Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ultrati4

55.000 tl golf e veriyorsunuz en üst pakete ve yıl 2009 ve hala gelen o dandik mavi ekranlı cd çalar

dandik derken
  • ben eski golfteki göstergelerdeki mavileri sevmiyordum ama şimdiki beyaz üstü kırmızı ibrelerle göstergeler sportif olmuş radyonun maviside tek başına sırıtmıyor bence tabii,kontrast oluşturmuşş.iç teki hoşuma gitmeyen daha doğrusu daha iyi olabilir dediğim vites kolu parktayken küllüğün yerine ulaşım biraz zahmetli,aynı şekilde park sensörü lastik basınç düğmesi ve esp tuşunun yeride daha kolay ve ulaşılabilir olabilirmişş.

55000 iyi fiyat şimdi zamlanmışş gerçi 59 civarı olmuşş.ama ben 2006 yılında aynı sınıftaki 116 bg 1.6 motorlu otomatik vitesi olmayan ön park sensörü olmayan aynı jantlı deri koltuksuz araca 33.500 euro verdim yani 72 milyar.plastik kaliteside golf kadar iyi değil,genel kaliteside.onun için kalitesi ve donanımına göre bence makul.alırken a3 lede baktım aynı donanım ve daha zayıf motorlu (125 bg daha üstü yok a3 de1.4 de)takribi 70 milyar civarı istiyorlardı.ve kasada golf 5 bazlı kasa olduğu ve yakın zamanda kasa değişeceği düşünülürse golfün fiyatı iyi.suspansyon a3 ünde baya sert geldi golf daha konforlu geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sline

quote:

55.000 tl golf e veriyorsunuz en üst pakete ve yıl 2009 ve hala gelen o dandik mavi ekranlı cd çalar

dandik derken

Bana çok kötü görünüyor. Golf 6 da en üst donanımda o teypin gelmemesi lazım(Doğuş oto sağolsun).Ancak özel sipariş vermen lazım rcd 510 veya rns 510 için.
  • bazılarını dokunmatik getirmişler bazılarıda küçük ekran.ama bu sorun doğuşa has değil 2 sene önce mercedes b aldık aynı teyp olayı onda da vardı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sline

quote:

dandik derken

Bana çok kötü görünüyor. Golf 6 da en üst donanımda o teypin gelmemesi lazım(Doğuş oto sağolsun).Ancak özel sipariş vermen lazım rcd 510 veya rns 510 için.

RCD510 Almanya'da da opsiyonel.RCD510'u da birkaç şekilde kombine edebiliyorsunuz.Bir örnek,

RNS 510", 4 x 20 Watt, 8 Lautsprecher 2.110,00 €

• quote:

Yollarda hiç highline gören var mı veya 160 lık?

Ben de highline 122hp var. Manuel ve DSG highline arasında ESP ve yokuşta kalkış desteğinden başka bir fark yok. Ben alırken 122 hp DSG'li araçlar bir hafta içinde bitmişti. DSG'yi de ESP olmasından dolayı istiyordum. Daha sonra baktım ki manuel 122 hp'de de sıkıntılar başladı. Özellikle istediğim beyaz rengi bulamadım. Bir sonraki tercihim olan fırtına grisi ise yanlış hatırlamıyorsam Türkiye genelinde 3 adet kalmıştı. üç ay beklemeyi göze alamadığım için bu aracı tercih ettim. Şimdi ise gayet memnunum ve hele ki gelen zamlardan sonra.
    Bu arada highline gelen araçların bazılarında RCD 510 vardı. Benimki de o şanslı araçlardan birisi. Ancak bu donanım ekstra olduğu için fazladan 700 ytl almışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracle40 -- 7 Şubat 2009; 22:22:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tk44

teşekkürler.aracı 55.000 e aldım.araç metalik sedefli siyah.deri koltuk yagmur sensörü,ön arka park sensörü cruıse control,dsg şanzuman,otomatik yanan farlar,yükseklik ve derinlik ayarlı direksyon,16 inç çelik jant ,görsel park desteği,bel destek ayarı,arka bardaklıkve kalirüfer ,tam otomatik ve dual klima ,direksyondan vites,yol bilgisayarı,direksyondan kumanda radyo,ön kol ve arka kol dayama,statik dönüşlü viraj sis farları ön,torpido soğutma ve ısıtma.
    mp3 çalar,
    şehir içinde 7.5 lt spor kkullanımda 8.5lt. ama motor rodajdan yeni çıktı 10000den sonra daha düşmesini bekliyorum

hayırlı olsun hocam bende aynı aracın 122hp olanı için kapora verdim, merak ettiğim bi soru var, satıcı doğru dürüst cevaplayamadı, ön tamponda alt ızgaranın kenarlarında ve sis farlarının çerçevesi krom kaplı mı? yoksa siyah mı?

• quote:

teşekkürler.aracı 55.000 e aldım.araç metalik sedefli siyah.deri koltuk yagmur sensörü,ön arka park sensörü cruıse control,dsg şanzuman,otomatik yanan farlar,yükseklik ve derinlik ayarlı direksyon,16 inç çelik jant ,görsel park desteği,bel destek ayarı,arka bardaklıkve kalirüfer ,tam otomatik ve dual klima ,direksyondan vites,yol bilgisayarı,direksyondan kumanda radyo,ön kol ve arka kol dayama,statik dönüşlü viraj sis farları ön,torpido soğutma ve ısıtma.
    mp3 çalar,
    şehir içinde 7.5 lt spor kkullanımda 8.5lt. ama motor rodajdan yeni çıktı 10000den sonra daha düşmesini bekliyorum

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

• evet var sis farı çevresinde ve tamponun alt ızgaraya doğru 2 çizgi halinde.şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

evet var sis farı çevresinde ve tamponun alt ızgaraya doğru 2 çizgi halinde.şimdiden hayırlı olsun

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

Bahsettiğiniz dayatmalar doğrusu çok küçük konular. Arabanın rengini olmazsa olmaz olarak denkleme sokarsanız o zaman tabii ki 2-3 ay bekleyeceksiniz. Valla parasını verdiniz mi herşeyi yaparlar.

Arabasını maksimum 2 sene sonra değiştirenler için küçük bir konu olabilir. Benim gibi 5 seneden az araç kullanmayan hatta 10 seneye kadar çıkan biri için renk konusu önemli.
    Honda da bekleme ve para konusu işe yaramadı. Direkt kestirip attılar. Üretim bandımızı değiştiremeyiz. Kendileri bilirler.
    Tam benim arabam gümrüğe geldiğinde telefon açtılar. Siyah renk için iç döşemeyi değiştirebiliyoruz diye.... Ne dediğimi buradan söylemiyim. Hiç çekinmeden söyledim hemde...

Hocam ağzına sağlık, hem para veriyorsun hemde dalga geçiliyorsun. Ben bu nedenle Cem Yılmaz vs gibi show yapanların gösterilerine bile gitmiyorum. Benden paramı alacak sefahat içinde yaşayacak birde benimle dalga geçecek ve bende buna güleceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: ngg63

Hocam ağzına sağlık, hem para veriyorsun hemde dalga geçiliyorsun. Ben bu nedenle Cem Yılmaz vs gibi show yapanların gösterilerine bile gitmiyorum. Benden paramı alacak sefahat içinde yaşayacak birde benimle dalga geçecek ve bende buna güleceğim

Vallahi gösterisine gitmesenizde bence bi DVD'sini alın izleyin
    "2008 CMYLMZ DVD" yazıyo benim kapakta, tavsiye ederim 10numara olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 8 Şubat 2009; 17:04:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: ngg63

Vallahi gösterisine gitmesenizde bence bi DVD'sini alın izleyin
    "2008 CMYLMZ DVD" yazıyo benim kapakta, tavsiye ederim 10numara olmuş

Hocam, laf aramızda zaten işi DVD ile çözüyorum

• ön görüntü açısından Golf 6 bence Golf 4'e benziyor.. bu açıdan Golf 5 daha kıyak duruyor(V ızgara)..

ama arka görüntüde Golf V'i beğenmiyorum.. kocaman boyasız bir tampon.. gerçi tamponu boyayınca fena durmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 9 Şubat 2009; 0:16:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

hayırlı olsun hocam bende aynı aracın 122hp olanı için kapora verdim, merak ettiğim bi soru var, satıcı doğru dürüst cevaplayamadı, ön tamponda alt ızgaranın kenarlarında ve sis farlarının çerçevesi krom kaplı mı? yoksa siyah mı?

Highline mı sipariş verdiniz + DSG li olana mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34UD5759

ön görüntü açısından Golf 6 bence Golf 4'e benziyor.. bu açıdan Golf 5 daha kıyak duruyor(V ızgara)..

ama arka görüntüde Golf V'i beğenmiyorum.. kocaman boyasız bir tampon.. gerçi tamponu boyayınca fena durmuyor..

Birde ledli siyah taban sinyal taktınmı dahada güzel oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Evet, 122hp highline + dsg + derin siyah - mısır püskülü iç döşeme

sipariş vermedim, 25 adet highline araba geliyormuş hepsinin kaporası verilmişti sonra bi tane bu araç açıldı biri vazgeçti, aslında beyaz renk istiyordum ama bu araç açılınca kaçırmak da istemedim. Kaporasını verdim.

• quote:

quote:

quote:

Evet, 122hp highline + dsg + derin siyah - mısır püskülü iç döşeme

sipariş vermedim, 25 adet highline araba geliyormuş hepsinin kaporası verilmişti sonra bi tane bu araç açıldı biri vazgeçti, aslında beyaz renk istiyordum ama bu araç açılınca kaçırmak da istemedim. Kaporasını verdim.

Güzel.Eğer comfortline sipariş verdiyseniz direk iptal ettirin highline alın diyecektim.Arada vereceğiniz ücret farkına hayli hayli değiyor.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Güzel.Eğer comfortline sipariş verdiyseniz direk iptal ettirin highline alın diyecektim.Arada vereceğiniz ücret farkına hayli hayli değiyor.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkürler, birde rcd510 alabilseydim tereyağlı ekmek kadayıfı olucaktı ki, kısmet değilmiş rcd310 geliyor. Biraz zaman geçtikten sonra e-bayden rns510 almayı planlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34UD5759

ön görüntü açısından Golf 6 bence Golf 4'e benziyor.. bu açıdan Golf 5 daha kıyak duruyor(V ızgara)..

Bir ara GÖZLERİNİN ESİRİYİM yazılı fotoğrafı göreceğim diye kuşkulandım ama yemedi galiba

Bu arada yapıştırdığın fotoğrafta önden 2008 model GT sport arkadan 2007 model GT gibi duruyor araba. Ön panjurda GT sport yazıyorda arka sağ kısmında TSI yazmıyor dikkat ettinmi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 9 Şubat 2009; 22:53:17 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.