< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yeni Goodyear Efficientgrip Performance 2 (8. sayfa)
-
-
Bu kötü tecrübelerinizin birbirini continental premium contact 5 205\55 r16 91v ile yaşadım bende. Kötü bir durum. Araca güven kalmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Kutaykut06
Lastikle ilgili güncel kullanım bilgisi paylaşayım arkadaşlar. Gaza aniden yüklenip de hızlanmaya çalıştığınızda patinaj benzeri hareket yapıyor. Resmen kayıyor araba. 3 defa kaydim araçla. Bir tanesi ıslak zeminde oldu. Araba resmen altımda buz pistinde kayar gibi kaydını hissettim. Büyük ihtimalle cp6 ile değiştireceğim dayanilacak bir Lastik değil. Kötü bir tecrübe benim için...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam arabanız güçlü torklu bir araba mı? Benim de radarımda olan bir lastik merak ettim.quote:
Lastikle ilgili güncel kullanım bilgisi paylaşayım arkadaşlar. Gaza aniden yüklenip de hızlanmaya çalıştığınızda patinaj benzeri hareket yapıyor. Resmen kayıyor araba. 3 defa kaydim araçla. Bir tanesi ıslak zeminde oldu. Araba resmen altımda buz pistinde kayar gibi kaydını hissettim. Büyük ihtimalle cp6 ile değiştireceğim dayanilacak bir Lastik değil. Kötü bir tecrübe benim için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bir kere bile yaşamadım patinaj kayma ilginç Ya Cok ilginç araba oyuncak Arabaya döndü ...
Ewt 1.6 cdti astra K 2017 aracım. Gaza bastığım zaman zaten hissediyorum sağa sola asılıyor zorluyor lastiği.
136 beygir 320 tork belirtmeye unuttum hocam. Ben bir daha aracıma takmam bu Lastikleri hizlanirken bile ürkek ve korkak oldu araç onu hissediyorsun.
Ben yukardaki arkadaşların yasadiginj hiç yasamadim
Hatta lastikten gayet memnunum.ha aracım 1.6 atmosferik.guclu bir araç değil.ondanmi acaba.
Lastiklerin başına bişe gelse yine bundan alırım.onceki yazliklarim fabrikasyon continentaldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu lastiği övenler olmuş ama hiç güzel bir lastik değil.
Goodyear alacaksanız eğer Eagle F1 Assymetric 5'ten şaşmayın;
Baya performanslı kullandım bu lastikleri ve son derece başarılı. (225/45/17 için konuşuyorum)
-
Tercih meselesi hocam ben yaşadığım tecrübeyi anlattım 3000 km binmedim daha ve 3 defa araç kaydı isteyen istediği lastiği alir ben sadece yol gösterdim
quote:
Ben de bir kere bile yaşamadım patinaj kayma ilginç Ya Cok ilginç araba oyuncak Arabaya döndü ...Benimde arabayı kullananlar uyarmaya başladı. İlk eşim dedi bu araba kavşaklarda falan sapıtyor diye. SOnra eşimin abisi dedi senin araba yolda durmuyor lastiklerinde birşey var diye.
Halbuki pc5 ler daha 1.5 yılındaydı ve kışında kış lastiği kullanıyorum toplasam 5k km yapmamıştı.
Sattım 1.4tsi jettaya michelin p4 aldım 1.2 tsi jettayada goodyear efficient grip perf. ilk olanlardan aldım sorun kalmadı.
Şimdi falken ze310 aldım biraz daha ucuz olsun diye. Bakalım göreceğiz ne var ne yok.
-
Evet doğrudur ben de insanlara söylüyorum dalga mi geçiyorsun diyorlar sıfır lastik bu yapmaz diyorlar o hızlarda yolda tutunamayacaksa bu lastikler at çöpe gitsin
Bende kullanıyorum 3 bin km civarı oldu herhangi bi sorun yaşamadım. Tabi turanza er300 lerden geçince baya güzel geldi
quote:
Ewt 1.6 cdti astra K 2017 aracım. Gaza bastığım zaman zaten hissediyorum sağa sola asılıyor zorluyor lastiği.Hava basınçlarını kontrol edin hocam. 34 civarı basarsanız tutuş iyi. Ama eco olarak 39 basarsanız tüm lastikler pati çekiyor
-
Teşekkür ederim bilgi için yarın tekrar bakıcam ama lastik basınci 33 benim. Halen sorunum devam ediyor. Lastik araca uyum sağlamadı keşke lastik basinciyla duzelseydi...
Lastikçiler dengesi vurabiliyor havayı. Tekerleri değişip uzun yola çıktım. Araba düz gitmiyor hopluyordu resmen. Birine 44 vurmuş birine 39 :). Kontrol etmekte fayda var. Bende EG1 var. Aracım 1.6 cdti yazılımlı. Ona rağmen kalkış harici pek pati çekmiyor. Belki yeni kulanımdan dolayıda olabilir. Bu yeni model hakkında pek bilgim yok.
-
Bir önceki lastiginiz hangisiydi merak ettim aslında sıfır lastik hiç değiştirmek istemiyorum ama
Conti Eco contact 5 idi. Buda iyi bir lastikti ama balon yaptı, yarıldı vs. Birde ses seviyesi yüksekti.
-
Teşekkür ederim. İnşallah 34 lastik basıncında düzelir
Bendimde 215/55R16 93V Yaz Lastiği ne ihtiyacım var. Markalar arasında kafam iyice karıştı.
Eskisi Conti pc5 40.000 km 4 yıl oldu.Memnundum ama pc6 da benim istediğim ebat yok şu an sadece pc6 da 205/55r16 var. O yüzden en son geldiğim nokta Goodyear ep2 ve Nokian WetProof arasında kaldım. benim ebatta conti pc6 olsa tekrar conti alırım ama şu an yeni seri olduğu için herhalde 215/55 r16 yok önümüz yaz çıkarmı bilmiyorum.Bu arada araç Volvo s60 ve kullanım şehirler arası şehir içine göre daha fazla.Hız olarak 120 km ve üzeri kullanıyorum. Fikrini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Hocam sizin kullanım şartlarına göre en uygun seçenek mp4. Ebat var mıdır bilmiyorum ama. Web sitesinden bakın bi. Belki 205 yada 225e geçmeniz daha mantıklı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X