Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: egunns

xunic araban çok şık iyi günlerde kullanın hepiniz...bu arada sunroof için ben 6 ay beklerdim ayrı....bide bu arabaya açık renk yakışıyo..siyahı showroomda gördüm fazla idaalı gelmedi...bide çelik gri rengini merak ediyorum daha yolda görmedim

teşekkür ederim, çelik grisi diye bir renk yok sanırım. Fırtına grisi renginden bahsediyorsanız çok güzel bir renk.
  • @xuNiQ ve @icecube_fb yeni araçalarınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Özellikle beyaz renk aracın önündeki karizmayı daha güzel ortaya çıkardığı için ben de beyaz renk peşinde birkaç gün koşturmuştum. Daha sonra tam anlayamadım ama ya daha hatırı sayılır birisine sattılar ya da gerçekten dedikleri gibi sergi arabasıydı ve o kadar dolaşan ve inceleyeni çok olan arabayı bana vermediler.
    Kısmetimde fırtına grisi varmış. Açıkçası aracı getirtin dediğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyordum ama aracı gördüğümde en az beyaz kadar sevdim. Ben de fotolarını çekip sizlerle paylaşmak isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: selmanozalp

quote:

Orjinalden alıntı: miracle40

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

bende birkaç defa test edip inceledim ,hatta her servise gittiğimde beklerken golf 6 ya bakmadan geçmiyorum .benim izlenimlerim ise şöyle:

- sessizliğe katılıyorum ama çok da abartılacak bir fark yok .
    -ataklık TSİ den geliyor fsi den sonra tsi epey farklı . 135 i bırakın ben 200 lere nasıl çıktım anlamıyorum ...
    -ekonomide zaten tsi nin üretim amacı .
    - dsg gerçekten kullandığım en keyifli otomatikgiller familyasının şanzımanı...
    - iç mekan konusunda pek katılamıycam .golf 5 GT ve comfortline nin içi özellikle gt deki koltuklar mid kolonlar vs çok daha iyi bana göre . golf 6 da bariz hırsızlık var ,sadece highline ye 60 liranıza kıyarsanız 1 gömlek üstün kendi serilerinden ama golf 5 gt ve comfortlinede olan vites kenarlarının audideki gözenekli yapısı ,üst havalandırma ızgarası ,hoparlörler ,kapı kenarlarındaki vidaları gizleme plastikleri, extra kauçuk şeritler,ışıklı klimatronik displayleri ve aklıma gelmeyen birçok yerden hepsi çalınmış .
    -koltuk destekleri comfortlinedekiler ile zaten aynı .katalogta da komfort koltuk yazıyor hem yolcu hem sürücü ,bel destekli ve 2 si de yukarı aşağı fonksiyonlu ..
    -sürüş zevki artırılmış biraz daha keyifli hale gelmiş ön taraf sanki kilo olarak artmış hissi veriyor. ama ben tercih yapacak olsam golf 5 gt yi hiç düşünmeden tercih ederdim .
    sokaklarda da pek görmüyorum geçenlerde belediye parkında gördüm ilk defa ve zerre kadar dikkatimi çekmedi ,çok sönük bir tasarımı var arkadan .o stoplar kore araçlarının stop tasarımını andırıyor . ledli medli birşey beklerdim golf 6 dan ... sonuçta vw araçları hepsi keyifli araçlar ...
    quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Yarım saat önce 1.4 tsi dsg comfortline Golf6 sürdüm.

2005 Golf5 midline fsi tiptronik'imiz var hemen ufak br karşılaştırma yapayım aralarında:

-Çok daha sessiz
    -Çok daha atak(Maslakta pat diye 130-135e çıktım hiç anlamadan)
    -Çok daha ekonomik(Galeriye döndügümzde yol bilgisayarında 13dk'lık seyehatta 9,5lt yakıt tükettiğim yazıyodu ve kesinlikle agresif sürdüm)
    -Vites geçişleri çok daha "smooth" bazen anlamıyosun bile vites yukseldiğini, sarsıntı diye bişey yok.
    -İç mekan biraz daha allı pullu süslü, daha kaliteli gibi duruyo.
    -Koltuklar bizim koltuklardan daha rahat, bel destekleri çok başarılı.
    -Direksiyondan vites değişimi çok zevkli ve hızlı.
    -Yol bigisayarı çok daha kapsamlı olmuş.
    -Dış Kapı kolları çok daha şık ve kaliteli duruyo.

Tek eksisi fiyatı çok pahalı, satış temsilcisi yaklaşık 50.000TL gibi bi fiyat verdi yanlış hatırlamıyosam ve bu fiyata ne yazık ki yagmur-far sensoru, kendiliğinden kararan dikiz ayna, park sensörü gibi temel donanımlar yok. Jant olayını da kafaya takmaya bile değmez, kesinlikle herkes aleminyum sanacaktır onları.

1.5 aydır Golf VI 1.4 122 hp Highline kullanıyorum. Motor sesi gerçekten çok az ancak sanki yol sesini fazla alıyor gibi. Golf V'i kullanma şansım olmadığı için dedikleri kadar ses yalıtımında ilerleme kaydetmişler mi bilemiyorum. Her iki aracı da kullanan arkadaşlar konu hakında bilgi verebilir mi? Açıkçası ziebartta ses yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi ne kadar fayda edeceğini de bilemiyorum. Bunun dışında mıcır üstüne zift dökülerek yapılan yollarda sağ kapı tarafından ses geliyor. Servise götürdüğümde bagaj kapağından geldiği söylenerek işlem yapıldı. Ancak ses hala aynı tür yollarda dewam ediyor. Sizce bu sesin üstüne gidilmeli mi? Yoksa zaten yolun bozuk olduğunu hesaba katarak aracın sağını solunu deneme tahtasına çevirmemeli mi?

Bahsettiğin ses cızırtı gibi bir sesse benim de aracımda aynı sorun mevcut, çok dikkatli dinlemedikçe farkedilmiyor ancak bozuk yollarda veya tümsek vs 'den geçerken sağ kapı tarafından cızırtı gibi bir ses geliyor, bu ses şöför kapısında da vardı ancak bir kaç kere camı komple açıp kapattıktan sonra kesilmişti, ancak yolcu tarafındaki kapıdan veya sağ arka kapıdan ( hangisinden geliyor tam emin değilim ama sağdan olduğu kesin ) bir ses geliyor halen ve nerden geldiğini de çözemedim bir türlü, eğer sorunu çözebilirsen bizi de bilgilendirirsin umarım.

Geçtiğimiz haftasonu aynı ses yüzünden servise gittim. Ustayla neredeyse 35-40 dakikaya yakın test sürüşü yaptık ve onun yanında aynı ses gelmeye devam etti. Torpido gözünü,ön göğüsü baya bir dinledi ama sesin kaynağını maalesef bulamadı. Ön göğüsteki plastikler tırnaklarla biribirine geçmeli, biz hepsini söküp bakabiliriz ama fabrika çıkışında olduğu gibi tırnakları hiçbir zaman birbirine tam geçiremeyiz ve aracın orijinalliği bozulur. Ya da bazen sesi kesiyoruz ancak yazın plastik genleştiği için daha farklı bir ses çıkarıyor. Sadece bozuk yollarda bu ses geldiği için size tavsiyem bu sese pek takılmamanız ve yeni aracın sağıyla soluyla bu ses için oynatmamanız dedi.
    Ben de artık bu sesi pek takmamaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracle40 -- 2 Mart 2009; 23:15:15 >

• quote:

@xuNiQ ve @icecube_fb yeni araçalarınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Özellikle beyaz renk aracın önündeki karizmayı daha güzel ortaya çıkardığı için ben de beyaz renk peşinde birkaç gün koşturmuştum. Daha sonra tam anlayamadım ama ya daha hatırı sayılır birisine sattılar ya da gerçekten dedikleri gibi sergi arabasıydı ve o kadar dolaşan ve inceleyeni çok olan arabayı bana vermediler.
    Kısmetimde fırtına grisi varmış. Açıkçası aracı getirtin dediğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyordum ama aracı gördüğümde en az beyaz kadar sevdim. Ben de fotolarını çekip sizlerle paylaşmak isterim.

tesekkurler sizinde arabanız hayırlı olsun.bende beyaz bulamasaydık gri almayı dusunuyorduk.iyi bir secim yapmıssınız.dediğiniz renk reklam filmindeki gri mi acaba.reklamdaki cok guzel gozukuyodu

• quote:

@xuNiQ ve @icecube_fb yeni araçalarınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Özellikle beyaz renk aracın önündeki karizmayı daha güzel ortaya çıkardığı için ben de beyaz renk peşinde birkaç gün koşturmuştum. Daha sonra tam anlayamadım ama ya daha hatırı sayılır birisine sattılar ya da gerçekten dedikleri gibi sergi arabasıydı ve o kadar dolaşan ve inceleyeni çok olan arabayı bana vermediler.

Ben de teşekkür ederim, böylece aktif golf 6 kullanıcıları çoğalmaya başladı. inş. havalar güzelleşince bir golf buluşma etkinliğine de imza atarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrohir -- 2 Mart 2009; 23:55:02 >

• Arabamın fotolarını buraya koymak için baya uğraştım ama her seferinde hata verip duruyor.
    Buraya foto upload ederken ekstra birşey yapmak gerekiyor mu?
    (Fotoların boyutu 400kB'den küçük)
  • quote:

Arabamın fotolarını buraya koymak için baya uğraştım ama her seferinde hata verip duruyor.
    Buraya foto upload ederken ekstra birşey yapmak gerekiyor mu?
    (Fotoların boyutu 400kB'den küçük)

direk linkini koya bilirsin alta tıklayınca çıkar
  • Bende yaklasik bir ay önce 122 hp lik Candy White Comfortline aldim sunrooflu ancak sis lambalari yok uzerinde haftaya chip takacagim 45 hp daha artacak ve tork 260 Nm oluyor bu arada merak edenler icin chipin fiyati 1100 tl...
    http://img204.imageshack.us/img204/395/img0096q.jpg
    http://img204.imageshack.us/img204/9392/img0097.jpg
    http://img204.imageshack.us/img204/4672/img0102.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopwop -- 4 Mart 2009; 1:26:47 >

• VAY BE NE PARA 56 MİLYAR ÇOK GÜZEL PARA HAYIRLI OLSUN DİYELİM ...İLK BEĞENMEMİŞTİM ÖNÜNÜ SONRA ALIŞINCA ÇOK SEVDİM GÜZEL ARABA.AMA GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ GOLF ALAMASSAM BİLE 2.Cİ TERCİHİM LEON
  • bu tornado kırmızısı golf 6 satılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor bu rengi hiç soran varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wopwop

Bende yaklasik bir ay önce 122 hp lik Candy White Comfortline aldim sunrooflu ancak sis lambalari yok uzerinde haftaya chip takacagim 45 hp daha artacak ve tork 260 Nm oluyor bu arada merak edenler icin chipin fiyati 1100 tl...

sen kaça aldın bide yurtdışında fiyatlar nasıl

• Extereme ben isvecte yasiyorum burda baya uygun diyebiliriz 38 e aldim ben yazlik tekerler 16 lik aluminyum da dahil...
  • arkadaslar fotograf eklicem ama dosya cok buyuk diyo ama dosyanın boyu 400 kb tan kucuk.surekli hata veriyor bir resmi koysam digerini koyamıorum hata verior.birde 3 ten fazla foto eklemek için ne yapıcam yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 4 Mart 2009; 21:03:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

arkadaslar fotograf eklicem ama dosya cok buyuk diyo ama dosyanın boyu 400 kb tan kucuk.surekli hata veriyor bir resmi koysam digerini koyamıorum hata verior.birde 3 ten fazla foto eklemek için ne yapıcam yardımcı olabilirmisiniz

bu siteye girhttp://imageshack.us/ sonra gözat yazana bas resimi bul bilgisayarından host it yazana bas sonra şöle bişey görcen

kırmızı ile boyadığım yerin içindeki linke bikere tıkla kopyala o linki bizim foruma gel konuya cevap de image yazıyo ona bas [simage]bu ortaya o sitedeki linki koy resim görüncek ok mi [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 4 Mart 2009; 21:32:49 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracle40 -- 5 Mart 2009; 8:55:48 >

• resimler biraz kötü çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 4 Mart 2009; 23:47:59 >

• bu arada extreme_oki yardımlar için cok tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

bu arada extreme_oki yardımlar için cok tesekkurler

rica ederim sizlerden tek bi isteğim var yaparsanız eyer bilgisayarımın masa üstüne koycam arka koltuğa geçip gece ama ön koltukları geri alıp fotoğraf makinasının flash ını patlatmadan karanlık ta komple ön göüsü çeke bilirmisiniz kapı kolları ve ön görünsün sadece ışıklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wopwop

Bende yaklasik bir ay önce 122 hp lik Candy White Comfortline aldim sunrooflu ancak sis lambalari yok uzerinde haftaya chip takacagim 45 hp daha artacak ve tork 260 Nm oluyor bu arada merak edenler icin chipin fiyati 1100 tl...

Bu dediğiniz chip hakkında biraz detaylı bilgi verebilir misiniz? 45 hp getirisinin yanında bazı şeylerden de örneğin yakıt gibi götürüsü olur diye düşünüyorum. Nerde taktıracaksınız ve chipten tam olarak nasıl birşey?

• Slm Miracle Istanbul Bostanci da teknocaroto var orasi benim yaptiracagim yerin tr yetkili bayisi telefonu 0216-4452701 ayrica ayni isimle web sayfalari mevcut buraya yazmam dogru olurmu bilmem sen bi ismiyle denersin reklam olmasin simdi umarim isini görur...

Elemanin dedigine göre

Step-1 de 45 beygir ve 60 nm
    Step-2 de 15 beygir daha ve 20 nm ayrica eksoz sistemi degisiyormus
    eger ikisini bir kerede yaparsan burdaki fiyati hersey dahil ( parca ve montaj )2100 tl ...
    Yani araba yaklasik 122 den 190 hp ye falan cikiyor eksoz dahil bu arada %8 yakit tasarrufu sagliyormussun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wopwop -- 5 Mart 2009; 19:55:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.