Lastikler 4 kanallı polanya üretim. Egp 2 olarakda anlaşmadık aslında egp tak dedim ve tanesi 565 liradan taktırdım. Merak ettiğim konu şu pişmanlık yaratırmı ve pahalımı aldım. Sonuçta egp 1 eski ve egp 2 yeni yakın zamanda taktırıp fiyat bilgisi olan var mı? Bu arada ilk görseldeki desenlerden lastiğim ve 4 kanallı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Goodyear Efficientgrip Performance 2 (10. sayfa)
-
-
Yani egp2 internette daha ucuz sizin taktırdığınız fiyattan.quote:
Orijinalden alıntı: kasatura54Lastikler 4 kanallı polanya üretim. Egp 2 olarakda anlaşmadık aslında egp tak dedim ve tanesi 565 liradan taktırdım. Merak ettiğim konu şu pişmanlık yaratırmı ve pahalımı aldım. Sonuçta egp 1 eski ve egp 2 yeni yakın zamanda taktırıp fiyat bilgisi olan var mı? Bu arada ilk görseldeki desenlerden lastiğim ve 4 kanallı.
Ayrıca egp 1 den net bir şekilde üstün. Değişim yapmaya çalısın bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gittim konuştum lastiğiniz doğru dedi egp2 değil dedi. Ee ozaman neden egp 2 fiyatından taktın dedim bunlar AO dedi ondan fark varmış bende çok anlamadığım için he diyip çıktım değerleride yakıt B fren A ses 68 olarak görünüyor faturada uğraşmak istemedim çıktım geldim bir daha bayilerden alışveriş yapmam. -
Araç audi mi? AO kısaltması audi orjinal ekipmanı olarak geçiyor diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kasatura54
Hocam gittim konuştum lastiğiniz doğru dedi egp2 değil dedi. Ee ozaman neden egp 2 fiyatından taktın dedim bunlar AO dedi ondan fark varmış bende çok anlamadığım için he diyip çıktım değerleride yakıt B fren A ses 68 olarak görünüyor faturada uğraşmak istemedim çıktım geldim bir daha bayilerden alışveriş yapmam.
Normal lastikten farkı nedir tam olarak bilgim yok.
Egp 1 gayet güzel hocam canını sıkma.
Etiket değerleri falan iyi. Kullananlar da genel olarak memnun kalıyor diye biliyorum.
Millet markasını duymadığınız lastikleri takıyor arabasına :)
Bu arada bayiden almak karlı olabiliyor.
Haziranda 205 55 R16 Continental PremiumContact 6 aldım bir takım.
İnternet fiyatı o zaman 440 liraydı. Yetkili bayide sökme takma rot balans sibop dahil tanesini 425 ten taktırdım.
Sizinki biraz şanssızlık olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
205/60/16 ebatlarında aldım mayıs ayında tanesi 550 tl den 4 kanallı.gerçekten ama gerçekten zirve bir lastik ses yok yol tutuş harika frenlemede abs devreye girmiyor.ıslak zemin performansı çok iyi. süspansiyonu inanılmaz rahatlattı.çukurları hissetmiyorum.yüksek hızlarda araç adeta yola yapışıyor.michelin,conti ve egp2 arasında çok kaldım.daha önce aracımda egp vardı. arasında dağlar kadar fark var arkadaşlar.şiddetle tavsiye edilir.
-
Egp 1 3 kanal kullaniyorum. Bu lastigin yanaklari yumusak malzemeden ve havasi aracin direginde yazilandan azsa yol tutusu kotu oluyor. Ne zaman ki direkteki ekonomi icin olan yuksek basincta hava basarsam lastik sesi, tutus ve diger seyler iyilesiyor. Ayni sey daha once falken ziex914de de basims gelmisti. Oysa hic havasina bakmadigim dunlop sp sport max lar her durumda tas gibi sesliydi ve yola iyi tunuyordu.. bilen var mi olayi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrun -- 24 Ocak 2021; 21:33:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kanallılar yerli üretim pek sevilmiyorlar hocam. 4 kanallılar yurt dışı alman yada polonya üretim memnun kalmayan yok neredeyse. -
açıkçası yazılanlara hayretle bakıyorum.Bu lastiklerin almanya üretimi 4 kanallılarını 2 aracımdada kullandım. Eski aracımda üzerinde p7 cinturatolardan geçiş yapmıştım çok memnundum.Ardından araç değiştirdim yeni aracımın üzerinde turanza t005 vardı ve daha 1 sene kullanabilirdim fakat egp 2 deki deneyimlerimden dolayı onlarıda değiştirdim. Bu arada eski aracım 2016 audi a3 sportback 1.2 tfsi yeni aracım 2020 audi a3 sedan 35 tfsi. İki aracımda da lastiklerden çok çok memnunum. Yeri geldi 200 km üzerine çıktım fakat hiçbir zaman negatif bir yönünü görmedim herhangi bir yalpalama titreme kızaklama vs yaşamadım. Bu sorunları yaşayan arkadaşların güçten dolayı yaşadığını da sanmıyorum 2. aracım 150 bg bi araç ondada öyle şeyler yaşamadım. Sanırım good year bu lastiği ürettiği sürece almaya ve kullanmaya devam edeceğim özellikle sessizlik ve konforuna diyecek yok :)
-
Zaten Efficientgrip2 konfor-sessizlik-iyi seviyede tutuş vaad eden bir model. Premium contac çok iyi tutuş vaad ederken sesden bahsetmiyor. Nokian çok sessizlik vaad ederken lastik km ömründen bahsetmiyor. Gibi gibi. Vel hasıl kuru ıslak sessizlik yol tutuş da hepsinden olsun diyenlere bir şeyi mükemmel değil ama dengeli bir lastik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Premium contact çok iyi tutuş vaad ederken demişsiniz ama iki lastiğinde tutuş değeri A. Bende ikisine bakmıştım. egp2 bunun yanında daha sessiz 68 db di ve yakıt tüketimide daha iyiydi demek istediğim kağıt üstünde zaten egp2 daha üstün bir lastik. ( ki deneyimlerime göre gerçektede daha üstün bu değerleri hakediyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bir senedir birinci seri kullanıyorum 215/50/r17 gayet güzel geldi bana önceki laufennlerden sonra ki onlar da fena değildi ama pandemide aylarca yatınca araç kapıda işi bitti eskisi gibi olmadı.slovenya üretimi, bu markada avrupa bakın ama polonyanın kötü olduğunu da şimdi buradan öğrendim.
-
Tutuş değeri dediğiniz suda frenleme etiketi beniö bahsim de gecen mevzu ise lastiklerin yçaynı ebat ve araçta test edilmesi burada kuru yol tutuş ve frenleme suda yol tutuş ve kızaklma direnci, ses seviyesi, km ömrğ test ediliyor. Premium contac 6 bu testlerde özellikle kuruda ki tutuş frenleme ile 1. Gelirken daha dengeli olarak sessizliğide içerisinde barından Goodyear Efficientgrip2 2. Oluyor zaten. Bende şahsen ses seviyesine takık biri olarak Goodyear Efficientgrip2 alırdım ayrı mesele.
Konuyu hortlatıyorum ama Slovenya üretimi dört kanallı 91h ını passat için almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullananlar hala memnun mu acaba lastik ten?
merhabalar hocam.195 55 16 lastik alacağım.Turanza ve egp (eski seri) arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Egp yi de kullanmıssınız daha önce yorumlardan anladıgım kadarıyla
-
Kanal konusu kalite ile vs ilgili değil, 205 taban altındaki lastiklerde 3 kanallı kullanılmış. 205 ve üstü için 4 kanal bulunuyor. Kendi sitesindeki görselleri ekliyorum. Bugün taktırdım(195/65 R15 - Polonya üretim) sessizliğini beğendim.
-
Uzun araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım ama aracımın ebatları için hiçbir yerde bulamıyorum. Keşke en baştan olup olmadıgına baksaydım.
205x50xr17 93w şeklinde.
Normal Goodyear Efficientgrip Performance var fakat Goodyear Efficientgrip Performance 2 hiçbir yerde yok.
-
Polonya üretim modelini nereden temin ettiniz
205 55 16 performance 2 polonya üretimi, 14/22 hafta, 1.150 den taktırdım goodyear bayiinde. Daha önce ContiEco Contact5 kullandım, 2016 ocakta sıfır octavia üzrinde geldi, bu 1 hafta önce değiştirdim. Araç 111.000 kmde. Kışlık lastik de kullanıyorum, efficient grip 8 kullandım, üzerindeki desenlerde dökülmeler başlayınca şubatta bridgestone blizzak lm 005 aldım. Değerlendirirsek,
ContiEco5 bence muhteşem lastikdi, hala diş derinliği iyiydi, lastikçi 1000 liraya dördünü aldı, şaka değil. Benim bir lastik bedavaya geldi. Conti yol performansı harikaydı, rayların üzerinde gidiyor gibi, tek eksiği biraz daha sessiz olabilirdi, ama bence sessiz bir lastik, öyle bir rahatsızlık vermiyor. Ben farklı olsun diye goodyeat aldım ama ilk izlenim pek iyi değil, 1.000 km yaptım. kış lastiği ile geziyormuşum hissi veriyor. contideki spor dinamiklik yok, araba yığılıyor gibi. Goodyear yumuşak, ara yollarda bozuk yollarda konforlu ama otoban performansı sürüş keyfi continin yanından geçmez. kışlık Bridgestone blizzak da fena değil, ama onda da conti kışlık alsaydım demedim değil.
özetle goodyear yumuşak konforlu,orta yaş üstü kulanıcı lastiği.
conti dinamik sport direksiyon ve gücü yola aktarma performansı mükemmel, bir tık sert. genç işi lastik.
conti premium6 ile değişirmisin deseler herhalde değişirim şimdi. conti eco5 tadı bulamadım goodyearda.
-
kolayoto.com üzerinden aldım, LastikBox Şaşmaz Ankara (Yuke Lastik / Şaşmaz) şubesine yönlendirdiler. Muhtemelen bu şubenin elindeki stoğa göre verdiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X