Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 6 tsi Highline sahibi arkadaşlar sizden bir ricam olacak.
    Aracınız orjinal highline paspaslarının fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
    Aracı teslim alırken arada kaynamasın orjinal paspaslar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zahirpau

Golf 6 tsi Highline sahibi arkadaşlar sizden bir ricam olacak.
    Aracınız orjinal highline paspaslarının fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
    Aracı teslim alırken arada kaynamasın orjinal paspaslar :)

paspasın altına bak hocam, barkod var altında =)
  • arkadaşlar resim yükleyemiyorum yardıcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robertobaggiojuve

arkadaşlar resim yükleyemiyorum yardıcı olabilirmisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_27874804/mpage_9/tm.htm#30195394
  • teşekkürler hocam.
  • ARACI ALDIK 53 BINDEN HIGHLINE DSG 122 LIGINI, AH OTV AHHH YAKTIN BENI. ADELET MI BU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaturk

ARACI ALDIK 53 BINDEN HIGHLINE DSG 122 LIGINI, AH OTV AHHH YAKTIN BENI. ADELET MI BU?

siz ne zaman aldınız bilmiyorum ama ben tam bir hafta süreyle kaçırdım ötv indirimini ve tam 6000 tl zarardayım.
    az vurmadım kafamı duvarlara

• quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

quote:

ARACI ALDIK 53 BINDEN HIGHLINE DSG 122 LIGINI, AH OTV AHHH YAKTIN BENI. ADELET MI BU?

siz ne zaman aldınız bilmiyorum ama ben tam bir hafta süreyle kaçırdım ötv indirimini ve tam 6000 tl zarardayım.

aslında araçların fiyatı bu şekilde olmalı alan olur hiç olmazsa yoksa piyasa ölü

• quote:

Orjinalden alıntı: ercanahmet

quote:

Bu durumda yeni alacakların önü açılırken önceden aracını almışlara bir ceza kesilmiş olmuyor mu? Devlet kendi alacağından feragat edip almıyor, bu durumda haksızlık yok diyenler de olabilir. Buna saygı duyarım tabii. Ama devletin önceden araçlarını almış olanları da koruması gerekmiyor mu? Madem olayın özü krizdeki sektörü canlandırmak; krizin tam ortasında araba alarak piyasanın canlanmasına yardımcı olduğumuzu söyleyebiliriz. Peki bunun ödülü bu şekilde mi oluyor
    Hadi ben aracı alalı 3.5 ay oldu. Peki bir hafta önce alanların suçu ne? Bu işte bir tutarsızlık var ama anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracle40 -- 18 Mart 2009; 14:20:37 >

• sonuçta bu uygulama bir fırsat. herkes yararlanacak diye bişey yok. dahası 4-5 ay sonra araç alacak olan da yüzde 37 vergi verecek. böyle bir fırsat hiç olmayabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufnar

sonuçta bu uygulama bir fırsat. herkes yararlanacak diye bişey yok. dahası 4-5 ay sonra araç alacak olan da yüzde 37 vergi verecek. böyle bir fırsat hiç olmayabilirdi.

kimsenin okadar kızmasına gerek yok nasip ve şans meselesiydi bakın ben gıkımı çıkarmıyorum siz bilmeden fırsatı kaçırdınız ben bile bile beklemedeyim dizeli buna ne dersin
  • arkadaslar bi yardım lutfen.ben bu golf u bi turlu anlayamadım sozde 1.4 tsi motor kullanıorum ortalama 6.0 litre yakıo ama suna bakarmısınız.herseferinde 100 tl lik benzin koyuyorum 290 km gidebilir yazıo
    resimde daha net anlıcaksınız.depo baya bi dolu am yazana bakın.acaba sizde de bole mi diger golf 6 kullanan arkadaslarda da bolemi yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

arkadaslar bi yardım lutfen.ben bu golf u bi turlu anlayamadım sozde 1.4 tsi motor kullanıorum ortalama 6.0 litre yakıo ama suna bakarmısınız.herseferinde 100 tl lik benzin koyuyorum 290 km gidebilir yazıo
    resimde daha net anlıcaksınız.depo baya bi dolu am yazana bakın.acaba sizde de bole mi diger golf 6 kullanan arkadaslarda da bolemi yardımcı olursanız sevinirim

için rahat olsun daha önce de mevzusu geçmişti, biraz yol yapınca artıyor-azalıyor kafasına göre takılıyor range değerine aldırma herkeste öyle
  • hocam peki sunu merak ediorum acaba depoyu full ledimi nekadar yazıo acaba hic denedinizmi?
    yani cok sacma gelio depo yarıdan fazla ve sadece 230 km yazıo. 55 lt deposu var ben baktım 100 tl lik benzinle yanılmıyosam 36 lt si doluyo
    tum bunları goz onunde bulundurunca benim moralim bozuldu
  • quote:

hocam peki sunu merak ediorum acaba depoyu full ledimi nekadar yazıo acaba hic denedinizmi?
    yani cok sacma gelio depo yarıdan fazla ve sadece 230 km yazıo. 55 lt deposu var ben baktım 100 tl lik benzinle yanılmıyosam 36 lt si doluyo

Ben depoyü yeni fulledim 580km yol gösteriyor, fakat önceki depoların hepsiyle benzin ışığı yanana kadar 650km'yi geçtim. Ş.içi çok yoğun trafikte (18km yolu 50dk da gidiyorum) tüketim değerim 8,5 lt civarında geziniyor benim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

hocam peki sunu merak ediorum acaba depoyu full ledimi nekadar yazıo acaba hic denedinizmi?

Ben depoyü yeni fulledim 580km yol gösteriyor, fakat önceki depoların hepsiyle benzin ışığı yanana kadar 650km'yi geçtim. Ş.içi çok yoğun trafikte (18km yolu 50dk da gidiyorum) tüketim değerim 8,5 lt civarında geziniyor benim.

genel bir cevap vereyim size yeni olan her araç biraz çok yakar zamana bırakın o yakıt değerleri çok değişecek azalacak yani isterseniz servise sorun aynı şeyi onlarda tastikliyeceklerdir

• quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

genel bir cevap vereyim size yeni olan her araç biraz çok yakar zamana bırakın o yakıt değerleri çok değişecek azalacak yani isterseniz servise sorun aynı şeyi onlarda tastikliyeceklerdir

yok ben yakıttan muzdarip değilim zaten, aynı kullanım tarzıyla eski aracım (307SW 1,6 benzinli) 10 litre yakıodu. Ama biraz daha düşeceğini biliyorum, yarım litrelik bir azalma daha olursa fabrika değerlerini yakalamış olacağım zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

yok ben yakıttan muzdarip değilim zaten, aynı kullanım tarzıyla eski aracım (307SW 1,6 benzinli) 10 litre yakıodu. Ama biraz daha düşeceğini biliyorum, yarım litrelik bir azalma daha olursa fabrika değerlerini yakalamış olacağım zaten.
  • öncelikle merhaba;

bugün kayseri vw ve audi bayisi olan öz-sa'dan geliyorum.
    golf VI higline modelini almayı düşünüyorum ötv'den de yararlanarak fakat gittiğimde bana söylenen, doğuş oto stoklardaki arabaları bitirmeye çalışıyo. yeni sipariş verirseniz de 3 ila 3.5 ay arasında geleceği söyleniyo ötv indirimide ozamana bitecek deniyo.
    anlaşılan ellerinde bulunan trendline ve az da olsa comfortline ları satmaya çalışıyolar. highline türkiyede hiç yok şuan...

sizce bu mantıklımı, araç sipariş ediyosun 3 yada 3.5 ayda geliyo??? ayrıca bilerek ötv indiriminin bitmesini beklercesine 3 ay süre vermeleri bana samimi gelmedi doğrusu...
  • ötv'nin 3 ay daha uzatılması gündemde.. haziran değil, eylül 17'de bitmesi kuvvetle muhtemel.. Kayseridekiler boşuna beklerler ötvnin artmasını; kaldıki ötv satıcılara kalan bir meblağ değil.. devletin alacağı..

kayseri değilde adana yada mersinle görüşmenizi tavsiye ederim. 3ay içerisinde adınıza münhasır wolfsburgda üretim yaptırılabilmesi ve üretilen aracın 3 aylık süre bitmeden gümrükden girerek size teslimi için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Zaten şu 3aylık dönem dahilinde artan siparişlerin imalatı ve teslimi için doğuş grup almanyaya ekip gönderdi. Dünya genelinde azalan bir talep, buna mukabil TRde artan bir iç talep var. Türkiye için daha uzun süre üretim dönemi ve daha hızlı teslimat için fabrikadan teminat istenecekti. Son durumu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kapora alıp, adınıza tam teşekküllü sipariş formu ve imalat talebi tanzim ediliyor. Ve talebe dönük olarak, isminize imalat yapılyor. Ve online olarakda takip yapılabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.