Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim ön görüntüdeki araç ile arka görüntüdeki araç farklı, sanırım kaçırdın ayrıntıyı..

ön dizaynı Golf 5, arka dizaynı Golf 6 olsun yeni modelin..
  • yapıştırdığın fotoğrafta arka görüntüde golf 5.. 6 değil. Dikkat et.

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI?

Daha bunamadım lan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 10 Şubat 2009; 9:36:08 >
  • para yok her hafta bi marka geziyorum dün de temsa ya gittim bu yeni mitsubishi lancer lara bakmaya 1.5 donanımlı otomatik vites araca 36 dediler siz karar verin indirim yaparız dediler. Esp de var araçta şehir içi 9 litre şehir dışı 6 litre yakıyo 0-100 ü 13 saniye yanlız yuh dedim bu araç nasıl sizce bilgisi olan varmı kimse almıyo mu bu aracı şu ana kadar ankarada 5 tane golf 6 gördüm bi tane lancer görmedim. kırmızısı da çok hoş duruyor du ne dersiniz para olunca nasıl bi seçim alınırmı bi golf 6 konforu yaşanırmı 10.000 lira düşüğe
  • quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

para yok her hafta bi marka geziyorum dün de temsa ya gittim bu yeni mitsubishi lancer lara bakmaya 1.5 donanımlı otomatik vites araca 36 dediler siz karar verin indirim yaparız dediler. Esp de var araçta şehir içi 9 litre şehir dışı 6 litre yakıyo 0-100 ü 13 saniye yanlız yuh dedim bu araç nasıl sizce bilgisi olan varmı kimse almıyo mu bu aracı şu ana kadar ankarada 5 tane golf 6 gördüm bi tane lancer görmedim. kırmızısı da çok hoş duruyor du ne dersiniz para olunca nasıl bi seçim alınırmı bi golf 6 konforu yaşanırmı 10.000 lira düşüğe

Yaşanmaz malesef.GOLF bir efsane.1.4TSİ 122bg olsun en düşük donanımlısı olsun gerekirse bence GOLF olsun.GOLfun içine bir binin zaten ne demek istediğimi anlarsınız.Fakat bütçeniz kısıtlıysa 10bin lira az para değil.Ayrıca Trend modeli 42 milyar arasında 6milyar fark var bence 6 milyara değer. Hem motoru daha performaslı ve ekonomik hemde alman kalitesine sahip olucaksınız.Sınıfında bir efsane GOLF.

• geçen gün benim 98 passatın akis kafalarını üst kollarını değiştirdim çıkan akis kafaları aracın üstündeki orjinal akis kafalarıymış vay be 11 sene sonra ilk defa bozulmuş bu vw ler hakikaten bayaaa sağlam yaplıyor.
  • golf 6 nın highline modeline yeni RCD 510 Radyo-CD-MP3 çalar,6,5 dokunmatik ekran,6'lı CD değiştirici eklenmiş bu rcd 510 un özelliklerini bilen varmı mesela navigasyon var mı geri dönüş kamerası oluyomu dvd tv filan var mı bundan bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
  • Dokunmatik ekranlıda Highline da geri görüş kamerası var.Navigasyon yok.DVD de yok biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

golf 6 nın highline modeline yeni RCD 510 Radyo-CD-MP3 çalar,6,5 dokunmatik ekran,6'lı CD değiştirici eklenmiş bu rcd 510 un özelliklerini bilen varmı mesela navigasyon var mı geri dönüş kamerası oluyomu dvd tv filan var mı bundan bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

2GB'a kadar SD kart takılabiliyor. Park ederken ön ve arkadaki mesafeyi aracın bir modelini koyarak gösteriyor. Yurtdışı bazı modellerinde olduğu gibi bagaj üzerindeki VW armasının altından kamera çıkmıyor. Premier mobil telefon alt yapısı olan araçlarda bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapılabiliyormuş. Ancak böyle bir alt yapı türkiyeye gelen araçlarda yok. Trafik ve yol durum bilgisi alma özelliği olmasına karşın bu tür bilgilendirme Türkiye de olmadığı için kullanılmıyor. Ayrıca klima ayarlarken sıcaklık ve hava akış yönü gibi bilgiler görsel olarak bu ekrana yansıtılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: miracle40

quote:

golf 6 nın highline modeline yeni RCD 510 Radyo-CD-MP3 çalar,6,5 dokunmatik ekran,6'lı CD değiştirici eklenmiş bu rcd 510 un özelliklerini bilen varmı mesela navigasyon var mı geri dönüş kamerası oluyomu dvd tv filan var mı bundan bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

2GB'a kadar SD kart takılabiliyor. Park ederken ön ve arkadaki mesafeyi aracın bir modelini koyarak gösteriyor. Yurtdışı bazı modellerinde olduğu gibi bagaj üzerindeki VW armasının altından kamera çıkmıyor. Premier mobil telefon alt yapısı olan araçlarda bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapılabiliyormuş. Ancak böyle bir alt yapı türkiyeye gelen araçlarda yok. Trafik ve yol durum bilgisi alma özelliği olmasına karşın bu tür bilgilendirme Türkiye de olmadığı için kullanılmıyor. Ayrıca klima ayarlarken sıcaklık ve hava akış yönü gibi bilgiler görsel olarak bu ekrana yansıtılıyor.

peki bunun üzerinde kamera olmuyomu yurt dışındakiler gibi veya istesek o arka logonun altında takılı gelirmi veya sonradan arkaya kamera takılırmı dokunmatik ekranda gösterirmi tşkl

senin dediğin görsel olay bumu

http://img124.imageshack.us/my.php?image=20223858921yk3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 19 Şubat 2009; 23:21:47 >

• quote:

peki bunun üzerinde kamera olmuyomu yurt dışındakiler gibi veya istesek o arka logonun altında takılı gelirmi veya sonradan arkaya kamera takılırmı dokunmatik ekranda gösterirmi tşkl

Evet, bu şekilde. Kamera istersen sipariş etmen gerekiyor, kafadan 3 ay beklemen gerekicek. Ama rcd510 kameradan gelen verileri göstermek için gerekli alt yapıya sahip, tesisatla iligili bir engel yoksa sonradan kamera alınıp takılabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

Evet, bu şekilde. Kamera istersen sipariş etmen gerekiyor, kafadan 3 ay beklemen gerekicek. Ama rcd510 kameradan gelen verileri göstermek için gerekli alt yapıya sahip, tesisatla iligili bir engel yoksa sonradan kamera alınıp takılabilir.

bu orjinal kamerasını istesek çok para tutarmıki orjinali düşünmemdeki sebep geri vitese takınca otomatik logonun kalkıp kameranın çıkması ve dokunmatik ekranda görünmesi sonradan takma plakalığa takıyolar oda güzel olmuyo çoluk çocuk yönünden

• quote:

bu orjinal kamerasını istesek çok para tutarmıki orjinali düşünmemdeki sebep geri vitese takınca otomatik logonun kalkıp kameranın çıkması ve dokunmatik ekranda görünmesi sonradan takma plakalığa takıyolar oda güzel olmuyo çoluk çocuk yönünden

logonun altında kamera yeri var zaten, sonradan orjinal kamera takılabilir sanıyorum. Yeni arabayla opsiyon olarak almak istersen 200€ fark istiyorlar
  • Highline golf sahiplerine bir soru, stepne üzerindeki jant, aracın üzerindeki ile aynı mı?
  • Asıl başka bir soru 1.4 tsi 160 hp manueller artık satılmıyor mu ?!??! Siteye baktım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmirG.

Asıl başka bir soru 1.4 tsi 160 hp manueller artık satılmıyor mu ?!??! Siteye baktım yok

Stokta bulundurmayacaklar artık, sipariş edersen getiriyorlar.
  • quote:

Açıkçası ekran çok renkli değil. Bu nedenle kameranın aldığı görüntüyü ekranda işleyip işleyemeyeceği yönünde şüphelerim var. Belki rns510 ekran bu özelliklere sahiptir. Ancak rcd510'dan emin değilim.

• quote:

Highline golf sahiplerine bir soru, stepne üzerindeki jant, aracın üzerindeki ile aynı mı?

Aracı alırken sadece stepnin yerinde olup olmadığını kontrol etmiştim. bu nedenle tam emin olmamakla birlikte araç üzerindekiyle aynı jant değil diyebilirim. Ancak yarın kontrol edip size doğru cevap yazarım.
  • quote:

quote:

Açıkçası ekran çok renkli değil. Bu nedenle kameranın aldığı görüntüyü ekranda işleyip işleyemeyeceği yönünde şüphelerim var. Belki rns510 ekran bu özelliklere sahiptir. Ancak rcd510'dan emin değilim.

you tube de baktım görüntüsüne beğendim yani ama üstünde yurt dışındaki gibi kamera olmaması kötü ona üzüldüm

• quote:

quote:

Highline golf sahiplerine bir soru, stepne üzerindeki jant, aracın üzerindeki ile aynı mı?

Aracı alırken sadece stepnin yerinde olup olmadığını kontrol etmiştim. bu nedenle tam emin olmamakla birlikte araç üzerindekiyle aynı jant değil diyebilirim. Ancak yarın kontrol edip size doğru cevap yazarım.

sanırım benim aracımda opsiyonel olarak aracın üstündeki jantlara sahip bir stepe var. opsiyon listesinde geçiyor ve 330 liralık fark ödüyorm, satıcı sunroof+rcd510 eklenmiş fiyat olarak o fiyatı verdi ancak, rcd510 highline'da standart hale geldi ve rcd510 fiyat farkı 330 lira değil 750 lira olması lazım. Satıcıya sordum, yok o stepneyi opsiyon listesinde eklemişler ama highlinelarda öyle zaten filan geveledi biraz. Aracı teslim alırken kontrol edeceğim, eğer araç üzerindeki jantlar değilse ya da sizden gelen cevaba göre fark ödenmeden o jantlar geliyorsa, bi güzellik yaparım onlara.

• yeni gelen highlinelarda otomatik katlanan yan aynalar, otomatik yanan farlar,yağmur sensörü,kendiliğinden kararan dikiz aynası gibi sensörleri kaldırmışlar ve stepneyide araç üzerindekilerden değil çelik jantlı yapmışlar.
    doğuş işte donanım arttıracağına donanım eksiltiyor.
    benim araçta gelmiş ama yukarda dediklerim yokmuş ve hepsi böyle gelmiş dediklerine göre. bunları çıkartıp yerine rcd 510 koymuşlar talep o yöndeymiş.
    ahhh ahhh hanımı bir vazgeçirebilsem şu araçtanda bende doğuşa bulaşmadan mutlu mesut yaşayabilsem.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.