (!!) HIGHLINE (!!!) modelinde diğer markaların modellerinde orta seviye donanımdan itibaren ötedenberi bulunan ve kullanılan donanımların

1- YAGMUR SENSORU
    2- COMING HOME LIVING HOME
    3- KARARAN IC DIKIZ AYNASI
    4- KATLANABILIR YAN AYNALAR

olmaması Doğuş Otomotiv'in Teknoloji Paketinden vazgeçtiğini gösterir, ama bunu söylemiyorlar. Bence bunun için Doğuş Otomotiv'e telefon etmek ve bunun sebebini açıklayacak en yetkili kişiye ulaşmak gerek.
  • quote:

MERHABA ARKADASLAR,

YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK

HABERINIZ OLSUN !

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Fakat 1-2 şey söylemeden geçemeyeceğim,bu donanımların olmaması Doğuş'un terbiyesizliğidir.53 bin TL'ye satılan D segmenti araçlar var ve onlarda bu özellikler mevcut.

Türkiye'de sattıkları aracın donanımlarını kısıp röportajlarda "Krize karış direniyoruz,bakın Almanya ile fiyatlarımız aynı diyorlar." Öyle de,arada donanım farkı var.Bir nevi kandırıyorlar.Acaba şu donanımların maliyeti nedir?Bari highline'da şunları kısmayın.

• bende şaşırmışdım ne indirimi bu diye....şimdi daha iyi anlıyorum....niye şöyle adam gibi markaları adam gibi distribitörlere vermiyolar
    şöyle bi okuyorumda yazıları bu kadar bilinçli tüketiciye bu kadar ucuz oyunlar.....kasanı doldur doğuşş....
    planlayanlar beklemesin yakında comfortda 15 jant kapaklarıyla karşılaşabilirsiniz....
  • kaya ve miracle40 çok teşekkür ederim, az daha o fiyattan film çektiriyordum. Neyseki vazgeçtim yorumlarınız sayesinde.

Highline donanım konusuna gelirsek, iki ihtiamal söz konusu

1-sizin de dediğiniz gibi doğuş yavaş yavaş highline'dan donanım çekiyor. Bu tezi destekleyen örnekler:
    -----Bazı araçların ayna paketi (PLP) kendiliğinden kararan iç dikiz, ayak böl. aydnlatma, elek. katlanır ayna, comng home-leaving home, ve yağmur sensörü olmadan gelmiş olması.
    -----Bu paketin olduğu araçlarda paketin opsiyon listesinde yazıyor olması
    -----Zam topiğinde paylaştığım gibi de artık highline da (1G3) alu. jantlı ve orj. boyutlu stepne yok onun yerine çelik jant var alu. jantlı stepneye sahip olanlardan 330 lira (kdv, ötv dahil) fark alıyorlar.

2-Almanya-Türkiye highline donanım farkı var ve gelen araçlar burdan geçilen siparişler üzerine geliyor, eğer dikkatsiz bir doğuş çalışanı highline sipariş ederken ayna paketini işaretlemediyse gelen highline'larda bu paket olmayacaktır çünkü almanya donanımında yok. Bu tezi destekleyen örnekler ise yok, tamamen temiz kalpli düşüncenin ürünü

Korkuyorum bunu yakında reklama da çevirirler highline golf'te 1.500 lira indirim ama sensör yok, rcd510 yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: egunns

bende şaşırmışdım ne indirimi bu diye....şimdi daha iyi anlıyorum....niye şöyle adam gibi markaları adam gibi distribitörlere vermiyolar
    şöyle bi okuyorumda yazıları bu kadar bilinçli tüketiciye bu kadar ucuz oyunlar.....kasanı doldur doğuşş....
    planlayanlar beklemesin yakında comfortda 15 jant kapaklarıyla karşılaşabilirsiniz....

doğuş indirimmi yaptı nezaman yaptı
  • haftasonu gaztede şubat ayına özel yüzde 7 indirim dikkatimi çekmişti.....mart ayında highline eski donanım seviyes,ne ulaşmasın
  • quote:

haftasonu gaztede şubat ayına özel yüzde 7 indirim dikkatimi çekmişti.....mart ayında highline eski donanım seviyes,ne ulaşmasın

golflerde indirim yok malesef =) golf hariç tüm modellerde %7'ye varan indirim var, golfteki indirimler sadece donanım eksikliğinden.
  • quote:

quote:

haftasonu gaztede şubat ayına özel yüzde 7 indirim dikkatimi çekmişti.....mart ayında highline eski donanım seviyes,ne ulaşmasın

golflerde indirim yok malesef =) golf hariç tüm modellerde %7'ye varan indirim var, golfteki indirimler sadece donanım eksikliğinden.

donanım indirimi var golfte %7 100 donanımın 7 si ortada yok

• quote:

quote:

tam sopalık bu doğuş niye golfe indirim yapmazlar anlamadım sanki dokunulmazlığı var golfün

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

MERHABA ARKADASLAR,

YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK

HABERINIZ OLSUN !

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Fakat 1-2 şey söylemeden geçemeyeceğim,bu donanımların olmaması Doğuş'un terbiyesizliğidir.53 bin TL'ye satılan D segmenti araçlar var ve onlarda bu özellikler mevcut.

Türkiye'de sattıkları aracın donanımlarını kısıp röportajlarda "Krize karış direniyoruz,bakın Almanya ile fiyatlarımız aynı diyorlar." Öyle de,arada donanım farkı var.Bir nevi kandırıyorlar.Acaba şu donanımların maliyeti nedir?Bari highline'da şunları kısmayın.

volkswagen buna nasıl izin veriyor görmüyormu türkiye gibi bir pazarda imajı nasıl zedeleniyor demekki volkswagenin de cıkarı var bu işten doguş oto gibi birazda volkswagene kızmak lazım

• Bakalım daha ne sürprizler olacak ... golf 6 zaten başı başına bir sürpriz ....
    quote:

MERHABA ARKADASLAR,

YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK

HABERINIZ OLSUN !

• quote:

Orjinalden alıntı: Sline

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

MERHABA ARKADASLAR,

YALNIZ ILGINC OLAN SEY;

1- YAGMUR SENSORU YOK

HABERINIZ OLSUN !

volkswagen buna nasıl izin veriyor görmüyormu türkiye gibi bir pazarda imajı nasıl zedeleniyor demekki volkswagenin de cıkarı var bu işten doguş oto gibi birazda volkswagene kızmak lazım

Bu benim de merak ettiğim bir şey.Sis farları Almanya'da standartmış galiba,öyle deniyordu.Nasıl oluyor da fabrikada monte edilen sis farları burada standart oluyor hayret.Demek ki,böyle sipariş veriyorlar.Volkswagen para kazanıp kazanmadığına bakıyor anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.